[QUOTE=zaeimian;5217877]اینارو دارم به خودم میگم بلکه فرجی بشه!!!
امیدوارم دیگه در مورد خرید سری F11 سونی سوالی نپرسم!
به چه زبونی بگن سری F11 سونی مشکل داغ کردن داره.
هم درموردش مطلب ها گفته شد هم مدرک معتبر ارائه شد.
فروشنده های داخلی هم این رو فهمیدن قبل از اینکه گندش دراد سری F12 اوردن!(چون روشون گارانتی میدن) تازه معلوم نیست سری جدید چطوری باشه(بعدن گندش در میاد)
اول قرار بود سونی همرو جمع کنه بعد دید انقدر مرجوعیش زیاده که نمیشه جمعش کرد!
کاملا رد میشه
طرف لپ تاپش مشکل داره میاد میگه سریه F مشکل دارن مثل اینه من 22 سالم مشکلی داشته باشم بیام بگم همه پسر ها 22 ساله مشکل دارن
با با 5 ساله لپ تاپ میفروشیم هنوز یکی مشکل شما رو گزارش نداده به این حالت یکی اومده گفته سریه f خریدم بدرد نمی خوره بعد میگه فیلم full hd نیمتونم ببینم نشون نمیده آخه این چه ربطی به برند لپ تاپ یا مدلش داره f115 زیره دستمه سامسونگ 8 سال پیشم دارم یکی از این مشکلاتی که میان میگن نداره طرف تخصص نداره یک کدک نصب کنه میاد میگه سریه F کلا بدرد نیمخوره یک مشتری اومده بود لپ تاپ دلش رو پس بده میگفت کنده هنگ میکنه گفتم بیارش دیدم 2 تا آنتی ویروس با هم نصب کرده با یک آنتی مالواره که سرویسشم فعلاله
فروم هارو بخونید یکی گفته لپ تاپ دل مشکل گرما داره یکی گفته n61jq داغ میکنه یکی گفته msi نخرید که مشکل حرارت زیاد داره
این یک چیزه طبیعی هست که بدسته خودتون حل میشه میتونید خنک کننده بگیرید دمایه اتاق رو مدیریت کنید این مشکلاتم که این روز ها داغ هست زمستان که بیاد دیگه این مشکلات کم میشه