آنا اینترنت چه خوب شدهتا جایی که من یادمه همه گلایه داشتن . الان پینگو نگا !
آنا اینترنت چه خوب شدهتا جایی که من یادمه همه گلایه داشتن . الان پینگو نگا !
منم تعجب کردم فک کنم همه تخلیه کردن واسه همین وضعشون خوب شدهآنا اینترنت چه خوب شده تا جایی که من یادمه همه گلایه داشتن . الان پینگو نگا !
راستی در مورد اینکه چند روز پیش گفتم gmail برای من باز نمی شه اشکال از من بود ... برای اینکه بازی gears of war رو بخوام بازی کنم باید زمان سیستم رو به عقب بر می گردوندم که باعث این مشکل می شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها
امور مشترکین مخابرات کجاس ؟
باید به مراکز مخابراتی محلمون بریم یا همشون همون فلکه مخابراتن ؟ ویا امام حنب کوچه آگاهی ؟
برای خرید ADSL باید حتما به امور مشترکین برم یا دفاتر پستی ( پست بانک ) هم همین کار رو میتونن انجام بدن ؟
مرکز مخابراتیم هم ایثاره
شما از هر منطقه باشین میتونین به امور مشترکین شرکت مخابرات (خ ارتش) برین و ثبت نام کنین. فقط بحث قبلی برا این بود که ببینیم آیا میشه از جاهای نزدیک تر که در مسیرمون هست هم این مورد رو انجام بدیم یا نه
شما هم که درست تو مسیرته به همون امور مشترکین برو. فقط خاطرت باشه تا از پارس تخلیه نکنی خود مخابرات اینکارو انجام نمیده!
امروز چقدر قطعی داشتیم ! فکر کنم امروز یه 5 الی 6 ساعتی قطعی داشتیم من نمیدونم چرا هر موقع دو قطره بارون میاد اینترنت قطع میشه کلا برام سوال شده![]()
![]()
سلام همشهریان
من max net توربو دارم فقط نمیدونممشکل مکس نت یا همه ISP ها شبها میخوام دانلود کنم از سرویرهای خارجی مانند hotfile, fileserve, rapidashreو ... با سرعت 20 حداکثر 30 دانلود میکنه و تا صبح 900 مگ زیاد نمیتونه ولی از سرورهای ایرانی با سرعت 110 تا 120 دانلود میکنه!
آیا مکس نت این بلا رو آورده یا مخابرات؟ همه این مشکلو دارن؟
اون سرورها در حالت عادي همينقدر بهتون پهناي باند ميدن چون لينك غير مستقيمه و ربطي به مكس و مخابرات نداره
شما از طريق يه ليچر لينكهاتون رو مستقيم كنيد تا بتونيد با حداكثر سرعت دانلود كنيد
rapidfriend.info/index.php
exrapidleech.info
Last edited by urumchi; 06-11-2011 at 03:22.
با سلام به همه دوستان مخابراتی
تو ایران یه چیز پی ان خوب پیدا میشه؟؟
همه اینا وقتی دانلود شبانه می کنی سرعت دانلود نصف میشه..
مال شماها هم اینجوری یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن من از سایت mixvpn اشتراک میخرم>>>>>
لطفا راهنماییم کنید>>>>
سعید خان اطلاع داری 128 یا 256 مخابرات چقدر دانلود میده ؟
دوست عزيز اين سايت رو چه كسي به شما معرفي كرده؟
ناصر خان سرويسه تقريبا دوبل بسته شدن 128 حدود 30 ميده و 256 حدود 55
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)