بعد از اینکه شما این پست رو دادید دوباره همین لینک رو چک کردم و نوشته بود October 20,2009!
ضمنآ اگه یه سری به سایت خود EA بزنید میبینید که بازی رو به صورت پیشفروش گذاشته
بعد از اینکه شما این پست رو دادید دوباره همین لینک رو چک کردم و نوشته بود October 20,2009!
ضمنآ اگه یه سری به سایت خود EA بزنید میبینید که بازی رو به صورت پیشفروش گذاشته
یک اکسپنشن هست و فقط دانلود برای کسانی هست که می تونند با داشتن نسخه اورجینال متصل شده و دانلود کنند البته نگران نباشید به محض اینکه کریشن مستر بیاد من نحوه فعال کردن استادیوم رو می گم همیشه استادیوم سانتیاگو برنابئو ساخته میشه ولی در بازی ظاهر نمیشه با کریشن مستر میشه در عرض چند ثانیه فعال کرد تا توی بازی نمایش داده بشه
دوستان اگه به لینکی که داده بودم مراجعه کنید همون بالا نوشته Release date: October 20,2009
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنآ آقای Krauser عزیز ما که نمیدونیم شما از چه حرفی خوشتون میاد که بزنیم
ما فقط آزادانه نظرات خودمنو میدیم...ولی اطلاع نداریم که شما از کدوم نظر خوشتون میاد یا از کدوم بدتون میاد![]()
نه دیگه اینکه نشد فروم! هرکی بیاد نظر شخصی شو بگه.
همه میان اینجا تا هم دیگه رو راهنمایی کنن نه اینکه نظر شخصی بگن.
همه میان اینجا تا با نظرات خودشون دیگران رو راهنمایی کنن
من هم قصدم راهنمایی به دیگران بود که فکر میکردن بازیشون نسخه اصلیه که اینقدر افتضاح از آب در اومده
ضمنآ کسی که شایعه پراکنی میخواد بکنه که لینک منبع اطلاعات رو نمیزاره...شما خودتون برین به لینکی که گذاشتم همون اول بالا نوشته تاریخ انتشار بازی رو
از این کل کل های بیخودی شما فقط طرفدارای PES خوشحال میشن
اگه نسخه ای که خریدیم اصله که فبه المراد
اگر نه که 2000 تومن پول زیادی نیست
آقا خواهشا اگه حتی یه نفر هست که نسخه اصلی PC بازی رو داره یه پست بزنه تا هم ما خیالمون راحت بشه هم بقیه دوستان که بلاخره نسخه اصلی PCش اومده و همشون دمو نیستن
کاش 2000 تومان...مال منکه 2دی وی دی بود 4000تومان دادم
ولی حالا به هر حال...این بازی همینجوریشم که بازی میکنیم واقعا سره از یه بازی مثل pes![]()
این عکس سسک
این آرشاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم رابینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه کیفیتش بده ببخشید چون از روی ال سی دی عکس گرفتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفیق من با کلی مخلفاتو ...قاب..عکس..کاورش..هزارتا تشکر خریدم 2 تومن شما چطور خریدی 4 تومنکاش 2000 تومان...مال منکه 2دی وی دی بود 4000تومان دادم
ولی حالا به هر حال...این بازی همینجوریشم که بازی میکنیم واقعا سره از یه بازی مثل pes![]()
در ضمن این نسخه دیگه همینه که هست ....دیگه نسخه دیگری ندارد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)