تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 370 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208248298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه enriquefk2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

13

[QUOTE=zaeimian;5217877]اینارو دارم به خودم میگم بلکه فرجی بشه!!!
    امیدوارم دیگه در مورد خرید سری F11 سونی سوالی نپرسم!
    به چه زبونی بگن سری F11 سونی مشکل داغ کردن داره.
    هم درموردش مطلب ها گفته شد هم مدرک معتبر ارائه شد.
    فروشنده های داخلی هم این رو فهمیدن قبل از اینکه گندش دراد سری F12 اوردن!(چون روشون گارانتی میدن) تازه معلوم نیست سری جدید چطوری باشه(بعدن گندش در میاد)
    اول قرار بود سونی همرو جمع کنه بعد دید انقدر مرجوعیش زیاده که نمیشه جمعش کرد!

کاملا رد میشه
    طرف لپ تاپش مشکل داره میاد میگه سریه F مشکل دارن مثل اینه من 22 سالم مشکلی داشته باشم بیام بگم همه پسر ها 22 ساله مشکل دارن
    با با 5 ساله لپ تاپ میفروشیم هنوز یکی مشکل شما رو گزارش نداده به این حالت یکی اومده گفته سریه f خریدم بدرد نمی خوره بعد میگه فیلم full hd نیمتونم ببینم نشون نمیده آخه این چه ربطی به برند لپ تاپ یا مدلش داره f115 زیره دستمه سامسونگ 8 سال پیشم دارم یکی از این مشکلاتی که میان میگن نداره طرف تخصص نداره یک کدک نصب کنه میاد میگه سریه F کلا بدرد نیمخوره یک مشتری اومده بود لپ تاپ دلش رو پس بده میگفت کنده هنگ میکنه گفتم بیارش دیدم 2 تا آنتی ویروس با هم نصب کرده با یک آنتی مالواره که سرویسشم فعلاله
    فروم هارو بخونید یکی گفته لپ تاپ دل مشکل گرما داره یکی گفته n61jq داغ میکنه یکی گفته msi نخرید که مشکل حرارت زیاد داره
    این یک چیزه طبیعی هست که بدسته خودتون حل میشه میتونید خنک کننده بگیرید دمایه اتاق رو مدیریت کنید این مشکلاتم که این روز ها داغ هست زمستان که بیاد دیگه این مشکلات کم میشه

2. 4 کاربر از enriquefk2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

اینارو دارم به خودم میگم بلکه فرجی بشه!!!
    امیدوارم دیگه در مورد خرید سری F11 سونی سوالی نپرسم!
    به چه زبونی بگن سری F11 سونی مشکل داغ کردن داره.
    هم درموردش مطلب ها گفته شد هم مدرک معتبر ارائه شد.
    فروشنده های داخلی هم این رو فهمیدن قبل از اینکه گندش دراد سری F12 اوردن!(چون روشون گارانتی میدن) تازه معلوم نیست سری جدید چطوری باشه(بعدن گندش در میاد)
    اول قرار بود سونی همرو جمع کنه بعد دید انقدر مرجوعیش زیاده که نمیشه جمعش کرد!
    سونی گفت: آپدید کنید مشکل حله. بعدش کاشف به عمل اومد که بعد ار آپدیت کردن هر وقت لپتاپ گرم میشه برای جلوگیری از بروز مشکل سرعت میار پایین.
    میدونی یعنی چی!؟
    یعنی وقتی بازی رو اجرا کردی یکی دو دقیقه حالشو میبری بعدش دما میره بالا ، آپدیت وارد عمل میشه ، بعد گندش درمیاد!

میدونی به چی دارم فکر میکنم! آره باید مراقب باشم زیادی فوت نکنم چون هارد از یک حدی نباید خنکتر بشه!
    متاسفم خنکشم بکنم بی فایدست چون مهم دمای هسته ی CPU ، GPU و Chipset هستش!

از همه ی اینها گذشته
    جای تاسف که به خودم زحمت نمیدم دو صفحه از این پست رو بخونم.اونوقت اینهمه سوال تکراری نمی پرسیدم.
    از خودم خواهشمندم ... ببخشید استدعا دارم اول یکمی به خودم زحمت بدم بعد از بقیه توقع کنم!(اینو همیشه به خودم میگم)

وقتی به خودم زحمت ندم P 3 0 W O R L D اینجوری میشه!
    در پایان به خودم میگم ببخشید!

من نمی دونم این داغ کردن رو کی گفته ؟ خوبه همین چند وقت پیش عکس های مربوط به دمای نوت بوک ها رو گذاشتم! در ضمن این رو هم بدونید که اگر لپتاپ مشکل داغ شدن زیاد داشته باشه با آپدیت بایوس مشکل داغ شدن حل نمی شه !!!! ( پس مشکل داغ شدن نبوده ..... بلکه مدیریت لپتاپ در دماهای بالا بوده ، مثلا اگر دما به حدود 95 درجه برسه ( سی پی یو ) نوت بوک Hibernate بشه ... همین.

خوب یک بار دیگه این عکس ها رو میزارم ! :

سری F با گرافیک 330 و MAX load

استفاده های معومولی :

مدل دل 1558 :

مدل CW با گرافیک 330

HP DV6

توشیبا A660 با پردازنده core i 3 330 و گرافیک 330M

4. 4 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه salazarsnape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

میتونی از سریه EA و EB بخری
    ممنون که جواب دادید
    میشه بیشتر توضیح بدید در مورد مدل ها و کانفیگ و قیمت و...؟
    گرافیک این دو سری از سری f بالاتره؟

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فکر نمیکنی لپتاپه ویروسی شده!!!
    نه عزيز من...آنتي ويروس كاسپر اورجينال 1 ساله خريديم و همون جا روش نصب كرديم...از اين بابت خدا رو شكر خيالم راحته

VPC-F115FM

• Processor: Intel Core i7 I7-720QM / 1.6 GHz ( Quad-Core )
    • Memory: 6 GB / 8 GB (max)
    • Hard Drive: 500 GB - Serial ATA-150 - 5400 rpm
    • Removable Storage: None
    • Display Type: 16.4 in TFT active matrix

سري f12 كه مثلا مشكلات حرارتي رو حل كرده و نويز هم نداره وضعش اينه...اون وقت شما داري ما رو مي فرستي f11

دوستمن به نظر من اگه میخوای برای بازی هم کم نیاره برو سراغ n61jq ایسوز
    میتونی رمشم ببری بالا قیمتش 1400 با رم 4 گیگ هستش
    i7 720
    5730 ati
    640 gb
    4 gig 1333
    مدل خوبیه
    جوابتم تو اون تاپیک دادم
    ممنون از راهنماييت....ببين يه لينكي بچه ها دادن كه وضعيت كارت گرافيك هاي لپ تاپ هاي مختلف رو بررسي كرده...لطفا يه توضيحي بده كه تو اون نمودار سبز و قرمز و .... چيه و كارت اين مدل asus در كدام رده بندي است؟

[QUOTE=enriquefk2;5218369]
    بابا 5 ساله لپ تاپ میفروشیم هنوز یکی مشکل شما رو گزارش نداده به این حالت یکی اومده گفته سریه f خریدم بدرد نمی خوره بعد میگه فیلم full hd نیمتونم ببینم نشون نمیده آخه این چه ربطی به برند لپ تاپ یا مدلش داره f115 زیره دستمه سامسونگ 8 سال پیشم دارم یکی از این مشکلاتی که میان میگن نداره طرف تخصص نداره یک کدک نصب کنه میاد میگه سریه F کلا بدرد نیمخوره

من رو هر نوع كامپيوتر و لپ تاپي كه شما فكرشم نمي توني بكني با آخرين ورژن برنامه vlc player كه يكي از قوي ترين ها در نوع خودش هست اين كليپ و ديگر كليپ هاي مشابه رو با بهترين بازده اجرا كردم...اما نمي دونم چرا نوبت به اين لپ تاپ كه مي رسه در حالي كه اين برنامه رو نصب و جديدترين كدك ها رو هم نصب كرديم تخصص نداريم يه كدك نصب كنيم....
    Last edited by pedramakaay; 29-07-2010 at 18:42.

7. این کاربر از pedramakaay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zaeimian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    biostar عزیز اول بخاطر مطالب مفیدت ممنونم
    اما باید بگم:
    تصاویری که در مورد دمای لپ تاپ گذاشتی مربوط به شرایط آزمایشگاهی هستش.
    تو خود اون تصاویر نوشته: Room Temprature 22.6C

فکرشو بکن وقتی لپ تاپ رو میزاری روی پاهات چه اتفاقی میوفته!

__________________________________________________ _____________
    پیشنهاد میکنم دیگه درمورد F11 صحبت نکنیم برسیم به F12

داره خودمونی میشه zaeimian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

2 پاسخ

کاملا رد میشه
    طرف لپ تاپش مشکل داره میاد میگه سریه F مشکل دارن
    بابا 5 ساله لپ تاپ میفروشیم هنوز یکی مشکل شما رو گزارش نداده
    سلام

شماکه 5 ساله فروشنده ای میشه بگی
    اولا چرا سری F11 دیگه تولید نمیشه؟
    ثانیا فرق سری F12 با F11 چی هستش؟

بگذریم

چه مدل هایی از سری F12 توی ایران اومده و از کجا میشه تهیه کرد؟قیمتشون چقدر هست؟

لطفا مدل هایی با امکانات زیر معرفی کنید.

GPU 330
    LCD Full HD
    HDD 7200 rpm
    Made In USA

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام
    biostar عزیز اول بخاطر مطالب مفیدت ممنونم
    اما باید بگم:
    تصاویری که در مورد دمای لپ تاپ گذاشتی مربوط به شرایط آزمایشگاهی هستش.
    تو خود اون تصاویر نوشته: Room Temprature 22.6C

فکرشو بکن وقتی لپ تاپ رو میزاری روی پاهات چه اتفاقی میوفته!

__________________________________________________ _____________
    پیشنهاد میکنم دیگه درمورد F11 صحبت نکنیم برسیم به F12

سایز فونت را کوچیک و استاندارد کنی ممنون میشم چون اذیت میکنه ....

شرایط آزمایشگاهی نیست ، شرایط امتحان هست ، شرایطی که هم مدل دل و هم اچ پی و هم توشیبا در همون شرایط قرار گرفتن و تست شدن. پس برای مقایسه کاملا می تونه ملاک باشه ، این تست زمانی غیر معتبر بود که شریاط ذکر نمی شد !

لپتاپ را زیاد روی پام گذاشتم ! اتفاقی نیفتاد در ضمن این نکته هم باید در نظر گرفت که نوت بوک های 15.6 و 16.4 اینچی معمولا برای قرار دادن روی پا طراحی نشدن و بیشتر برای پشت میز گذاشتن هستند.
    من هم پیشنهاد می کنم که کلا این بحث که داره تاپیک را به حاشیه می بره بی خیال بشیم و به کارمون برسیم.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

من رو هر نوع كامپيوتر و لپ تاپي كه شما فكرشم نمي توني بكني با آخرين ورژن برنامه vlc player كه يكي از قوي ترين ها در نوع خودش هست اين كليپ و ديگر كليپ هاي مشابه رو با بهترين بازده اجرا كردم...اما نمي دونم چرا نوبت به اين لپ تاپ كه مي رسه در حالي كه اين برنامه رو نصب و جديدترين كدك ها رو هم نصب كرديم تخصص نداريم يه كدك نصب كنيم....

مدل های سری F11 و f12 تفاوت خاصی ندارند و شرکت ها معمولا برای احیا و حفظ بازار تغییر اسم + حل قسمتی از مشکل ها این کار رو انجام میدن.....

کلا برای اجرای هر بازی شما حداقل به 22fps نیاز دارید تا بتونید از اجرای بازی لذت ببرید و کندی تصویر را احساس نکنی ، حالا هر چی این مقدار بیشتر باشه ، بازی با جزییات و جلوه های گرافیکی بهتر و بیشتری اجرا میشه.
    اما زیر 22 فریم واقعا عذاب آور خواهد بود.

در مورد پخش فیلم فول اچ دی هم باید بگم که من با نوت بوک F 11 DGX حدود 2 ساعت فیلم فول اچ دی را بدون هیچ مشکلی تماشا کردم ، باید قبول کنید که مشکل نرم افزاریست و 90 درصد از ویندوز شاهکار ماکروسافت !

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان عزیز ، کاربران محترم
    این تاپیک محل دریافت مشاوره خرید هست ، کسانی که میخوان در مورد برند و سابقه خرید و اطلاعات پس از خرید بحث کنن فقط و فقط اینجا :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و آن هم در تاپیک مخصوص هر برند ، اینطور مسائل رو به بخش مشاوره وارد نکنید ، هم باعث سردرگمی و هم باعث بر هم زدن نظم تالار میشود .
    استفاده از فونت و سایز مناسب هم باعث میشه بقیه کاربران تمایل بیشتری به خواندن و پاسخ دادن مطالب شما داشته باشن ، تکرار این عمل به ناچار موجب حذف پست های شما خواهد شد .

با تشکر

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از 2000 پست ، نصف بیشترش کاملا بی ربط به موضوعه کلیش هم خاله زنکه
    هیچکدوم پاک نشد به ما که رسید پاک شد.
    چرا به جای تذکر دادن به بعضی ها پست منو پاک می کنید!
    در زمن 90% مطالب نوشته شده در پست حذف شده کاملا مربوط به موضوع بود.خیلی هم مفید بود.
    خوشتون نمیاد دیگه اطلاعات ندم

براتون هم متاسفم
    تشخیص این که کدوم پست و موارد مشابه باید حذف بشه بر عهده شما نیست دوست عزیز ، تذکر رو به همه دادم
    مطالب مفید بود ولی جای اونها اینجا نیست ، هر مطلبی در بخش مربوط به خودش باید نوشته بشه ، اگر زحمت میکشید و چیزی به بقیه یاد میدین لطف کنید صحیح این کار رو انجام بدید .

تو این هفته بیش از هزار نفر برای من تاسف خوردن ، شما هم اضافه شدید ، ممنون
    دیگه لطفا در مورد این قضیه بحثی نباشه ، توضیح کامل داده شد .
    هر مطلبی در تالار و تاپیک درست عنوان بشه

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •