به یکی از موسسات سنجش یا کانون قلم چی برو.به نظر من بهترین مزیت این موسسه ها برنامه ریزیشونه
به یکی از موسسات سنجش یا کانون قلم چی برو.به نظر من بهترین مزیت این موسسه ها برنامه ریزیشونه
عزیزم شما اینا رو که رعایت کنی ، شب به موقع خواب مفید داری و صبح مثل بعضی ها هم که میگن بی حالیم ، بی حال نمیشید.
شما رعایت کن.11 بخواب 7 بیدار شو . یه ورزش ، پیاده روی ، حمام ، صبحانه و 8 یا 8.5 درس رو شروع کن.
یا 11 تا 7 . یا 12 تا 8
لطفا اخبار رو تو تاپیک خودش دنبال کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم چند بار گفتم ولی متاسفانه مدیر و همکارهای این بخش اصلا رسیدگی نمیکنن.![]()
دوستان سلام
حتما برنامه ریزی داشته باشميخواستم بدونم شما چطوري برنامه ريزي ميكنيد واسه درس خوندن يا اصلا برنامه ريزي ميكنيد ؟؟؟؟ با عشقي شروع به درس خوندن ميكنيد؟ خيلي ممنون موفق باشيد
توصیه من اینه روش برنامه ریزی رو یاد بگیر بعد خودت با توجه به توان خودت برای خودت برنامه بریز
-------------------------------------------
دوستان یه سوال ذهن من رو مشغول کرده
چند تا سوال دارم
خواهش میکنم جواب بدید
چند ساعت در روز درس میخونید(مفید)؟ و چند تا درس در روز؟
من تقریبا 10-11 ساعت غیر مفید میخونم
روزی هم 5 تا درس
ولی یکی که پارسال نتیجه گرفته بود بهم گفته به جای اینکه اینطوری سر خودت رو شلوغ کنی
روزی 2 تا درس بخون یعنی توی دو تا نیمه روز
یه سری درسها رو هم میشه بعد عید راحت جمعشون کرد اونا رو بعد عید بخون
میخواستم ببینم نظر مشا چیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بر همه
تو کتاب درسی جبر واحتمال فصل استدلال یه تمرین تو متن قسمت لانه کبوتر هست که گفته s یک زیر مجموعه 70 عضوی از اعداد طبیعی است . اگر اعضای s را بر 25 تقسیم کنیم دست کم3 عضو s دارای یک باقیمانده اند
به نظرتون 3عضو غلط نیست؟؟؟![]()
دوستان سلام
separate جان ببخشید نمیدونم اسمت چیه
تاپیکت رو دیدم
ولی اینجا بیشتر کنکوریها میان و بیشتر کسایی که مصمم هستن
توی اون تاپیک هم صحبتی از تعداد درس توی یه روز نشده بود
ما اینجا مش یا موش نداریم ولی اگه نظر مارو میخوای:
روزی 2 تا 4 درس
دروس تخصصی بین 30 دقیقه تا 3 ساعت عمومی بین15 دقیقه تا 1 ساعت و نیم بعدش بین 10 دقیقه تا نیم ساعت استراحت درضمن دروس عمومی و یا تخصصی یکی درمیان خوانده شود.
(منبع:دفترچه برنامه ریزی قلمچی)
نه درسته !سلام بر همه
تو کتاب درسی جبر واحتمال فصل استدلال یه تمرین تو متن قسمت لانه کبوتر هست که گفته s یک زیر مجموعه 70 عضوی از اعداد طبیعی است . اگر اعضای s را بر 25 تقسیم کنیم دست کم3 عضو s دارای یک باقیمانده اند
به نظرتون 3عضو غلط نیست؟؟؟![]()
![]()
چرا غلط باشه ؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)