کراوزر جان . فعلا همون cmp بده عزیز . کف کردم . ناقص بود فدای سرت . چرا یه هفته بعد ؟ همون ناقص رو بذار این هفته هم یه صفایی بکنیم جون من .
کراوزر جان . فعلا همون cmp بده عزیز . کف کردم . ناقص بود فدای سرت . چرا یه هفته بعد ؟ همون ناقص رو بذار این هفته هم یه صفایی بکنیم جون من .
اوکی فردا پس بازیکنهای پرسپولیس و سپاهان رو هم ردیف می کنم میذارم فعلا تیم های ابو مسلم داماش گیلان برق شیراز استقلال تهران لایسنس شدندفردا پیروزی و سپاهان رو ردیف میکنم CMP رو میذارم تا حال کنید. من که الان با استقلال تهران دارم غوغا می کنم
یه وقت قدرته بازیکنا رو تا ته نبری بالا که هیچ کس نتونه بگیرش okay![]()
پس پرسپولیس چی
سلام کروزر جان لطفا" اگه میشه در مورد تمامی تیمهای شهرستانی یه کم خوب قضاوت کنی در مورد قدرت و سرعت ...
ممنون بزار یه کم لیگ ایران جون بگیره حداقل در بازی های کامپیوتری
سلام به دوستان گرامی من بازی fifa09 را نصب کردم و اجرا شد وحتی در بازی هم میاد ولی وقتی تو قستم کنترل میرم و میخوام خودم تنظیم کنم مثلا بری دسته را میخوام تنظیم کنم سه و یک و دو و چهار وق تی می خوام تغییر بدم قفل میکنه بری چی ه این مشکل (هیچ دکمه ای کار نمی کنه فقط موس کار میکنه و میشه دکمه ی ضرب در یا همون اکسید رو زد فقط)![]()
خوب این هم از کریشن مستر بتا 5 که برای ویستا طراحی شده احتمالا چند روز دیگه اصلش واسه ویندوز بیاد بلافاصله پچ لیگ برتر رو میذارم براتون البته اینم بگم اسامی تیم ها اکثرا غلط هستند به قول گفتنی نصفشون لایسنس شدند(چه ربطی داشت) به هر حال قول می دم به محض اومدن نسخه آلفا براتون آماده کنم
(تاریخ انتشار : 22 نوامبر 2008)
لینک دانلود با حجم2.72 مگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقایون محترم ، چجوری میتونم ویدئو اول بازی رو تغییر بدم ؟
تو فیفا 08 ورزشگاه اینتر پرچم داشت ولی 09 نداره سیاه سفید رنگاش میشه عوض کرد؟
آرمین جان زنیت و آرشاوین چی شدن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)