[QUOTE=saeedm1727;4985106]مال شما رز بلک . یه مدل بلک داره که اینجوری نمیشه
سلام سعید خان مدلش رز بلک نیست ولی زیر نور آفتاب مشکی نیست مزنه به قرمزی
به خاطره کیفیت ساخت پایین گوشیه.
[QUOTE=saeedm1727;4985106]مال شما رز بلک . یه مدل بلک داره که اینجوری نمیشه
سلام سعید خان مدلش رز بلک نیست ولی زیر نور آفتاب مشکی نیست مزنه به قرمزی
به خاطره کیفیت ساخت پایین گوشیه.
سلام به همگی دوستان عزیز.
این گوشی دارای 4 رنگ میباشد که من در زیر نام آنها با خصوصیاتشون رو براتون شرح میدم:
1-رنگ White : کل گوشی سفید رنگ است و دور تا دور گوشی به شکل نوار استیل رنگ میباشد.
2-رنگ Rabbit Red : جلوی گوشی به رنگ مشکی میباشد ولی در قاب پشت آن رگه های قرمز رنگ وجود دارد.
مانند رنگ قاب Samsung Jet
3-رنگ Silver Black : جلوی گوشی و قاب پشت گوشی به طور یکدست مشکی میباشند و دور تا دور گوشی به شکل نوار استیل رنگ میماند.
4-رنگ Rose Black : جلوی گوشی و قاب پشت گوشی به طور یکدست مشکی میباشند و همینطور دور تا دور گوشی به رنگ مشکی میباشد ، در حقیقت کل گوشی به طور یکدست مشکی رنگ هست.
اسامی این رنگها رو روی جعبه گوشی در کنار شماره سریال آن نوشته و هر 4 رنگش هم در ایران با گارانتی رسمی پارس مایکروتل موجود میباشد.
در ضمن رنگ Rose Black این گوشی الهام گرفته از طبیعت میباشد زیرا رزهای سیاهی وجود دارند که اگر زیر نور مستقیم آفتاب نگاهشون کنید لبه های آن به رنگ زرشکی در میاد و خودش در زیر نور مستقیم آفتاب رنگ قهوه ای سوخته پیدا میکنه به همین علت رنگ قاب Rose Black گوشی نیز در زیر نور به این حالت در میاد زیرا این رنگ گوشی الهام گرفته شده از طبیعت میباشد و این موضوع اصلا نشان از کیفیت پایین ساخت قاب این گوشی نمیباشد.
از دوستان خواهش میکنم که زود قضاوت نکنند.
(((همینطور اگه سامسونگ میخواست که قاب این گوشی به طور یکدست مشکی باشه اسمش رو به جای اینکه بذاره Rose Black میذاشت Black مانند رنگ سفید این گوشی که چون رنگ قابش به طور یکدست سفید رنگ است اسمش هم White میباشد ولی این رنگ گوشی چون همانند رزهای سیاه میباشد اسمش هم Rose Black نامگذاری شده است)))
با سپاس.
Last edited by SevenHaft; 26-05-2010 at 13:10.
آقا سعيد اين FingerKeyboard2 و همچنين اين تم رو ميشه آپ كنيد.
در مورد TouchFlo3D_13 كه يكي از دوستان پست 1962 مشكل داشت يه توضيح بده .
مرسي
فقط واسه این گوشی اینطوریه؟
سلام به دوستان.
من میخوام یه کارت حافظه 8 گیگ یا 16 گیگ برای گوشیم بخرم حالا از دوستان خواهش میکنم تا من رو راهنمایی کنند که چه مارکی و با چه کلاسی بخرم؟؟؟
برام کیفیت و سرعت بالا مهم هستند و اصلا هم محدودیت مالی ندارم پس از عزیزان خواهش میکنم که بهترین کارت حافظه 8 گیگ یا 16 گیگ رو برای این گوشی بهم معرفی کنند.
با سپاس.
سلام
چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم:
1-آخرین قیمت این گوشی رو میخواستم. ( 8 و 16 گیگ).
2- گارانتی مایکروتل با پارس مایکروتل تفاوت داره؟
3- از کجا میشه فهمید که جعبه گوشی قبلا توسط نمایندگی یا شرکت گارانتی کننده باز شده یا نه؟ و اگر قبلا باز شده باشه عیبی داره یا نه؟
4- محتویات جعبه چه چیزهایی باید باشه؟
4- موقع خرید به چه نکاتی توجه کنم؟ چطور گوشی رو تست کنم؟
ممنون.
رام جديد براي I8000NXXJE3
سايت منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می خواستم بپرسم آبا ناچ این گوشی به اندازه ی i 8910 هست؟
سعید کارت حرف نداره
تشکر بابت
اولا اون رم بالایی {راستی یعنی من اگه حالا این رم رو بریزم بعد ببرم گارانتی کسی نمیفهمه که من رم گوشی مو عوض کردم اگه اینجوری باشه که عالیه}
ثانیا به خاطر همین پستت واقعا خیلی حال کردم گوشی خیلی قشنگتر و فاتزی تر شده اگه وقتشو داری همشو یه توضیح کامل بده تا ما هم گوشیمونو این شکلی کنیم
بازم ممنون
سلام دوستان
من هم بالاخره اين گوشي رو خريدم
اين پست رو هم از اول تا آخر خوندم....خيلي بيكارم نه!!؟؟
آقا سعيد شايد اشتباه كردم كه گوشي رو با گارانتي خريدم.
ويندوز گوشي 6.5 هست ولي من ميخوام رام رو عوض كنم.
آخرين رامي رو كه خودت استفاده ميكني و راضي هستي كدومه؟
چطور مي تونم اين رام و برنامه ها رو رو يك سي دي يا دي وي دي داشته باشم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)