سلام .
مکآفی جان ، شما اپرا رو پاک و دوباره نصب کن . من همىن مشکل رو داشتم که با نصب مجدد خدارو شکر حل شد . شما هم تست کنى ضرر نداره .
این Qwerty نشدن اپرا هم واقعا اذیت کنندس ولی خب عادت کردیم دیگه !
سلام .
مکآفی جان ، شما اپرا رو پاک و دوباره نصب کن . من همىن مشکل رو داشتم که با نصب مجدد خدارو شکر حل شد . شما هم تست کنى ضرر نداره .
این Qwerty نشدن اپرا هم واقعا اذیت کنندس ولی خب عادت کردیم دیگه !
ببینم شما تو تنظیمات قابلیت Landscape رو فعال کردید؟! اینجوری کیبورد کامل میاد...این Qwerty نشدن اپرا هم واقعا اذیت کنندس ولی خب عادت کردیم دیگه !
نه حسین جا اینجوری صفحه برعکس میشه و به عبارتی تمامصفحه. ولی چون من کیبورد پایینش رو حذف کردم. اون تیکش هم میاد و صفحه کامل میشه. تنها مشکلش اینه که اونجا همونجوری مثل عکس میمونه و صفحه رو تکون میدی طرف چپ تکون میخوره ولی سمت راست همونجوری مونده. بعد کیبوردش هم فرقی نمیکنه.
عجب مسخره بازی ای شده ها ، پاک کردم دوباره ريختم درست نشد، اما برای اولين بار که برنامه رو اجرا ميکنی ميگه برای محافظت از وب گرديتون قبل از تمام شدن نوار زير يا يک دکمه از شماره هارو فشار بديد يا پوينتر رو جابجا کنيد!!
هرکاری ميکنم نميشه هرکاری . با اون کدايی هم که وارد کرديد کيبورد مجازی خود گوشی پاک شده ديگه هيچکاری نميتونم بکنم ، فکر کنم برای همين باشه که هيچی باز نميکنه ، این کيپد لعنتی رو چجوری بيارم؟ اون Qwerty نشدنش اعصاب برام نذاشته ، این يکی هم داره مغذمو ميخوره . من نميفهمم شما چجوری اینقدر لذت ميبريد از اون طرز تايپ کردن
ببینم
وقتی میخوای سایت باز کنی یک پنجره باز میشه؟ و زیرش لودینگ داره؟ من نخوندم چی نوشته فقط تند تند روش با دست کلیک کردم لودینگش پر شدیک تست بکن
نه جيگر جان پنجره کدومه؟ لودينگ کدومه؟ هيچی نداره ، فقط وقتی ميزنم که مثلا گوگل رو باز کنه ، اول انگار وصل شده به اینترنت اما يهو اون پيغام رو ميده .
هرکاری ميکنم نميشه ای خداااااااااا
شاید گوشیت ال جی نیست
نمیشه که برا همه نصب شه برا شما نشه.آها تو تنظیمات دستکاری نکردید؟
این مسیر رو دنبال کن حتما باید درست بشه.
setting>advanced>protocol
اگه رویsocket بود بیار رو http
امیدوارم مشکلت حل شده باشه.
حسین جان چه خبر از گوشیت؟ رفتی سمنان؟
نشد نشد نشد!! دارم ديوونه ميشم.شاید گوشیت ال جی نیست
نمیشه که برا همه نصب شه برا شما نشه.آها تو تنظیمات دستکاری نکردید؟
این مسیر رو دنبال کن حتما باید درست بشه.
setting>advanced>protocol
اگه رویsocket بود بیار رو http
امیدوارم مشکلت حل شده باشه.![]()
آقا چجوری این کيپد مجازی خود گوشی رو دوباره فعال کنم؟ کدوم کدارو حذف و کدومارو بايد به اون فايل اضافه کنم؟!
سلام بر تمام کلوچه داران ایران زمین......
تازگی ها من بروزر خود گوشی میتونم برم تو نت...........ولی با اپرا نمیتونم......چرا؟....
اپرا هم 5 و بتا 2 هست.........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)