من مشهد هستم فقط يه تعرفه دارن 128 ماهي 10200 فرقي هم نداره 3ماه بگيري يا يكساله بدون محدوديت حجمي
من مشهد هستم فقط يه تعرفه دارن 128 ماهي 10200 فرقي هم نداره 3ماه بگيري يا يكساله بدون محدوديت حجمي
جانم؟؟؟
این اسپم بود الان؟؟
سلام
سوالی در مورد مودم adsl و نحوه استفاده از اون داشتم؟
آیا این نوع مودم ها که دارای آداپتور هستند و مدام به برق متصلند نیازی به خاموش شدن توسط دکمه پاور روی اون ها در مواقعی مثل شب ها که استفاده نمی شن نیست یا اینکه مشکلی از این بابت وجود نداره و نیاز به خاموش کردن ندارن؟
سلام خسته نباشيد خدمت دوستان عزيزم
مودم من asus am602 هست اين بار خط adsl من يوزرنيم و پسوردي هست اين يوزرنيم و پسورد رو خوده شركت روي مودم زده تا هميشه وصل باشم ونيازي به كانكت شدن نباشه ولي الان اين يوزنيم پسورد رو عوض كردن ومن براي هر بار كانكت شدن كلي دردسر ميكشم ميخواستم بدونم چطوري ميشه من خودم تغيير بدم و شركت نرم
راستي حتما با يه نرم افزاري اين كار رو انجام ميدن ديگه اگه ميشه براي من بزارين و روش تغيير دادنشوم توضيح بدين خيلي ممنون
مودم من هم همینطوریه
اصلا خاموشش نمیکنم...24 ساعته روشنه حتی اگه کامپیوتر رو خاموش کنم اون روشن میمونه
مشکلی هم تا الان نداشتم
دوستان با اين وجود كه شاتل گفته dlink نگيرم به نظرتون چرت گفته و برم dlink 200 بگيرم ؟ البته باز ميگم من فكر نمي كنم فرقي داشته باشه اما اين شركت گير داده ميگه dlink نباشه ...
كسي هست كه شاتل داشته باشه با مودم dlink 200 ؟؟ بعد اصلا اين مودم قيمتش چنده ؟
ممنون
آقاي برادر مودم شما اسمش چيه چند خريدي ؟ (خدا كنه dlink باشه ، چون از شاتل سرويس ميگيري ميشه فهميد در مورد dlink چرت و پرت ميگن)
واقعا موندم چي بگيرم كه فردا بامبول در نيارن![]()
مودم من Dlink 200 و با سرعت الانم كه 128 كه مشكلي نداشتم 6 ماه پيش كه من گرفتم 32 تومن الان شايد ارزونتر شده باشه .
شايد اين شركت dlink نداشته بهتون بفروشه مودم خودشو تبليغ كرده ؟
من بیلیون دارم
با dlink شاتل مشکلی نداره ولی نصبش به عهده خودتون میشه و اگر احیانا یه زمانی مشکلی داشتین چون مودمتون برای شرکت نیست باید خودتون رفعش کنید....(چون خودشون تنظیمات این مودم را بلد نیستن میگن مشکل داره)
وگرنه اگه فکر میکنین از عهده نصبو پشتیبانیش بر میای مطمئن باش با Dlink هیچ مشکلی نداره
سلام
من asus-wl600g دارم و الان یکهفته مدام دارم از تورنت دانلود میکنم و حتی یه لحظه هم dc ش نکردم. ولی به نظرم بهتر باشه که وقتی کاری با دستگاهی نداری خاموشش کنی ! دلیلی نداره روشن بذاریش
ممکنه فردا مشکلی تو خط پیش بیآد ولی وقتی ISP بفهمه از مودم هایی که گفتن نخرین خریدی ! گیر سه پیچ میدن و میگن مشکل فقط همونه. زمین و زمون رو هم بهم بدوزی میگن ما که گفتیم !!!! الان تنها چیزی که هیچ ISP ای تو ایران بهش گیر نداده asus هستش. اگه تو شبکه کردن و ست کردن دستی IP مشکلی نداری :
هرچه میخواهد دل تنگت بخر !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)