سلام.
ببخشید out of reach برای انسان هم بکار میره یا فقط برای اشیاست؟
سلام.
ببخشید out of reach برای انسان هم بکار میره یا فقط برای اشیاست؟
محدودیتی نداره و قابل استفاده اس .. بله- برای مفاهیم و اشیاء بیشتر استفاده میشه ولی میشه برای انسان هم بکار برد :
از کتاب A Place on Earth (2001)
از کتاب Devil's Midnight (2005)He is out of reach, set apart by the certainty of death
Now he is out of reach. He is the adjutant to our dear General Governorاسپل دقیق اسم این بابا چیه ؟ ... جف مک مولن نیست ؟ ...
سلام به شما دوست عزیز....
راستش من خودم معلم زبان نیستم، اما میخوام یک سئوال بکنم که واقعا چه لزومی داره حتما و حتما فقط با زبان انگلیسی به بچه ها انگلیسی یاد بدید؟؟؟ بنظرتون برای بچه های دبستانی خصوصا سال اول و دوم اگه هیچ آشنایی قبلی ای با زبان نداشته باشن، سخت و آزار دهنده نیست؟؟؟ باعث نمیشه یه احساس منفی ای راجع به کلاس پیدا کنن... فکر کنم bilingual (البته درصد انگلیسیش کاملا بیشتر باشه)برای بچه ها بهتره...اینطور نیست؟؟
من به تازگی با یک دوره ویدئویی تربیت مدرس زبان انگلیسی آشنا شدم که ضمن معرفیش به دوستان؛ مایلم اگر کسی دوره مشابهی سراغ داره معرفی کنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من به بچه های ابتدایی نباید زیاد سخت گرفت.و حداقل یه کم انگلیس صحبت کرد.
اینجوری انگلسی برایشان سخت خواهد و دلنشین نخواهد بود
من دیدم که مربی بچه های کوچیک باهاشون فارسی صحبت میکرده یعنی یه جاهائی هم فارسی میگفته...
البته تجربه معلمی ندارم![]()
من دانشجو هستم و مي خوام بصورت خوداموز زبان ياد بگيرم در حدي كه مقالات رو بخونم و يادگرفتن writing خيلي برام مهمه چون كار تحقيقاتي ميكنم و مي خوام مقاله بنويسم و مشكلم هم بيشتر توي گرامره يك روشي مي خوام كه وقت گير نباشه و اصلا speaking و listening برام مهم نيست خواهش ميكنم كمكم كنيد...
دوستان من الان نزدیک به دو ماه میشه که اینجا دارم پست میزنم و هنوز جواب سوالمو نگرفتم.
مگه interchange جدیدتر از new interchange نیست؟
پس چرا هیچ جا نمیشه لینک دانلود interchange رو پیدا کرد؟
قیمت کل پک اینترچنج، از انتشارت جنگل چقدره؟ 20 تومن؟
یه سوال دیگه هم دارم: این که مثلا Interchange Third Edition ویرایش جدیدتره Interchange 2end Edition هست درست. اما این اینترچنج 1 و 2و سه دیگه یعنی چه؟ کلا من خیلی در مورد اینترچنج گیج شدم.
لطفا این بار جواب منو بدید. ممنون.
sfsf عزیز :
برای یاد گرفتن گرامر کتاب اموزشی خوب زیاد هست . من خودم برای گرامر و لغات از کتاب های :English grammar in use و English vocabulary in use استفاده میکنم !چون خیلی کتاب های مفیدی هستند من به همه همین رو پیشنهاد میکنم
اما برای writing من نمیدونم چی بگم!![]()
سلام دوست عزیز.من با نظرتون موافقم.منم همین کارو در کلاسهام انجام می دادم.تا اینکه یه معلم دیگه اومد و گفت که این روش رو بلده حالا تنها راه چارم اینه که یا باهاش دوست بشم ببینم چه جوریه یا زیرابشو بزنم!!!
Last edited by azita61; 25-08-2009 at 08:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)