الان همه چینی هستن.معمولا کره 1سری گوشی از 1 مدل تولید میکنه.بعد امتیاز خط تولیدشو میفروشه به چین
الان همه چینی هستن.معمولا کره 1سری گوشی از 1 مدل تولید میکنه.بعد امتیاز خط تولیدشو میفروشه به چین
قیمت مناسبیه.با گارانتی بگیر
اين مدل 8 گيگش هست
مدل 16 گيگ رو هم داشت كه 40 تومان گرونتر بود
خیلی عالیه
من فکر میکردم که خالی شدن زود به زود شارژ باتری حتما از خراب بودن باتریه.موضوع رو با فروشگاهی که ازش خریده بودم در میون گذاشتم.و اونجا هم باتری منو گرفت و جاش 1باتری نو از داخل کارتون 1گوشیه دیگه داد.
ولی متاسفانه هیچ تغییری نکرده و حداکثر 12ساعت شارژ نگه میداره.اونم اگر خیلی کم از گوشی استفاده کنی.وگرنه 8ساعت.
من star s5233a هم دارم که راحت 2روز شارژ نگه میداره
البته در مورد نگه داشن شارژ از چند جایی پرسیدم.گفتند ::باتریش بعد از 2 ماه به حداکثر شارژ که 4 روز هست میرسه.
دوستان من امروز عصر دارم ميرم بخرم گوشي رو
اما اين قضيه باتري خيلي نگرانم كرده
دليل اصلي تعويض گوشي هم همين باتري بود
گوشي كه دارم s7330 هست كه 2 سال قبل خريدم تا 4 ماه قبل با استفاده هاي زياد من تا 4 و 5 روز راحت كار ميكرد و از2 ماه قبل باتريش ضعيف و ضعيف تر شد تا 3 روز و اواخر تا 1 و نيم روز جواب ميداد
كانديد ديگه من arena هست
حرف هايي كه دوستان راجع به باتري jet ميگن خيلي ضد و نقيض هست دو به شكم كرده
دوست عزیز
من از تابستون پارسال این گوشی رو دارم
در مورد باتری بهت بگم اگه با گوشی روزی 5-4 بار حرف بزنم و کمی هم آهنگ گوش کنم 4 روز راحت باتری میمونه ولی با استفاده از wifi دو روز باتری نگه میداره
اگه فقط مشکل باتری داری نگران نباش بخر حالشو ببر
من از wi-fi كه استفاده نميكنم
از gprs و gps هم استفاده نميكنم
با گوشي music هم گوش نميدم چون يك MP4 Player 8GB خريدم با يك Headphone in ear از creative كه خوفن جفتشون
ميمونه مكالمه و sms كه خيلي زياد كار ميكنم و شايد با اين jet گاهي clip هم ببينم
گوشي كه دارم اون اوايل با روزي 25 دقيقه مكالمه و 20 تا 25 تا sms و 10 دقيقه وب گردي و 50 دقيقه موزيك گوش دادن تا 4 يا 5 روز كامل كار ميكرد
اين گوشي با اين شرايط چقدر دوام مياره ؟
و اين مساله صحت داره كه اوائل زود خالي ميشه و بعدا درست ميشه ؟
چرا S8500 Wave نمیگیری؟؟؟![]()
دوباره
یه سوال وقتی SamsungNavigation رو فعال کردمو تلفن ریست شد
روی آیکونش که رفتم یه چی اومد که باید یه نرم افزاری رو از توی سی دی نصب کنی و یه فولدر به این اسم SamsungNavigator
تو کارتم ایجاد کرده
این اصلآ چی هست ؟ و چی کار باید کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)