سلام
معبدا رو تموم کردم فقط یکی مونده که بالای یک برج هست و سفید رنگه وقتی بالا می ریم سوار اون وسیله ی لئوناردو داوینچی میشه.
بعد بقیشو من دیگه نمی دونم چیکار باید یکنم.
این یکی مونده.
سلام
معبدا رو تموم کردم فقط یکی مونده که بالای یک برج هست و سفید رنگه وقتی بالا می ریم سوار اون وسیله ی لئوناردو داوینچی میشه.
بعد بقیشو من دیگه نمی دونم چیکار باید یکنم.
این یکی مونده.
دوستان
من اینجاش گیر کردم . یه یارو رو تعقیب میکنم میره توی قلعه در بسته میشه بعد باید از بالاش برم . هر چی میپرم لبه دیوار رو نمیگیره بره بالا !
عکس :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چیکار کنم ؟![]()
همون مرحله رو میگی که میره جای الطائر بازی دیگه درسته.!!
من 3 بار بازی رو تموم کردم ولی این جا هیچ مشکلی نداشتم ولی خیلی ها اینجا گیر کرده بودند.
شما بگرد ببین چیزی نیست بلای سرت بگیری بری بالا.
اول دور و ورتو خوب نگاه کن . فکر کنم اینجا بد اومدی از همونجا که دوبالش می کنی میری رو قلعه برو رو دیوار بعدش برو بالا هرچی هست بگیر برو بالا.
Last edited by SHADEL; 27-12-2010 at 18:49.
آره همونجاست ! میرم رو دیوار رو میگیرم میرم بالا میرسم به این دره بالاش یه چوب هست ولی هر کار میکنم نمیگردش ! گیج شدم .همون مرحله رو میگی که میره جای الطائر بازی دیگه درسته.!!
من 3 بار بازی رو تموم کردم ولی این جا هیچ مشکلی نداشتم ولی خیلی ها اینجا گیر کرده بودند.
شما بگرد ببین چیزی نیست بلای سرت بگیری بری بالا.
اول دور و ورتو خوب نگاه کن . فکر کنم اینجا بد اومدی از همونجا که دوبالش می کنی میری رو قلعه برو رو دیوار بعدش برو بالا هرچی هست بگیر برو بالا.
اینجا رو من هم خیلی به سختی ازش رد شدمباید هی بالا پایین بپری تا اون چوبی که چراغ بهش وصله رو بگیره.
اینجاست :
نکنه بازی خراب باشه ؟ آخه باید بالای در رو بگیره ولی نمیگیره ! هی بالا پایین میپرم آخرش پرت میشم پایین !اینجا رو من هم خیلی به سختی ازش رد شدم باید هی بالا پایین بپری تا اون چوبی که چراغ بهش وصله رو بگیره.برای شما بالای در رو میگرفت ؟
ویرایش :
ردش کردم . رفت مروی دیوار نشستم دکمه راست موس رو گرفتم و اسپیس زدم یه راست پرید بالای چوبه !![]()
Last edited by ^^ HAMID ^^; 27-12-2010 at 23:55.
این جا باید از روبرو بپری , فقط بپر خودش می گیره ، جلو نچسب!
شما همینجا که الان نشستی برو سمت راست انتهاشو برو جلو میرسی به دیوار که سمت چپت همون چوبست.دست
خب حالا دیدی بعضی وقت ها از یه دیوار میری بالا هیچی رو دیوار نیست بعد هیچی رو نمیتونی بگیری بعدش میوفتی پایین.
حالا شما روبروی همون دیوار که رسیدی اینکارو بکن تا اومد بیفته پایین کلیک راست و سمت چپ رو بزن تا اون چوبرو بگیره.اینو امتحان کن .اگه نتونستی بگو بیشتر راهنمایی کنیم
فقط موظب باش اون بالا رسیدی بازی یه کم چیز داره![]()
دوستان من همون موقع رد کردم اونجا رو خیلی رفتم جلو . پستم رو ویرایش کردم مثل اینکه ندیدید ؟
با این حال تشکر میکنم باز
فقط یه چیزی الان صندوق incom دهکده پر شده ولی من روی نقشه خیلی دور هستم نسبت به دهکده . توی شهر دیگه هستم . نمیتونم برگردم پولها رو خالی کنم ؟ یا باید به ماموریت ها ادامه بدم خودش بعدا بر میگرده ؟ آخه حیفه دیگه ملت پول نمیدن![]()
Last edited by ^^ HAMID ^^; 28-12-2010 at 21:40.
زیاد به دهکده بر میگردید. مشکلی نیست. اون پولها فرار نمیکنن!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)