سلام خسته نباشید حدود 5 ماهه یک سری جوش های زیر پوستی روی پیشونیم ریخته بیرون من تا پارسال همین موقع پوست کاملا صافی داشتم حتی دریغ از یک جوش ، پوستم خیلی صاف بود درسته که رنگ پوستم گندومی هستش ولی پوست کاملا صافی داشتم ولی یک مورد بیماری برام پیش اومد که دکتر برام حدود 25 تا قرص انتی بیوتیک قوی که اسمش دقیقا تو ذهنم نیست برام تجویز کرد و بعد از مصرف این 25 تا قرص یک هفته بعد دوباره یک عمل کوچیک سرپایی داشتم که دکتر دوباره چند تا آنتی بیوتیک از همون آنتی بیوتیک قوی برام نوشت هر شش ساعت باید یک عدد مصرف میکردم ولی یک روز صبح ناگهان احساس خارش فوق العاده شدید در دستهام لابه لای انگشتانم و تمام بدنم بخصوص دستهام احساس کردم طوریکه این خارش همه جای بدنم راه میرفت و دقیقا نمیدونستم نقطه خارش کجاست فقط یادمه انقدر شدت خارش من زیاد و غیر قابل تحمل بود که به شدت خودمو میخاروندم و سریع به دکتر مراجعه کردم و گفتم که توی این مدت به علت بیماری هایی که داشتم آنتی بیوتیک زیاد مصرف کردم حتی بخاطر آنتی بیوتیک کهیر هم زدم و دکتر بهم گفت به آنتی بیوتیک آلرژی مزمن اگزما نشون دادی و با دارو خارشم برطرف شد ولی از همون جا تمام صورت من بخصوص پیشونیم پر از جوش های زیر پوستی شد بخصوص شبها یکدفعه میریخت بیرون و خودش رو بیشتر نشون میداد الان با گذشت حدود شش ماه این جوش های زیرپوستی همچنان روی پیشونی من وجود داره و بعضی اوقات یکدفعه تمام پیشونی منو فرا میگیره در صورتی که من هیچوقت جوش نمیزنم ولی نمیدونم این جوش های زیرپوستی چی هستش و چطوری میتونم از بین ببرمش لظفا راهنماییم کنید با تشکر