یه چیز جالب بگم آیدی که 8 سال باهاش کانکت می شم آنلاین نمی شه از تو میلشم می رم اونجا مسنجر رو لوگین نمی کنه ولی با آیدی های متفرقه که سالی یه بارم استفاده می کنم لوگین می شه ، قصه چیه ؟؟![]()
یه چیز جالب بگم آیدی که 8 سال باهاش کانکت می شم آنلاین نمی شه از تو میلشم می رم اونجا مسنجر رو لوگین نمی کنه ولی با آیدی های متفرقه که سالی یه بارم استفاده می کنم لوگین می شه ، قصه چیه ؟؟![]()
سلام دوستان با يه آموزش اومدم كه با اون ميتونيد تو اين شرايط سخت وارد ياهو بشيد
وقتی برنامه یاهو رو اجرا میکنی و میخوای Sign In بشی ، اون قسمت بالا زبانه Messenger رو میزنی
بعد Connection رو میزانی که یه پنجره واست باز میشه
بعد اونجا ۲تا تیک هست
تیک رو بذار روی Connect Via A P*R*0*X*Y Server و Apply + Ok بزن.
آیدی و پسوردتو وارد کن و ۲-۳ دفعه Sign In رو بزن
ایدت لاگین میشه
اميدوارم حالش رو ببريد
البته راه هاي متعددي هست اما اين راه از همه راحتتر و راحتتره![]()
بله درسته با این روشی که دوستمون گفتن من الان کانکت شدم ....
.
البته همون جوری که گفتن باید 2 3 بار sign in کنید ...
آره با این روش وصل میشه ولی تند تند قطع میشه ، اگه کسی بخواد اینجوری چت کنه حالش گرفته میشه
ساده ترین روش برای این که وارد یاهو شده چیه ؟
البته برای دایل آپی ها
من خودم برای وارد شدن مشکلی ندارم
والا من که تیک ------ رو فعال کردم البته دیشب باز نشد ولی امروز یاهو بازه و فعلا مشکلی نداره !!!![]()
این روَش p r o x .y خوب هست اما یه عیب بزرگ داره آقلاین ها رو می پرونه ، دوستان چیکار کنیم؟
یه سایت که مسنجر تحت وب می ده رو برای لوگین انتخاب کنیم اول با او آفلاین را بخونیم بعدش با مسنجر با اون روش آنلاین بشیم، می شه آدرس این وبسایت را کسی داره که بسته نیست رو اینجا بذارید؟
اون روش ------ رو میشه بگی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موقع کانکت شده از کانکشن اپشن
بزار رو HTTP p r o x i
سلام
به این آدرس مراجعه کنید و ایدی فرد مورد نظرتون رو وارد کنید و بعد اینتر بزنید پاسخ خیلی وقتها دقیقه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)