منم بازی را در 5 ساعت و 21 دقیقه تمام کردم .
پایان بازی در مقایسه با mw1 خیلی ضعیف تر بود . اون بازی واقعا یک شاهکار بود .
منم بازی را در 5 ساعت و 21 دقیقه تمام کردم .
پایان بازی در مقایسه با mw1 خیلی ضعیف تر بود . اون بازی واقعا یک شاهکار بود .
دوستان وقتی میخوام وارد اکت 3 بشم No Eror Disk میده؟
کی بازی رو تا اخرین سطح بازی میکنه می تونید یه عکس بگیرید بزارید مقایسه کنم ؟
راستی من خیلی وقته زیاد Game بازی نمیکنم تو همون قسمت اولش چند بار یه مرحله رو میرم میمیرم
کی همش رو 3 ستاره میره و چند دقیقه طول میکشه ببره ؟
![]()
یه پچ باید دانلود کنی تا درست شه تو همین قسمت هم هست ولی نمی دونم کدوم صفحه![]()
حسین جان بالاخره هرکی که این مرحله رو به روش خاص خودش رد بکنه و عمل بکنه احساس بازی کننده رو نشون میده یا حتی یه نظر سنجی برای خودمون هم به حساب میاد که چه جور ادمی هستیم بازی که همش برای سرگرمی که نیست ...
با توجه به عملکرد هر کاربر احساس و ... اون کاربر رو نشون میده و بنظر من قرار دادن چنین مرحله هایی تو بازی ها بد نیست بالاخره به ادم یه تجربه جدید نشون میده که نقش تروریست بودن رو هم امتحان بکنیم و ببینیم از نظر هرکی به چه صورت هست ...
تشکر ...
صفحه ی اول پست اول اواخر پست لینک دانلود پچ بویز تیم و مسیر دایرکتوری موجود هست ...
به هرحال لینک دانلود :
http://www.boysteampc.com/game/download/news/COD6.exe
محل نصب هم در یک فایل تکست قرار داره ...
ایول خیلی حال میکنم با بازی .. خیلی حال میده... حیف که من زیاد نمیتونم بشینم پای بازی ف زود سر درد میگیرم .. :
اون مرحله هم من تا از اسانسور پیاده شدم همه رو بستم به گلوله خیلی حال دادتو بازی لازم نیست مراعات کنیم ... اتفاقا تیر خلاص زدن هم خیلی حال میده .. تا حالا امتحان نکرده بودم
باید واقعیش رو هم تجربه کنم
اون قسمتی هم که باید اون Snowmobile رو برونی هم خیلی حال میده ..
Last edited by Mr.K2; 19-11-2009 at 21:56.
دوستان اینکه میگن تو گیم نت هم نمیشه مولتی زد درسته؟![]()
سلام
ببخشید که اینقدر سوالم الکیه.
ولی خوب شونصد ساله بازی نکردیم این چیزا رو نمیدونم.
این دستگاه زرد رنگی که وقتی فشار میدم رو روی زمین قرار میده و دو لیزر ازش خارج میشه چی هست؟
وقتی کسی از افراد دشمن از کنارش رد بشه سنسور هاش فعال میشه و میترکه و طرف میره هوااین دستگاه زرد رنگی که وقتی فشار میدم رو روی زمین قرار میده و دو لیزر ازش خارج میشه چی هست؟
Claymore هم میگن بهش ...
دوستان درسته من تازه واردم تو این تاپیک ولی خوب جواب منم بدین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)