اگر احتمالا از داخل خود ویندوز اقدام به نصب کرده پیشنهاد میکنم مراحل نصب رو از ابتدا و از مرحله بوت سیستم (یعنی قبل از بالا اومدن ویندوز) انجام بده
اگر درست نشد راه بعدی تعویض دی وی دی هست
اگر احتمالا از داخل خود ویندوز اقدام به نصب کرده پیشنهاد میکنم مراحل نصب رو از ابتدا و از مرحله بوت سیستم (یعنی قبل از بالا اومدن ویندوز) انجام بده
اگر درست نشد راه بعدی تعویض دی وی دی هست
سلام من می خوام وارد Manage بشم بعد ارور زیر رو میده چی کار کنم فقط تروخدا نگید ویندوز عوض کن!!
![]()
ضمن عرض سلام
احتمال خیلی زیاد یک path در رجیستری ویندوز شما که عمل Associate (پیوند) این آیکون و فایل اجرایی Manage رو بعهده داره آسیب دیده معمولا این اتفاق به تنهایی رخ نمیده یعنی شما باید مشکلات دیگه ای هم داشته باشین ، فکر کنم بتونین با نرم افزاری مثل Vista Manager v1.0.7 (Yamicsoft) یا بالاتر یا حتی نرم افزار مشابه این مشکل رو حل کنین
با تشکر
سلام
ویندوز 7 نسخه غیر بتاش و نهاییش اومده یا نه؟
من میخام سون رو نصب کنم رو درایو سی ولی نمیدونم قلش چطور باید این درایو رو فرمت کنم تا اکس پی پاک بشه
لطفا کمکم کنید
میتونی از پارتیشن مجیک استفاده کنی.
من که امروز رفته بودم بازار نوشته بود که اومده!سلام
ویندوز 7 نسخه غیر بتاش و نهاییش اومده یا نه؟
سلام
یکی داخل همین قسمت انجمن گفته
اسم تاپیکش هم
پر شدن هارد
است!
راستش فقط همین 2 و 3 گیگ پر میشه تا جای درایو رو بیشتر کنم!
سیستم ریستوری فایل هاش کجاست
من پیداش نمیکنم؟!
ممنون
تو استارت بنویس restore و System Restore رو انتخاب کنید و ببین بکاپی هست که بهش برگردی؟! اگه بود، تاریخ قبل از پاک کردن فایل رو باید بزنی! مطمئنی هیچ تنظیماتی رو دست نزدی؟ همینطوری الکی پر میشه؟
مشکل از dvd-rom بود سرعت x12 را نمیتونست اجرا کند
موفق باشید
سلام.
یه فایل بود دان میکردی میشد اکس پی رو روی سون اجرا کنی.
یه چیز هایی در باره اش شنیدم ولی ازش استفاده نکردم.
حجمش هم فکر کنم تقریبا 400 مگ بود.
اگه لطف کنین لینکش رو بزارین ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)