سلام خدمت دوستان.
من از وقتی گوشیمو خریدم روش برچسب tft گذاشتم. مگه ال سی دی این گوشی ضد خش نیست؟ پس این چسب نیازه یا نه؟
مرسی...
سلام خدمت دوستان.
من از وقتی گوشیمو خریدم روش برچسب tft گذاشتم. مگه ال سی دی این گوشی ضد خش نیست؟ پس این چسب نیازه یا نه؟
مرسی...
سلام
به نظر من که ضد خش نیست.ان 86 دست یکی از دوستام دیدم که کلی خش رو صفحه اش افتاده بود.
حتما دوستت باهاش کشتی میگرفته که خش انداخته
به جا کل انداختن یه جواب خوب بدین؛ پانل بالایی گوشی کامل کریستاله اما ماله من بعد از چند ماه هیچ خشی بر نداشته...
سلام
دوست عزیز من این گوشیرو حدود 1سال داشتم.
واقعا از نظر جنس بدنه و کیفیتش تو نوکیا بدون شک یکی از بهترین ها بود.
صفحشم تا جایی که پیش من بود و منم زیاد احتیاط نمیکردم ولی هیچ خشی بر نداشت.
این گوشی تاحالا بالای 10 با از دست من افتاده که 2بارش از فاصله ی بیشتر از 1 متر افتاده رو سنگ، نقطه بر نداشته، کیفیت ساخت و جنس بدنش عالیه وگرنه نمیشد 150 گرم!
دوستان gps من 2 روز از کار افتاده البته تا ورژن 30 رو آپدیت نکرده بودم کار نمی کرد ولی الان حدود 2 روز از کار افتاده شماها چی مشکل فکر می کنید از چی
سلام
دوست عزیز منظورتون واضح نیست.یعنی چی از کار افتاده؟ وصل نمیشه؟
ممکنه از مکانتون باشه.تویه فضای باز امتحان کنید.
من قبلا ورژن 20 داشتم تم گوشی خود به خود بر میگشت به پیشفرض. الان که با 30 آپدیت کردم این اتفاق بیشتر میفته روزی یکی دو بار که رو شاخشه. هر تمی بذارم همینه. ورژن قبلی چند روز یه بار میشد اما این ورژن...
هنگ که داره گوشی سرعت گالریش از 95 یا 95 8گیگ هم کم تره و گیرش بیشتر. عکس هم فول اسکرین نکنی نسبتا بد نشون میده اگه با گوشی مثل همین 95 مقایسه کرد. اما ماله من هنگ اصلیش همون ماله تم هستش...
بالاخره یکی پیدا شد مشکل منو داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)