نه 40b580 منظورمهاینم مشخصاتش ببین 50 هرتزه باور کن در سریالها کوچکترین حرکت بازیگر جا میمونه ایا در همه اینطوریه اخه میگی تفاوتی نداره ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه 40b580 منظورمهاینم مشخصاتش ببین 50 هرتزه باور کن در سریالها کوچکترین حرکت بازیگر جا میمونه ایا در همه اینطوریه اخه میگی تفاوتی نداره ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-بله اين سري ها همه غير ديجيتال هستند يا به اصطلاح 100 هرتز نيستند
-من هم 50 و هم 100 هرتز رو دارم همزمان ولي واقعا اينطور نيست
-البته ناگفته نمونه در اينچ هاي پايين تر قضيه كمي متفاوت تر هست مشخصات پايين تري نسبت به اينچ هاي بيشتر همون مدل داردند
-ولي با اين حال نبايد اينطور باشه و به اين شدت
دوست من پس بالاخره 40b580 پنجاه هرتزه دیگه ؟ پس من کاری نمیتونم بکنم روشنایی هم کم کردم نشد شما خودتون چه مدلهایی دارید؟
-اره 50 هرتز هست
-من چندين مدل سام 50 هرتز براي دوستان گرفتم هم 40B550 مدل هاي خيلي قديمي تر از B580 كه بهيچ وجه ين مشكلي كه ميفرمايين رو نداره
-هم سري هاي 6 كه 100 هرتز هستند B650 وC650
جناب تنها من چون ----- به 2 تلویزیون وصل برای تلویزیون تو هال از فیشهای سه رنگ وبرای تلویزیون توی اشپزخانه از انتن تلویزیون عادی استفاده میکنم مال این نیست سایه میندازه تصویرها رو منتظر جوابم الان ؟ اخه راه دیگه ای داره یا باید سیمو عوض کنم بعد میگویید اینها دیجیتال نیست یعنی همش انالوگ پخش میکنه ؟
-ممكنه از انتن ويا فيش ها باشه من نديدم غير ديجيتال ها اينقدر بلور داشته باشند وتصوير جا بمونه حتي در مدل هاي خيلي ارزون قيمت اكثر برندها
-تفاوت اينقدر نيست
-در مورد ديجيتال خوب علاوه بر hdtv سورس ومنبعي كه ازش خروجي ميگيرين هم مهم هست
-در مورد تفاوت هاي نالوگ وديجيتال وقت داشتين اينجا رو مطالعه كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
he700 که گفتم چون قیمتش بالاست منتفیه
660 هم فکر کنم تلتکست نداره.
ex550 ساخت کجاست ؟
جناب تنها من الان از فیش پشت انتن ----- به فیش پشت انتن تلویزیون ال سی دی وصل کردم ایا خود جنس سیم باید سیم انتن تلویزیون باشه یا سیم انتن ماهواره که همونطور میدونید خیلی تفاوت دارند کدومو باید بزنم؟ اصلا به اون سیم مخصوص انتن ماهواره فیش انتن تلویزیون میخوره یا نه؟
خواهش ميكنم
-والا من متوجه نشدم شما خروجي تصوير رو با كابل 3 فيش وا كامپوننت ويا hdmi ميگيرين چه ربطي به نوع كابل انتن داره ؟
ببینید جناب تنها من واضح میگم ما یک ----- داریم و2 تلویزیون درست . حالا من برای تلویزیون اولی که داخل هال میباشد اتصالاتو به طور معمولی وبا استفاده از این فیشهای 3 رنگ زرد قرمز سفید روی av میگیرم این مشکلی نیست اما برای اشپزخانه از فیش انتن پشت ----- که همون فیش انتن تلویزیون بهش میخوره استفاده میکنیم که گفتم همون حالت جاماندن تصویر ونویز رو داره که جنسی این سیم مال انتن معمولی در صورتیکه ما برای خود ماهواره از جنس سیم دیگری است با اهم بیشتر چرا که اگر از این سیم انتن معمولی استفاده کنیم افت سیگنال شدید پیدا میکنیم .حال من میگم اگر این جنس سیم معمولی انتن که از پشت ----- به تلویزیون توی اشپزخانه اومده از جنس سیم ماهواره کنم با اهم بیشتر ایا فرقی درتصویر دارم یا خیر؟ سوال دوم ببینید جناب تنها من صدای اشپزخانه تلویزیون با توی هال اختلاف داره وبهم نمیخورند اینو چه کارش کنم منتظر جوابم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)