تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 198 از 469 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208248298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

تابستون بود. يه بار با ماشين داشتم از دانشگاه برمى‌گشتم. خيلى هم عجله داشتم. رسيدم يه جا به يه دونه از اين جوب‌هاى كوچيك سيمانى (حالت مقعر داره) كه پر آب بود. كنار خيابون هم يه مادر و دختر سانتى‌مانتال داشتن رد مى‌شدن! من سرعتم بالا بود، اين دو تا رو هم دير ديدم، گفتم نمى‌صرفه يه دفعه بزنم رو ترمز! به محض اينكه دو چرخ جلوى ماشين افتاد تو جوق، يه موجى از آب و گل تا ارتفاع سر اين مادر و دختر بلند شد و خيس آبشون كرد! وقتى اين جورى شد من سريع شيشه رو دادم بالا كه فحش‌هاى مادره رو نشنوم و گازشو گرفتم رفتم. تو راه برگشت چند بار ضمن مجسم كردن صحنه و ريسه رفتن، از خداوند طلب عفو كردم!

Last edited by Balrog; 16-01-2008 at 07:17.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

شما همتون قاتلید اما من بیچاره همیشه مقتولم و تو اینجور صحنه ها آب به سروپام میپاچه. یه بار داشتم میرفتم خونه دوستم. تو کوچه اینا همیشه آب جمع میشه. یه ماشین پراید با شیشه های دودی از کنارم رد شد و آب پاشید به شلوارم. منم عصبانی شدم شروع کردم به فحش دادن ( +18 ) یهو دیدم ماشین یه کم جلوتر ترمز زد آماده یه بزن بزن شده بودم که یهو دیدم در ماشین باز شد و یه دختر خوشگل و خوش تیپ از ماشین پیاده شد اومد جلو و کلی معذرت خواهی کرد و از کیفش یه دستمال تمیز و خوشبو در آورد داد به من. منم از خجالت مردم به خاطر فحشهایی که دادم گفتم نه دستمالتون کثیف میشه دیدم خودش شروع کرد پاک کردن باور کنید قلبم داشت تالاپ تولوپ میزد دستمالو ازش گرفتم و یه کمی پاک کردم. بعدشم به من تعارف کرد هر جا میرید برسونم.خلاصه تا خونه رفیقم منو رسوند. فقط همینو بگم کف ادب و متانت این دختر شدم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_Moradi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما همتون قاتلید اما من بیچاره همیشه مقتولم و تو اینجور صحنه ها آب به سروپام میپاچه. یه بار داشتم میرفتم خونه دوستم. تو کوچه اینا همیشه آب جمع میشه. یه ماشین پراید با شیشه های دودی از کنارم رد شد و آب پاشید به شلوارم. منم عصبانی شدم شروع کردم به فحش دادن ( +18 ) یهو دیدم ماشین یه کم جلوتر ترمز زد آماده یه بزن بزن شده بودم که یهو دیدم در ماشین باز شد و یه دختر خوشگل و خوش تیپ از ماشین پیاده شد اومد جلو و کلی معذرت خواهی کرد و از کیفش یه دستمال تمیز و خوشبو در آورد داد به من. منم از خجالت مردم به خاطر فحشهایی که دادم گفتم نه دستمالتون کثیف میشه دیدم خودش شروع کرد پاک کردن باور کنید قلبم داشت تالاپ تولوپ میزد دستمالو ازش گرفتم و یه کمی پاک کردم. بعدشم به من تعارف کرد هر جا میرید برسونم.خلاصه تا خونه رفیقم منو رسوند. فقط همینو بگم کف ادب و متانت این دختر شدم...
    چه رمانتیک...
    والا برای منم همچین اتفاقی افتاده بود ، منتها طرف سیبیل بود....
    احتمالاً منظور دیگه ای داشته

اگه نباشه جاش خالی می مونه moein_drj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Where The Streets Have No Name

پيش فرض

چه رمانتیک...
    والا برای منم همچین اتفاقی افتاده بود ، منتها طرف سیبیل بود....
    احتمالاً منظور دیگه ای داشته
    احتمالا طرف همشهری من بوده...

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

احساس میکنم اندکی خالی بندی داشت

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

نه بابا سوتی هاتونو تعریف کنین بهم گیر ندین تا تو خیابون کسی روتون آب نپاشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

به امید اتفاق افتادن این ماجرا
    برای ما
    فقط غرق متانت شدی تلی,آدی هی ,میلی هیچی.......
    واقعا +

پروفشنال DHAMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ؟

پيش فرض

آقا دیروز با دوتا از رفیقامون سوار اوتوبوس شدیم داشتم میرفتیم جایی.قسمت مرودونه خلوته خلوت بود اما قسمت زنونه اونقدر شلوغ بود که یه سری هم امده بودن تو قسمت مردونه.خلاصه... یکی از رفیقامون سردش بود به اون یکی گفت کاپشنتو بده بپوشم سردمه این یکی رفیقمونم که هدفون تو گوشش بود و صداشم تا آخر زیاد کرده بود برگشت بلند بهش گفت به ت.مم که سردته یعنی اونقدر بلند گفت که صداش تو کل اوتوبوس پیچید.خوشبختانه دم ایستگاه بود و ما 3تایی جیم شدیم ولی از بیرون صدای فشایه زنا رو میشنیدیم
    خلاصه شرمنده یه کم بی ادبی بودا
    Last edited by DHAMID; 16-01-2008 at 19:47.

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه شما از این اخلاقا نداری، دلیل نیست که همه دخترا همین طور باشن!
    (شوخیه ناراحت نشی)

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

احساساتی نشو دوست من به عقلت رجوع کن اگه اونم همینو گفت شک نکن عاشقی ( چی گفتم ؟!! )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •