تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما ارتقاء i900 Omnia به i8910 Omnia HD در چه حد بوده است ؟

راي دهنده
449. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

220 49.00%
  • عالی

91 20.27%
  • خوب

68 15.14%
  • متوسط

30 6.68%
  • ضعیف

6 1.34%
  • بسیار ضعیف

34 7.57%
صفحه 198 از 352 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208248298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 3513

نام تاپيک: i8910 HD » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Symbian Touch و دوربین 8 مگاپیکسل

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

سلام بالاخره این گوشی به قیمت 670 هزار به دستم رسید الان یک ساعتی هست دارم باهاش کار می کنم خیلی حال می ده باهاش کار کردن خدائیش ته گوشیه نمی دونم از چی این گوشی براتون تعریف کنم آخه همش تعریفه واقعا ممنون از راهنمائی همتون برای خرید این گوشی چون من اصلا حتی قصد خرید گوشی سامسونگ رو نداشتم با راهنمائی شما این مدل رو خریدم که واقعا ممنونم. مرسی از همه.
    راستی اگه مشکل خاصی با این گوشی داشتم باید تو همین تایپیک بپرسم؟
    لطقا در مورد شارژ اولیه این گوشی هم یه توضیحی برام بدید ممنون می شم.
    Last edited by hadi_vazi; 19-10-2009 at 18:21.

2. 3 کاربر از hadi_vazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

من تو این تایپیک یه بار سوال کردم که چطور می تونم تصاویر اچ دی این گوشی رو از تلویزیون ببینم گفتن با فناوری dlna می تونم گفتن اگه کابل اچ دی هم داشته باشم می تونم ببینم ولی این که اصلا پورت اچ دی نداره؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

تو اون یکی فروم یکی از بچه ها میگفت با همین استفاده معمولی گوشیش بیشتر از 3 روز دوام آورده ، تائید می کنید ؟
    یه سوال دیگه اینکه شتاب سنج در مرورگر کار میکنه یا باید به صورت دستی و از طریق منو به حالت افقی ببریم؟ آخرین سوالم اینکه اسکرول کردن توی لیستها چطوره ، مثل ویندوز موبایل میشه خود لیست رو گرفت و به بالا و پایین حول داد یا حتما باید از نوار اسکرول استفاده کرد؟
    با این استفاده که شما فرمودین سه روز دووم میاره ، حتی با چند مکالمه معمولی و چند اس ام اس و روزی یه ساعت آهنگ گوش کردن هم تقریبا تا آخر سه روز دووم میاره.
    شتاب سنج تو مرور گر کار میکنه
    اسکرول فقط با scroll bar کار میکنه ، مگر توی مرورگر یا وقتی یه فایل متنی باز کردی با همون روشی که شما فرمودین

سلام بالاخره این گوشی به قیمت 670 هزار به دستم رسید الان یک ساعتی هست دارم باهاش کار می کنم خیلی حال می ده باهاش کار کردن خدائیش ته گوشیه نمی دونم از چی این گوشی براتون تعریف کنم آخه همش تعریفه واقعا ممنون از راهنمائی همتون برای خرید این گوشی چون من اصلا حتی قصد خرید گوشی سامسونگ رو نداشتم با راهنمائی شما این مدل رو خریدم که واقعا ممنونم. مرسی از همه.
    راستی اگه مشکل خاصی با این گوشی داشتم باید تو همین تایپیک بپرسم؟
    لطقا در مورد شارژ اولیه این گوشی هم یه توضیحی برام بدید ممنون می شم.
    مبارکه دوست عزیز ، اشکالاتتون رو همین جا بپرسین. با گارانتی این قیمت و خریدین یا بی گارانتی ؟ چند گیگه؟
    شارژ اولیه هم نمی خواد زیاد بذارین هر وقت گوشی شارژش پر بشه دیگه جریانی رد و بدل نمیشه ، حالا هر چقدر هم که شما بذارین تو شارژ بمونی اثری نداره.

5. 4 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali6803's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

سلام دوستان چند تا عکس از گرفتم با تنظیم نور افتاب و 6 مگاپیکسل وحالت واید ..... ظهر حدود ساعت 1.........در کنار اسکله شرکت کشتی سازی اروندان.......

عکسها در اندازه واقعی فوق العاده زیبا شده اند

من اگه ساتیو با اون دوربینش هم مجانی بهم بدهند عمرا با این گوشیم عوضش کنم

7. 9 کاربر از ali6803 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

دستت درد نکنه علی جان عکسای بیشترتو اینجا بزار ممنون

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خدایی رنگ بندیو نگاه آدم هز میکنه بد میگن آب رنگیه هه هه

9. 3 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

مبارکه دوست عزیز ، اشکالاتتون رو همین جا بپرسین. با گارانتی این قیمت و خریدین یا بی گارانتی ؟ چند گیگه؟
    شارژ اولیه هم نمی خواد زیاد بذارین هر وقت گوشی شارژش پر بشه دیگه جریانی رد و بدل نمیشه ، حالا هر چقدر هم که شما بذارین تو شارژ بمونی اثری نداره.[/quote]

بدون گارانتیه- 8 گیگه-ااا جدی شارژ اولیه نمی خواد مطمئنید؟ یعنی حتی دفعه های بعدی هم که می خوام شارژ کنم اون قضیه ای که می گن نباید بیشتر از 3تا4 ساعت تو شارژ باشه هم دیگه مهم نیست؟
    چندتا مشکلی که من با این گوشی دارم ایناست:
    یکی دیدن تصاویر اچ دی گوشی تو تلویزیونه کابل اچ دی هم دارم چطور باید این کار رو بکنم؟
    چطور باید با این گوشیبه اینتر نت وصل شد قبلا یه اس ام اس به یه شماره می دادم که مخصوص گوشیم یه فایل برای استفاده از gprs میداد.
    بی زحمت یه قسمت از این سایت یا هر سایتی دیگه ای رو بهم معرفی کنید که جدیدترین بازی ها و نرم افزار ها و تم ها رو مخصوص این گوشی برای دانلود رایگان بذاره.

11. این کاربر از hadi_vazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه javad1948's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تو اون یکی فروم یکی از بچه ها میگفت با همین استفاده معمولی گوشیش بیشتر از 3 روز دوام آورده ، تائید می کنید ؟
    تا 72 ساعت رو چک نکردم اما بعد از گذشت 48 ساعت هنوز 3 خط از باتری باقی مونده بود که من شارژ کردم

13. 2 کاربر از javad1948 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

تا 72 ساعت رو چک نکردم اما بعد از گذشت 48 ساعت هنوز 3 خط از باتری باقی مونده بود که من شارژ کردم
    فقط خط آخرش یه روز جواب میده !
    یه دفه بزار تا کامل خالی بشه ببین چقد جواب میده

15. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

بدون گارانتیه- 8 گیگه-ااا جدی شارژ اولیه نمی خواد مطمئنید؟ یعنی حتی دفعه های بعدی هم که می خوام شارژ کنم اون قضیه ای که می گن نباید بیشتر از 3تا4 ساعت تو شارژ باشه هم دیگه مهم نیست؟
    چندتا مشکلی که من با این گوشی دارم ایناست:
    یکی دیدن تصاویر اچ دی گوشی تو تلویزیونه کابل اچ دی هم دارم چطور باید این کار رو بکنم؟
    چطور باید با این گوشیبه اینتر نت وصل شد قبلا یه اس ام اس به یه شماره می دادم که مخصوص گوشیم یه فایل برای استفاده از gprs میداد.
    بی زحمت یه قسمت از این سایت یا هر سایتی دیگه ای رو بهم معرفی کنید که جدیدترین بازی ها و نرم افزار ها و تم ها رو مخصوص این گوشی برای دانلود رایگان بذاره.
    اگه شارژ اولیه می خواست تو دفترچه اش مینوشت . نظر من که این بود. مطمئن نیستم اما فکر می کنم نه اون قضیه ای که میگن 3-4 ساعت تو شارژ نمونه درسته ، نه اینکه میگن تا وقتی شارژش به آخرا نرسیده تو شارژ نزنین.
    اچ دی رو بلد نیستم !
    GPRS رو یه سر اینجا بزنین ببینین به نتیجه میرسین :
    کد:
    ----------
    برنامه :
    کد:
    بازی:
    کد:

17. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

ورژن گوشی من الان که خریدم اینه:
    software version:i8910jvif6
    software version date :17/06/2009
    custom version : i8910thrig1
    custom version date 10/07/2009
    می شه بگید الان فریموری که گوشی داره استفاده می کنه کدوم یکیشه در ضمن به نظرتون نیازه عوضش کنم آخه سرعت گالریش پدر آدم رو در میاره تا یه عکس رو لود کنه در ضمن شنیدم اگه عوضش کنم باطریش هم وضعیتش بهتر میشه.
    راستی امکانش هست جدیدترین و بهترین فریموری که این مشکلات رو نداشته باشه بهم معرفی کنید دانلود کنم ؟
    درضمن الان گوشیم کاملا از فارسی پشتیبانی می کنه یه فریموری معرفی کنید که این خاصیت رو فقط تو قسمت اس ام اس حداقل داشته باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •