تولبار نورتون برای فایرفاکس 4 امروز با اپدیت نصب میشه
![]()
تولبار نورتون برای فایرفاکس 4 امروز با اپدیت نصب میشه
![]()
ببخشید من یه چیزی رو اینجا نفهمیدم:
من باید این نورتون اینترنت سکیوریتی رو که دارم آناینستال کنم و بعد دوباره اینستال کنم؟
ممنون
برای اجرای تریال ریستر لازم نیست. فقط باید طبق دستور العمل کرک اجرا کنید.
اگر خواستید نورتون360 نصب کنید بله این رو آنیستال کنید.
سلام.
شما از کدوم ورژن نورتون استفاده میکنید ؟
برای فعال کردن محصول خودتون از Trial Reset استفاده کردید یا سریال؟
قبل از اینکه آپدیت 121 مگابایتی دریافت کنید، آنتی ویروس رو از چه راهی آپدیت کردید؟ Liveupdate یا آپدیت دستی یا انتقال آپدیتها؟
سیمانتك هشدار داده كه ضعف برنامهنويسي در فيسبوك به آگهيدهندگان و اشخاص ثالث امكان ميدهد بتوانند به حجم گستردهاي از اطلاعات شخصي كاربران دسترسي يافته و از آن سوءاستفاده كنند. بر اساس اين گزارش، بيش از 100 هزار برنامه جانبي كه توسط اشخاص مختلف براي كاربران سايت فيسبوك نوشته شده دچار مشكلات امنيتي و آسيبپذيريهاي مختلف است و همين مساله باعث ميشود تا هكرها و ويروسنويسان از اين مشكلات نهايت سوءاستفاده را ببرند.
كارشناسان سیمانتك ميگويند که بررسي جزيي اين برنامهها نشان داده كه آگهيدهندگان با استفاده از آنها كدنويسيهاي خاصي را به عمل آوردهاند تا ضمن دسترسي به اطلاعات شخصي كاربران فيسبوك از علایق و سليقه آنها مطلع شوند و به اين وسيله آگهيهاي تبليغاتي را بر حسب سلایق آنها طراحي كنند.
شدت اين آسيبپذيري تا به آن حد است كه دسترسي به نمايه شخصي كاربران فيسبوك و نگارش پيامهاي مختلف را روي آنها ممكن ميكند. فيسبوك از سال 2007 به برنامه نويسان ثالث امكان داده برنامههايي براي استفاده كاربران فيسبوك بنويسند ولي اهمال امنيتي هميشه در اين حوزه مشكل آفرين بوده است.
سلام دوستان
من تازه این نسخه نوترون NAV_18.1.0.37_MS_LOEM_MRF نصب کردم اما هم سرعت باز شدن یا به اصلاح تیک داشتن مرورگر (فایرفاکس)اینترنت دومی پایین آمدن سرعت باز شدن برنامه نصب شده بروی هارد آیا اینا به انتی ویروس نصب شده ربط داره باید چه کار بکنم تا
حل شود یا از این نرم افزار نیست
سـلام دوست عزیز.
شما ابتدا باید آنتی ویروس خودتون رو آپدیت کنید.(ترجیحا نسخه OEM رو نصب نکنید)
آنتی ویروس شما باید به نسخهی 18.6.0.29 ارتقا پیدا کنه.
چون مشکل عدم سازگاری IPS و Safe Web با FF 4.0 و IE 9 در این نسخه برطرف شده.
همچنین میتونید گزینه های Idle Time Optimizer و Performance Monitoring را از قسمت تنظیمات غیر فعال کنید.
مطابق شکل زیر :
مورد بعدی که بسیار حائز اهمیته، Application Ratings هست که شما باید این گزینه را مطابق شکل زیر اجرا کرده و صبر کنید تا کارش تموم بشه>>
موفق باشید.
Last edited by *Batman*; 13-05-2011 at 12:41.
لینک دانلود نسخه ارجینال 18.6.0.29
برای دوستانی که ویpn دارن
از سایت رسمی نورتون با لینک مستقیم
nis 2011
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
nav 2011
360 v5.1
لینک مستقیم ، ریموت شده از لینک بالا
nav
nis
360
و
با تشکر از wordship ، batman ،dremeland، AlexanderMahone،drhaniball
اخرین نسخه تریال ریست محصولان Symantec
BOX NTR2011 3.3.1
تنظیمات اساسی nis
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین تنظیمات بخشی از پست های دوستان هست که بنده گرد آورری کردم
به مسیر زیر برید
settings/computersettings
تنظیمات حداکثری شامل Heuristic Protection و SONAR Advanced Mode هست که باید روی Aggressive قرار بگیره.
در اینحالت احتمال تشخیص غلط (False Positive) وجود داره.اما چون Norton بسیار کم اشتباهه،لذا این مساله زیاد به چشم نمیاد.
در حالت سختگیرانه میتونید وضعیت Boot Time Protection را هم روی Aggressive تنظیم کنید.
همچنین اگر Scan Performance Profiles را در حالت Full Scan قرار بدید،همهی فایلها (شامل فایلهای مطمئن) اسکن میشن که باعث بالا رفتن زمان اسکن میشه
یه چیز مهم دیگه تو تنظیمات نورتون گزینه Intelligent Skip Scanning
رو خاموش کنید تا نورتون موقع اسکن همه جای سیستم رو جستوجو کنه و در قسمت Items to Exclude from Scans تکست System Volume Information رو Remove کنید و ضمنا ماهی یک بار Reputation Scan
اسکن فول رو انجام بدید تا فایل های سیستم و دیتابیس دوم سایمنتک چک بشه و فایل های مخرب دقیق تر تو اسکن ها نورتون شناسایی بشه
و نکات زیر
1:remove risks automaticlly باید روشن باشه
2: compres file scan و mivcrsoft office automatic scan روشن باشه.
3:ریمو remove Infected compressed files باید روشن بشه.
4:قسمت Low Risks حتما حتما باید روی remove قرارداده شده باشه.
5:ظمنا گزینه ScanProformanceProfiles باید روی فول اسکن باشه تا کاملا سیستم چک بشه این خیلی گزینه مهمی هست
سلام
دوستان این مواردی که قرمز کردم به نظرم روی حالت پیش فرض باشه بهتره ! چون درسته امنیت سیستم زیاد تر میشه اما به همون نسبت (یا بیشتر)سیستم رو کند تر و Cpu رو درگیر تر می کنه .
نظر شما چیه ؟
سـلام.
گزینه Intelligent Skip Scanning فقط موقع اسکن تاثیر گذاره و در حالت عادی روی کارایی اثر گذار نیست.
بقیه موارد مثل Boot Time Protection و Scan Performance Profiles سلیقه ای هستند،
به طوری که شما میتونید بهترین تنظیمات رو بسته به محیط کاری ، اولویتهای امنیتی و توانایی سیستم تعیین کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)