تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 211 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 2104

نام تاپيک: FallOut 3

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

راستی تو مگاتن باید لوله های آب تعمیر بشن و این که سه تا لولس من هم تونستم 2 تاش رو پیدا کنم کسی میتونه من رو راهنمایی کنه که سومین لوله کجاس؟
    دوست من اين كويست رو من اصلا نرفتم...يعني نديدمش...بابت اين معذرت...
    خوشحال ميشم در موردش توضيح بدي...
    بعد یه سوال دیگه هم این بود، از صحبت های دوستان بر میاد که این بازی یه سری اضافات دیگه هم داشته باشه مثل مراحل فرعی دیگه یا همون کوئست های اضافی این طور هست ؟ یا هنو چیزی به این صورت نیومده یا اصلا نمیاد؟
    بله...اين بازي 5تا dlc داره كه يكيش بازي رو ادامه ميده يعني وقتي تموم شد بازي اصلي دنباله اون هست و ميتونيد تا لول 30 ادامه بديد كه در حالت عادي 20لول هست...
    4تا ديگه نقشه و مكانهاي جديدي رو اضافه ميكنه...
    در كل توصيه من اينه كه بعد از اينكه خوب بازي اصلي رو انجام دادين و همه جاش رو گشتين...حتما اضافات رو هم بازي كنيد كه خيلي حال ميدن...

2. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

بله اين dlc ةا رو حتما بريد كه به بزرگي بازي خيلي كمك ميكنه.مخصوصا بروكن استيل(Broken Steel) كه بازي رو ادامه ميده.
    و در كل اين بازي بزرگ ترين بازي بوده كه من تا حالا بازي كردم.

داره خودمونی میشه EvilCroon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ممنون از کمکتون
    من تصمیم دارم که از گوشه نقشه شروع به حرکت کنم و تمامی کوئست ها رو انجام بدم اما در مورد مگاتن باید برید به سمت راست و به داخل یکی از خونه ها که یه پیرمرد تعمیر کار به همراه یکی دیگه اونجاست
    اون پیر مرد برای تعمیر لوله ها از شما کمک میخواد که دو تاش خیلی راحت پیدا میشه ولی اون یکی نه

و اما اگه میشه یه لینک به من بدین تا این 5 تا رو دانلود کنم و اگه مقدور باشه یه جایی رو معرفی کنین که نحوه نصبش رو هم بهم یاد بده ممنون میشم

---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------

آها یادم رفته بود من بعد از اینکه بابا هه مردش دکتر لی رو به اون پایگاه رسوندم و الان باید با یه کامپیوتر به دنبال G.E.C.K باشم این کامپیوتر رو میدونم کجاست اما این که دقیقا چی میخواد رو نمیدونم
    Help me please!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

ممنون از کمکتون
    من تصمیم دارم که از گوشه نقشه شروع به حرکت کنم و تمامی کوئست ها رو انجام بدم اما در مورد مگاتن باید برید به سمت راست و به داخل یکی از خونه ها که یه پیرمرد تعمیر کار به همراه یکی دیگه اونجاست
    اون پیر مرد برای تعمیر لوله ها از شما کمک میخواد که دو تاش خیلی راحت پیدا میشه ولی اون یکی نه

و اما اگه میشه یه لینک به من بدین تا این 5 تا رو دانلود کنم و اگه مقدور باشه یه جایی رو معرفی کنین که نحوه نصبش رو هم بهم یاد بده ممنون میشم

---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------

آها یادم رفته بود من بعد از اینکه بابا هه مردش دکتر لی رو به اون پایگاه رسوندم و الان باید با یه کامپیوتر به دنبال G.E.C.K باشم این کامپیوتر رو میدونم کجاست اما این که دقیقا چی میخواد رو نمیدونم
    Help me please!!!
    واسم خيلي عجيبه كه من همچين كويستي نداشتم...
    اما در مورد كامپيوتر...
    مشكلتون دقيقا چيه؟؟؟
    والت 87 جاش رو نقشه مشخص شده؟؟؟
    اگه اره كه ديگه حله...
    ميريد اونجا اما براي ورود بايد از يه جاي ديگه همون نزديكي بريد كه اسمش شهر بچه ها يا يه همچين چيزي هست...حتما SPEECH بالا و كار با كامپيوتر و هك كردنتون بالا باشه...وگرنه از يه راهي ميفرستنتون كه تمام جد و اباد زنده و مرده جلوتون رژه مرن
    واسه رسيدن به اون G.E.C.K از يه جايي ميريد كه همه اتاقاشو خوب بگردين ...چون يه غول سبز از اينا كه توي بازي زيادن پيدا ميكنيد كه زندانيه...
    حواست باشه كه نكشيش چون اينقدر به درد ميخوره كه هر چي بگم كم گفتم...

ديگه نميدونم چي بگن...اگه هنوز مشكلي داري بگو...
    راستي لول چندي؟؟؟اگه به 20 رسيدي حتما يه پرك ازاد ميشه اونو انتخاب كن كه همه نقشه مشخص بشه برات...

در مورد اضافات هم سي دي تو بازار هست كه همش رو داره...توي نت سرچ كني گيرت مياد ميتوني بخري...نصبش هم راحته...
    هر وقت گرفتي بگو تا بهت بگم

6. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

هیچی من کامپیوتر رو پیدا کردم و داخلش میتونم برم، اما نمیدونم که دقیقا از من چی میخواد چیزی به اسم G.E.C.K اونجا نیست یه سری اطاعات هست از والت ها همین.
    لول من هم الان فک میکنم 14 باشه و رو نقشه والت رو هم پیدا کردم.
    در مورد اون Super Mutant هم تو پست های قبل از بچه ها خونده بودم که نباید کشته بشه و بدرد میخوره و به علاوه اون سگه که پیداش کردم میتونه همراه خوبی باشه.
    اسپیچ و کارمای بالایی دارم به طوری که در حل مشکل ورود Ghoul ها به برج تن پنی موفق بودم بدون خون ریزی و کشتن کسی، وضعیت کلی شخصیت من هم الان روی Very good هستش.
    ممنون که راجع به اضافات کمک کردی و اینکه در مورد Oasis که نباید برم تو آب.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

هیچی من کامپیوتر رو پیدا کردم و داخلش میتونم برم، اما نمیدونم که دقیقا از من چی میخواد چیزی به اسم G.E.C.K اونجا نیست یه سری اطاعات هست از والت ها همین.
    لول من هم الان فک میکنم 14 باشه و رو نقشه والت رو هم پیدا کردم.
    در مورد اون Super Mutant هم تو پست های قبل از بچه ها خونده بودم که نباید کشته بشه و بدرد میخوره و به علاوه اون سگه که پیداش کردم میتونه همراه خوبی باشه.
    اسپیچ و کارمای بالایی دارم به طوری که در حل مشکل ورود Ghoul ها به برج تن پنی موفق بودم بدون خون ریزی و کشتن کسی، وضعیت کلی شخصیت من هم الان روی Very good هستش.
    ممنون که راجع به اضافات کمک کردی و اینکه در مورد Oasis که نباید برم تو آب.
    خب ببين دوست من...نبايد چيزي به در مورد G.E.C.K اونجا باشه... اين وسيله اي بوده كه باباش باهاش كار ميكرده...
    شما برو و پيداش كن ديگه ... منتظر چي هستي؟؟؟
    مگه ماموريتش فعال نشده واست؟؟؟
    فقط اينو پيدا كردي ديگه بازي ميره اخرشا...از من گفتن...يعني برگردي همين سيتادل ديگه ميري واسه اخر بازي...
    پس برو اينو پيدا كن و شروع كن به جستجو و ماموريتهاي فرعي...چون با اين لول اخرش له ميشي...
    بايد برسي به 20....از من گفتن...
    در مورد اون غولها كه برديشون تن پني...ميدونم كار درستي كردي ولي يكي دو روز ديگه يه سر بزن به اون برج ببين چي شده...نميگم كه مزه اش نره...
    شما كه داري مثبت بازي ميكني...پس چرا تازه very good هستي؟؟؟
    در مورد كمكا هم خواهش ميكنم...منم همينجوري كمك گرفتم...شما دكمه تشكر رو هم بزني كفايت ميكنه...بازم اگه چيزي بود من در خدمتم...

9. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

5 6 تا تشکر زدم برات

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

منظورم اين نبود كه تشكر رو براي من بزني...
    خواستم بگم اينقدر چوب كاري نكني...
    در هر صورت ممنون و خوشحال ميشم كمكي بكنم...

ميگم يه كم به كويستهاي فرعي برس...لولت پايينه...
    واسه اون كامپيوتر چه كار كردي؟؟؟فهميدي بايد چه كار كني؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

نه خب منظورت رو درک کردم من خودم بره شما زدم که بقیه هم یاد بگیرن این دکمه بره زیبایی نیستش

خب من فعلا با توجه به این که تقریبا آخراشه کاری نکردم یعنی سمت اون کامپیوتر نرفتم آخه دارم نقشه رو زیر و رو میکنم و کوئست میگیرم الانم تو مگاتن یکی دوتا کوئست گرفتم و وااااااااااای که چفدر ترسیدم !!!
    آقا چشمت روزه بد نبینه من این همه حشره رادیواکتیو شده تو بازی دیده بودم اما از اینا دیگه نه!!! این همه عقرب کشته بودم اما از اینا دیگه نه خیلی گوووووووووووووونده بود، اونم یکی نه دو تا یکی از عقب و یکی از جلو دیگه با هزار مصیبت کشتمشون

راستی از وقتی این بازی رو بازی میکنم خیلی روم تاثیر گذاشته ...
    وقتی هم که دشمن میبینم موهای تنم سیخ میشه انقدر که میخوام برم تو بازی دهنشون رو سرویس کنم بیام بیرون ... کلا بره من توصیه نمیشه آخه هنو کوچولو هستم

13. این کاربر از EvilCroon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام بر همگی!
    سرانجام این لامصب درست شد. مربع خطرا رفت. داریم با dlc هاش حالی میکنیم.

دم آقا علی گرم که ما را رهنمون بداد.
    یه سوال داشتم.
    من یه نواری از این هولودیسک ها رو تو بازی گم کردم.
    چه جوری میشه پیداش کرد یا با رمز آوردش؟
    راهنمایی پیلیز!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •