بچه ها فرق بین : کاردانی پیوسته با کاردانی ناپیوسته تو چیه؟
بچه ها فرق بین : کاردانی پیوسته با کاردانی ناپیوسته تو چیه؟
کاردانی پیوسته: بعد از دیپلم،بدون کنکور جذب دانشگاه بشی(در مقطع فوق دیپلم)
کاردانی ناپیوسته: بعد از دیپلم، با شرکت در کنکور و قبولی در مقطع کاردانی،وارد دانشگاه بشی.![]()
البته توي يه تعريف ديگه ؛
كارداني پيوسته : اون دسته از كساني كه مقطع پيش دانشگاهي رو نگذرونده ، و فني بوده اند !
كارداني ناپيوسته : آون دسته از كساني كه مقطع پيش دانشگاهي رو گذرونده ، و نظري بوده اند !
فرقي هم به حالشون نداره ؛اما توي كارشناسي كه بيان ، اونايي كه پيوسته خوندن يه 6 واحدي بيشتر از ناپيوسته ها بايد پاسس كنند .
اين بود قضيه![]()
سلام سپهر جان .
مريمي درست گفت ، اگر آزاد بخونه واسه امريكا رفتن يه كم به مشكل بر ميخوره .
حالا ايشون اگر آزاد بخونن ؛ با معدل بالا فارغ التحصيل بشن ، با نمره ي IELTS خوب ، ميتونن پذيرش بگيرن ، مثلا سوئد فنلاند و اين جور كشور ها . جديدا كه دانشگاه آزاد واحد انگليس هم راه افتاده...
اما اگر ميخوان بورسيه بشن خوب يكي از دوستان ما از دانشگاه دولتي مدرك رو گرفت ، با معدل بالا . يعني جزء 5 دانشجوي برتر رشتش بود و واسه انگليس مدرك فرستاد ، قبولش كردن !
كلا بخوايم حساب كنيم ؛ آره فرق داره !
سلام . شما كرجي چرا ميخواي بري تهران ، خوب اين كه معلومه دانشگاه هاي آزاد تهران شايد يه كمي از واحد كرج بالاتر باشن ؛ اما اين بالاتر بودن اونقدر هم زياد نيست طوري كه كرج خيلي رشته هاي يه سر و گردن از تهران بالاترن . همون استادايي كه اونجا درس ميدن ؛ كرج هم هستن ! دانشگاه كرج رو دست كم نگير خيلي جاي خوبيه . از طرفي رفت و امدت به تهران واقها خستت ميكنه .
تهران جنوب و علوم تحقيقات بهترين ها هستن از اين حيث .
البته فكر كنم دانشگاه آزاد كرج بزرگترين واحد دانشگاهي ازاد ، و دومين رتبه ي علمي كشور باشه . بعضا هم شنيدم كه بزرگترين واحد دانشگاهي در خاور ميانه هستش ؛ البته منبع درستي پيدا نكردم واسه اين گفته .
سلام دوستان
میخوام یه سوال بکنم میدونم ابتدایی هستش ولی خودم به شک افتادم
من امسال اراک قبول شدم و الان میخوام یه جای دیگه بزنم
مثل سراسری نیست که اگه یه جا قبول شدی سال بعدش نمیتونی کنکور بدی ؟
اگه قبول بشم و نرم هم که اشکالی نداره ؟
ممنون
سلام
آزاد اراك قبول شديد ؟
نه اصلا هم اشكالي نداره...
دولتي اگر قبول بشي و نري ؛ 2 سالي محروميت از كنكور داره از قرار...
اما ازاد نه !
مخلصم
داداش شما این ها رو انجام دادی؟
رفتی دانشگاه هبت نامه داده و انجام دادی؟
سلام !
این علامتایه دایره و ستاره و مثلثو اینا که تو دفترچه جلویه رشته ها زده جریانش چیه !؟؟!
ممنون!
ویرایش:
حل شد ! تو دفترچه دیدم صفحه 10 و 11 !![]()
Last edited by ronaldinho_bs10; 26-02-2010 at 19:29. دليل: حل شد !
سلام من بین مهندسی مکانیک در حرارت و سیالات و مهندسی مکانیک ساخت و تولید موندم کدوم بهتره ???
اصلا چه فرقی دارند و به چه چیزی میپردازند؟؟؟
کسی از داشنگاه قشم رشته پزشکی اطلاعاتی نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)