سلام دوستان
می خواستم بدونم که اگر گوشیمو به ورزن 30 آپدیت کنم برنامه map هم آپدیت میشه؟
سلام دوستان
می خواستم بدونم که اگر گوشیمو به ورزن 30 آپدیت کنم برنامه map هم آپدیت میشه؟
سلام دوستان
میشه اینترنت کامپیوتر با بلوتوث به گوشی بفرستم بعد هم آپدیتش کنم؟ چون حجمش کمتره![]()
دوســـت عزیز هیچ تغییری نمیکنه فقط فارسی بهش اضافه میشه حرف . گ . پ . ژ ...
و سرعتش خوب شــــده
من امتحان نکردم اینجوری دردسر همون بری آپدیت یا فلش کنــــی بهتـــره
تو قســـمت مباحث عمومی یه نگاهی بنداز ...
موفق باشید!![]()
سلام دوستان من یه مشکلی دارم که امیدوارم کمکم کنید من وقتی پروداکت کد گوشیم رو تو سایت نوکیا میزنم اخرین ورژن رو 30 نشون میده ولی وقتی میخوام با خود گوشی گوشیم رو آپدیت کنم (gprs -wlan) میگه : no update availabe حالا میخواستم ببینم مشکل از کجاست (در ضمن پروداکت کد گوشیم رو به پروداکت کد فارسی تغییر دادم ولی بازم نشد)دوست عزیز شما منظور من رو متوجه نشدی منظورم این بود که نمیتونم به ورژن 30 اپدیت کنم؟؟؟؟؟؟(البته با خود گوشی)دوست عزیز آخرین ورژن 30 هستش دیگـــــه ...
بالاتر نیومــــد
موفق باشید!
من با خود گوشی آپدیت نکردم میخواستم انجام بدم که همین ارور زد مجبور شدم افلاین آپدیت کنــــم![]()
سلام به دوستان عزيز
من حدود 1ماه گوشي n78خريدم ولي هرچي عكس با فلاش ميندازم تار ميشه و همچنين موقع پخش فيلم بعد از 5 ثانيه صفحه گوشي خاموش ميشه وبايد يه دگمه اي رو فشار بدم !!
به فريمور 30 فارسي upكردم بازم اين مشكل وجود داره!
از دوستان تقاضا دارم اگه راه حلي براي اين مشكل دارند من راهنمايي كنند
باتشكر![]()
منظورتون از تار شدن چیه ؟
عکس شارپ (واضح نمی یوفته) یا تاریک میشه ؟
از حالت ماکرو استفاده میکنین یا نه ؟
من این تنظیمات رو روی 2 تا n78 با ورژن های مختلف انجام دادم و این مشکل حل شده شماهم انجام بده ببین چی میشهمن حدود 1ماه گوشي n78خريدم ولي هرچي عكس با فلاش ميندازم تار ميشه و همچنين موقع پخش فيلم بعد از 5 ثانيه صفحه گوشي خاموش ميشه وبايد يه دگمه اي رو فشار بدم !!
برو توی تنظیمات قسمت display حالا قسمت power saver time out رو بزار روی 45 وقسمت light time out رو بزار روی 30 ثانیه یه مدت هی جای این ها رو عوض کن بعدش خودش مثل آدم کار میکنه
سلام اساتید محترم
من دیروز گوشیمو آپدیت30 کردم. فارسی شد ولی بازم این صدا ی لعنتی عکس گرفتن توی سایلنت حل نشد . می خواستم بدون برای شما هم این جوریه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)