برای garmin بايد 2-3 دقيقه صبر کنی
برای garmin بايد 2-3 دقيقه صبر کنی
سلام از مسير زير
1.start menu
2.setting
3.today
4.item
حالا با تيك كردن گزينه هاي موجود ميتوني today screen را عوض كني.
با سلام خدت مدیران این بخش-
1-بهترین فارسی ساز برای omnia که منوهاشو بهم نریزه کدومه میشه شماره صفحه که در آن گفتین را یگین ؟
2-بازهایی که از شتاب سنج گوشی استفاده میشه مثل بازیهای موجود در iphone -اگر راهنماییی کنین ازکجا dowmload کنم؟
3-آیا میشه widget موجود در گوشی را edite کرد وwidget های جدید را از کجا میشه پیدا کرد ؟
ممنون میشم جواب این 3 سوال منو بدین - با تشکر و تبریک سال نو
سال نو بر همه مبارک...
اگه میشه کد رجیستر بازی زیر رو بدید...ممنون
Archibald Adventures..........................
سلام.وقتی می خوام گوشی رو اپدیت کنم این پیام رو میده:Incorrect Software Version
چیکار کنم؟
راستي اين فيلمبرداريش مگه VGA نيست؟ تو GSMArena كه چيزي ننوشته!
سال نو بر همه مبارک...
اگه میشه کد رجیستر بازی زیر رو بدید...ممنون
Archibald Adventures
چون احتمالاً می خوای یه نسخه رسمی رو روی غیر رسمی بریزی...
تو رو خدا یکی میشه جواب منو بده![]()
سلام ، دوستان من جدیداً متوجه مشکلی توی گوشیم شدم .
شما قدرت تاچ گوشیتون با انگشت (بدون استفاده از ناخن) ، چطوره ؟ آخه من از روزی که گرفتمش فقط با ناخن راحت بودم و با انگشت فشار خیلی زیادی لازمه تا عمل کنه ، این نکته کلی اذیتم کرد ، اما توی خیلی از سایتا دیدم که نوشته امنیا یکی از بهترین تاچها رو توی پاکت پیسیا داره ، اولش گفتم شاید کلاً ویندوز موبایل اینجوریه و باید با ناخن کار کرد ، تا اینکه با یک تاچ دیاموند کار کردم ، قدرت تاچش شگفت زدم کرد ، به راحتی با انگشت بدون ناخن باهاش کار می کردم ، گفتم شاید اچ تی سی اینجوریه ، اما بعد از یه مدت که با 5800 هم کار کردم ، با اینکه خیلی از تاچ 5800 تعریف نمی کنن ، دیدم تاچش خیلی بهتره و به راحتی با انگشت باهاش کار می کنم ، بازم گفتم شاید چون سیمبینه اینجوریه ، تا اینکه یکی دو روز پیش یکی از بچه ها که خودش امنیا داره با گوشیم کار کرد (اون موقع گوشیش همراهش نبود) ، با تعجب فراوان گفت چرا تو تاچ گوشیت اینجوریه ؟ مال من 10 برابر از این قویتره اصلاً نیازی به فشار نداره ، چرا مال تورو باید اینقدر فشار بدم ؟ خلاصه کلی زد تو ذوقم... حالم کلی گرفته شد ، اینم بگم که این مشکل با تعویض رام سر جاش مونده و تغییری نکرده ، یعنی به احتما 99% سخت افزاریه... حالا بین شما کسی هست که به این مشکل بر خورده باشه و بتونه راهنماییم کنه ؟ به این فکر افتادم که با توجه به اینکه گوشیم گارانتی مایکروتله ، بفرستمش برای گارانتی... به نظر شما گارانتی قبولش می کنه ؟ می ترسم بگه این مشکل نیست و همونجوری برش گردونه ، آخه با قلم و ناخن تاچش خوبه اما با انگشت افتضاحه...
حتی تاچ p990 هم از این قویتره...
اگه گارانتی قبولش نکنه بدون شک می فروشمش ، چون تاچش واقعاً اذیتم می کنه... البته بازم جاش امنیا می خرم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)