عذر میخوام . آخه یه جور نوشتین آدم فکر میکنه Elite جزء Fat نیست . خودتون یه بار دیگه بخونین متنون رو !
میدونم. سو تفاهم شده بود !الیت, ارکید و غیرو جزء فت هستن و اسلیم فقط یک مدله فقط اسم درایو هاش و حجم هاردش متفاوته![]()
عذر میخوام . آخه یه جور نوشتین آدم فکر میکنه Elite جزء Fat نیست . خودتون یه بار دیگه بخونین متنون رو !
میدونم. سو تفاهم شده بود !الیت, ارکید و غیرو جزء فت هستن و اسلیم فقط یک مدله فقط اسم درایو هاش و حجم هاردش متفاوته![]()
اتفاقا یادم رفت بگم یه 2GB بهش وصل کنین ولی اگه روش اطلاعات دارین پاک کنین چون فرمت میکنه!و بعد قابل استفادست موفق باشی!
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
بله الان خوندم فهمیدم درسته حق باشماست!![]()
من میخوام psp GO بگیرم دوتا باندل تو بازار موجوده: pal و uc
چه فرقی با هم دارند و کدوم رو بگیرم
ممنون![]()
راستش من ندیدم ولی قاعدتا اگه بر اساس ترتیب جهانی برداشت کنیم!Pal بهتره!
سلام
1- قصد خرید نینتندو مدل Dsi xl را دارم از کجا بخرم که خودش کپی خور کند ؟
2- قیمت دستگاه چند است ؟
3- قیمت کپی خور کردن چند است ؟ و ازکجا باید بفهمیم که کپی خور شده است ( خودم میتوانم آن را کپی خور کنم . آموزشی برای این کار هست ) ؟
4- تفاوت dsi و dsi xl در چیست ؟
5- کلا نکاتی که قبل خرید باید دانست چیست ؟
6 - این R4 یا DSTT چیست ؟ آیا باید برای استفاده از دستگاه آن را بخرم ؟
7 - اگر از خارج از کشور تهیه کنم چطور میتوانم آنرا کپی خور کنم و چه لوازمی به همراه آن باید تهیه کنم ؟
با پوزش از اینکه سوالاتم زیاد شد . باید ببخشید چون هیچ اطلاعاتی از این کنسولها ندارم
دوستان من میخوام xbox بخرم اما نمیدونم کدوم مدل رو خریداری کنم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
به صفحه قبل مراجعه کنید!![]()
اگه میخوای الان بخری توصیه نمیشه خرید کنی چون اوضاع بازار Xbox 360 وحشتناکه .
شما چه قدر بودجه دارید ؟
120gb 420 تومان!!!! الان 250gb 415 تومان هست![]()
دوستان من 1 دستگاه اسلیم 9504 (کپی خور ) + 1 هارد 250 + 1 دسته اورجینال +23 بازی + کینکت + باطری شارژی کملیون با باطری را قصد فروش دارم...دستگاه 1 ساعت هم روشن نشده....
چند مئ ارزه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)