تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 214 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 2137

نام تاپيک: ◄ سوالات و مشکلات درباره‌ی پوست صورت ! ►

در آغاز فعالیت roze29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خسته نباشید حدود 5 ماهه یک سری جوش های زیر پوستی روی پیشونیم ریخته بیرون من تا پارسال همین موقع پوست کاملا صافی داشتم حتی دریغ از یک جوش ، پوستم خیلی صاف بود درسته که رنگ پوستم گندومی هستش ولی پوست کاملا صافی داشتم ولی یک مورد بیماری برام پیش اومد که دکتر برام حدود 25 تا قرص انتی بیوتیک قوی که اسمش دقیقا تو ذهنم نیست برام تجویز کرد و بعد از مصرف این 25 تا قرص یک هفته بعد دوباره یک عمل کوچیک سرپایی داشتم که دکتر دوباره چند تا آنتی بیوتیک از همون آنتی بیوتیک قوی برام نوشت هر شش ساعت باید یک عدد مصرف میکردم ولی یک روز صبح ناگهان احساس خارش فوق العاده شدید در دستهام لابه لای انگشتانم و تمام بدنم بخصوص دستهام احساس کردم طوریکه این خارش همه جای بدنم راه میرفت و دقیقا نمیدونستم نقطه خارش کجاست فقط یادمه انقدر شدت خارش من زیاد و غیر قابل تحمل بود که به شدت خودمو میخاروندم و سریع به دکتر مراجعه کردم و گفتم که توی این مدت به علت بیماری هایی که داشتم آنتی بیوتیک زیاد مصرف کردم حتی بخاطر آنتی بیوتیک کهیر هم زدم و دکتر بهم گفت به آنتی بیوتیک آلرژی مزمن اگزما نشون دادی و با دارو خارشم برطرف شد ولی از همون جا تمام صورت من بخصوص پیشونیم پر از جوش های زیر پوستی شد بخصوص شبها یکدفعه میریخت بیرون و خودش رو بیشتر نشون میداد الان با گذشت حدود شش ماه این جوش های زیرپوستی همچنان روی پیشونی من وجود داره و بعضی اوقات یکدفعه تمام پیشونی منو فرا میگیره در صورتی که من هیچوقت جوش نمیزنم ولی نمیدونم این جوش های زیرپوستی چی هستش و چطوری میتونم از بین ببرمش لظفا راهنماییم کنید با تشکر

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    جدیدا رو پوستم یه ذره زحم یا حالت حشره زدگی میشه بیتشتر از حد معمول طول میکشه خوب بشه .
    چرا کسی تو این تایپیک جواب نمیده ؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام خسته نباشید حدود 5 ماهه یک سری جوش های زیر پوستی روی پیشونیم ریخته بیرون من تا پارسال همین موقع پوست کاملا صافی داشتم حتی دریغ از یک جوش ، پوستم خیلی صاف بود درسته که رنگ پوستم گندومی هستش ولی پوست کاملا صافی داشتم ولی یک مورد بیماری برام پیش اومد که دکتر برام حدود 25 تا قرص انتی بیوتیک قوی که اسمش دقیقا تو ذهنم نیست برام تجویز کرد و بعد از مصرف این 25 تا قرص یک هفته بعد دوباره یک عمل کوچیک سرپایی داشتم که دکتر دوباره چند تا آنتی بیوتیک از همون آنتی بیوتیک قوی برام نوشت هر شش ساعت باید یک عدد مصرف میکردم ولی یک روز صبح ناگهان احساس خارش فوق العاده شدید در دستهام لابه لای انگشتانم و تمام بدنم بخصوص دستهام احساس کردم طوریکه این خارش همه جای بدنم راه میرفت و دقیقا نمیدونستم نقطه خارش کجاست فقط یادمه انقدر شدت خارش من زیاد و غیر قابل تحمل بود که به شدت خودمو میخاروندم و سریع به دکتر مراجعه کردم و گفتم که توی این مدت به علت بیماری هایی که داشتم آنتی بیوتیک زیاد مصرف کردم حتی بخاطر آنتی بیوتیک کهیر هم زدم و دکتر بهم گفت به آنتی بیوتیک آلرژی مزمن اگزما نشون دادی و با دارو خارشم برطرف شد ولی از همون جا تمام صورت من بخصوص پیشونیم پر از جوش های زیر پوستی شد بخصوص شبها یکدفعه میریخت بیرون و خودش رو بیشتر نشون میداد الان با گذشت حدود شش ماه این جوش های زیرپوستی همچنان روی پیشونی من وجود داره و بعضی اوقات یکدفعه تمام پیشونی منو فرا میگیره در صورتی که من هیچوقت جوش نمیزنم ولی نمیدونم این جوش های زیرپوستی چی هستش و چطوری میتونم از بین ببرمش لظفا راهنماییم کنید با تشکر
    الان مشکل جوش ها هستند یا جای جوش ها؟
    اگر باز هم جوش میزنید بخاطر حساسیت دارویی باید علتش رو توسط پزشک و از بین ببرید ((یعنی به نظر جوش های شما آکنه نیستند چون گفتید قبلا نمی زدید))
    اما اگر صرفا از بین بردن جای جوش مد نظر باشه ، از لایه بردار مناسب پوستتون باید استفاده کنید
    چرا کسی تو این تایپیک جواب نمیده ؟؟؟؟؟
    دوست گرامی اینجا انجمن پزشکی هست و قطعا توصیه کردن به دیگران در موارد تخصصی کار هرکسی نیست! پس نیاز به پزشک هست که بخواد تخصصی نظر بده
    اگر میبنید در این تاپیک مثلا در قبال مسائلی مثل کرم ضد افتاب و جای جوش و کرم پودر و...و... صحبت یا توصیه شده اکثریت برمیگرده به تجارب شخصی افراد که شاید کمک کننده باشه
    پس اگر سوال در موارد خاصی باشه نباید انتظار جواب از کاربرهای عادی داشت
    اما در مورد سوال شما تنها چیزی که به ذهنم میرسه دوتا نکته هست
    اینکه جای جوش و جای زخم در افراد مختلف زمان های متفاوتی برای ترمیم میبره و در همه یکسان نیست و این برمیگرده به ژنتیک یا نوع پوست
    اینکه قبلا اینجوری نبودید و این مسئله تازه براتون پیش اومده توضیح من ربطی بهش نداره فقط یک احتمال به ذهنم میرسه : کمبود ویتامینc ، روی و شاید هم کم خونی
    جای گزیدگی هم که ربطی به زخم فکر نکنم داشته باشه بیشتر به نوع اون حشره بستگی داره مثلا جای گزش پشه با زنبور و یا پدروس فرق داره

4. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dex's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    من حدود ۵ سال پیش خیلی جوش توی پیشونیم و کناره های لبم میزد
    الان سمت چپ پیشونیم یعنی بقل چشام (همون گیج گاه) (چپ و راست) جای چندتا از جوشا مونده و تقریبا یکم چاله چوله درست شده اما خیلی زیاد معلوم نیست و طبیعیه

میشه کاری کرد اینا از بین برن ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

راستش میتونم چند سوال بپرسم برا اینکه ببینیم میشه به منشا این جوشها و راه درمانشون برسیم یا نه

1- شما اهل ورزش نیستید
    2- شما در روز 7 8 لیوان اب نمیخورید
    3- شما دمای بدنتون رو کنترل نمیکنید
    4- جدیدا موضوع جدیدی براتون پیش نیومده ؟؟ یا یه چیز که ذهنتون رو درگیر خودش کرده؟؟یا ممکنه شما رو به نوعی تحریک کنه؟؟
    5- از دارو محلول و یا کرم خاصی به صورتتون میزنید؟؟

با تشکر محمد سامان فوق تخصص و وروانشناس جوش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

الان مشکل جوش ها هستند یا جای جوش ها؟

فقط یک احتمال به ذهنم میرسه : کمبود ویتامینc ، روی و شاید هم کم خونی
    جای گزیدگی هم که ربطی به زخم فکر نکنم داشته باشه بیشتر به نوع اون حشره بستگی داره مثلا جای گزش پشه با زنبور و یا پدروس فرق داره
    برا تشخیص سریع و درست این مشکل ، باید به متخصص داخلی مراجعه کرد یا متخصص خون و یا یه چیز شبیه به این ؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

برا تشخیص سریع و درست این مشکل ، باید به متخصص داخلی مراجعه کرد یا متخصص خون و یا یه چیز شبیه به این ؟؟
    کم خونی با ازمایش خون تشخیص داده میشه که توسط دکتر عمومی هم قابل تجویز و پیگیری هست

9. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

این محلول که برا من معجزه کرده و 21 روزه درمان 10 ساله متخصص ها قبلی رو زیر سوال
    ----------
    برده روش نوشته:

کلیندامایسن ....درصد
    پابا ....درصد

از دوستان کسی میدونه کلیندامایسن و پابا چیه؟؟ و کدومشون ضد جوش و یا احتمالا کنترل کننده چربی هستند اخه روزنه ها بازم رو هم کلا داره میبنده این جوشها سرسیاه معروف !!!!

Last edited by محمد سامان; 01-10-2014 at 23:10.

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

این محلول که برا من معجزه کرده و 21 روزه درمان 10 ساله متخصص ها قبلی رو زیر سوال
    ----------
    برده روش نوشته:

کلیندامایسن ....درصد
    پابا ....درصد

از دوستان کسی میدونه کلیندامایسن و پابا چیه؟؟ و کدومشون ضد جوش و یا احتمالا کنترل کننده چربی هستند اخه روزنه ها بازم رو هم کلا داره میبنده این جوشها سرسیاه معروف !!!!

سلام کلیندامایسن که مشخصه یکی از چند محلول انتی بیوتیکی هست که برای جوش تجویز میشه هم به طور اماده و کارخونه ای در داروخونه ها عرضه میشه و هم بصورت ترکیبی با مواد دیگه...

پارا آمینو بنزوئیک اسید(PABA)

ترکیبی که در کرم های ضدافتاب مخصوص پوستهای چرب و مستعد جوش استفاده میشه! خب الان مشخص شد که چرا پزشکتون گفته بودند محلول کار ضد افتاب رو هم براتون داره
    اگر روی شیشه محلول اسم دیگه ای نوشته شده هم لطفا بگید ترکیب جالبی بنظر میرسه

+

میتونم درصد هرکدوم رو بدونم؟
    ممنون

12. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام کلیندامایسن که مشخصه یکی از چند محلول انتی بیوتیکی هست که برای جوش تجویز میشه هم به طور اماده و کارخونه ای در داروخونه ها عرضه میشه و هم بصورت ترکیبی با مواد دیگه...

پارا آمینو بنزوئیک اسید(PABA)

ترکیبی که در کرم های ضدافتاب مخصوص پوستهای چرب و مستعد جوش استفاده میشه! خب الان مشخص شد که چرا پزشکتون گفته بودند محلول کار ضد افتاب رو هم براتون داره
    اگر روی شیشه محلول اسم دیگه ای نوشته شده هم لطفا بگید ترکیب جالبی بنظر میرسه

+

میتونم درصد هرکدوم رو بدونم؟
    ممنون
    ممنون
    کلیندا 3 درصد و پابا 5 درصد وپنی هم که تجویز کرده فیس دوکس اکنه سام(acnesome)پی اچ 5.5

-
    البته در مورد ضد افتاب بهش گفتم هر ضد افتابی میزنم جوش ها زیر پوستی روزنه هاباز و یا براقی پوست پیدا میکنم از سی گل بگیر تا بایودرما و ....
    این بود که محلول رو نوشت و گفت به غیر از اینا چیز دیگه به صورت نزن

جالب اینجاست که متخصصا قبلی بعضیاشون میگفتند رزاسه داری و یا 2 تا شون راکوتان رو تجویز کرده بودن !!!!!!!

راستی سوالم این هست کلیندا چربی صورت رو کنترل میکنه و یا پابا؟؟؟ اخه فوق العاده هست برا کنترل چربی صورت

درصدش هم مهمه؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •