خیلی می بخشید . آیا برای این گوشی 5800 محافظ صفحه ی نمایش و قاب کریستالی پیدا می شه ؟
متشکرم .
خیلی می بخشید . آیا برای این گوشی 5800 محافظ صفحه ی نمایش و قاب کریستالی پیدا می شه ؟
متشکرم .
بله به نظر منم همینطوره. از نظر کلی، مزیت ظاهری N97 نسبت به 5800 اینه که هم کیبورد مجازی داره و هم کیبورد فیزیکی. حالا ویژگیهای سری N بماند،که همیشه حرف اول رو نمی زنه. مثلاً به نظر می آد که N96 آنچنان که توقع می رفت موفق نبود. به هر حال، صحبت از این هست که نوکیا داره روی انواع جدیدی از گوشیهای تاچ اسکرین کار می کنه، که قاعدتاً همین ورژن از سیستم عامل سیمبین روشون نصب خواهد شد. گذشته از این، گفته شده که نوکیا ممکنه به آندروید گوگل هم علاقه نشون بده و دست کم یک گوشی با این سیستم عامل به بازار بفرسته. خبر دیگه این که شایع شده نوکیا برای نیمه دوم سال میلادی فعلی، مدل کاملتری از 5800 رو که می گن بدنه ظریفتری داره و اشکالات این مدل توش مرتفع شده با نام 5900 تولید خواهد کرد.![]()
سلام دوستان
اس ام اس ها تو 5800 کجا ذخیره میشه؟
آیا میشه اس ام اس n70 رو روی 5800 ریخت؟
باید گوشیتو هک کنی.برو توی قسمت هک موبایل خیلی هم راحته و اصلا تخصصی نیست
فکر نکنم همچین چیزی باشه چون من توی اتاقم وقتی پنجره ها بسته هستن GPS رو فعال میکنم . فقط وقتی که هوا ابری باشه مشکل داره وگرنه در حد 2-3 دقیقه کانکت میشه
سلام دوستان قرار شد این اهنگهای اورجینال را واسه ما اپ کنی یادت نرفته که مرسی
صفحه ی 29 راهنمای انگلیسی گوشی.
آقا ترو خدا یک برنامه pdf باز کن برای 5800 بدید.
خیلی گشتم نبود.
متشکرم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرم کیفیت عکسهای دوربین سه مگاپیکسلی این گوشی در حد عکسهایی هستن که بعضی اوقات از قسمتی از فایلهای ویدئویی Capture میشن.
ضمنا طی چند روزی که G.P.R.S روی گوشیم فعال شده دقت کردم دیدم بعضی از ساعات شبانه روز Connection اون Access Point نداره و نمیشه به اینترنت وصل شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)