دوست عزیز دانشگاه پیامنور محیط کوچیکی هست ، یه جورایی مثه دبیرستانه تازه باید متین و آروم برم و بیام کلا"من روزانه رو بیشتر دوس دارم .
همونطور که گفتم روزانه رو بیشتر دوس دارم ؛
شایدم من زیادی نسبت به پیامنور بدبین هستم .
دوست عزیز دانشگاه پیامنور محیط کوچیکی هست ، یه جورایی مثه دبیرستانه تازه باید متین و آروم برم و بیام کلا"من روزانه رو بیشتر دوس دارم .
همونطور که گفتم روزانه رو بیشتر دوس دارم ؛
شایدم من زیادی نسبت به پیامنور بدبین هستم .
تو سایت سنجش اون قسمت که اطلاعیه هستش ،، قسمت د مدارک مورد نیاز برا ثبت نام پیامنور رو نوشته ،
اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا کاملا برعکس هستش .
این دانشگاه های روزانه هست که مثل دبیرستان می مونه .
توی دانشگاه های دولتی درست مثل دبیرستان باید صبح زود بری کلاس و سر وقت کلاس حاضر باشی .
دیر بری کلاس استاد میگه چرا الان میای ، بدون اجازه استاد حق نداری از کلاس بیایی بیرون و مثل بچه ها باید بگی استاد اجازه هست برم بیرون ( خیلی از استاد ها این طوری هستند اجازه بیرون اومدن نمیدن ) ، چند جلسه غیبت کنی باید غیبت ها را بری و موجه کنی وگرنه اون درس برات حذف میشه .
اما توی پیام نور هر وقت دوست داشتی برو کلاس ، حتی 20 دقیقه مونده کلاس تموم بشه بری سر کلاس استاد چیزی نمی گه ، بدون اجازه استاد اگه حوصله ات سر رفت سرتا بنداز پایین و از کلاس بیا بیرون ، اصلا استاد کاری نداره .
اصلا کلاس ها را نرو کسی کاری با شما نداره . همه چیز دست خودت هستش .
مثلا توی دانشگاه های دولتی باید دروس عمومی را حتما بری سر کلاس بشینی و گرنه غیبت می خوری و بعدش هم اون درس برات حذف می شه . مثلا فکرشا بکن ساعت 2 بعد اظهر که ادم دوست داره بگیره و بخوابه باید سر کلاس معارف بشینی ، با بجه هایی که دیگه قیافه هاشون برات تکراری شده ، با استاد تکراری ، با مطالب تکراری ، اگه تو چهره بچه ها دقت کنی همه سر کلاس خواب الود هستند .
اما توی پیام نور اصلا نیازی به رفتن کلاس های عمومی نیست . خودت به راحتی می تونی کتاب را چند هفته مونده به امتحان بخونی
الان پیام نور با پیام نور 10 سال پیش خیلی فرق کرده .
ماشالله دخترها که خدا حفظشون کنه از شنبه تا جمعه را بکوب دانشگاه هستند .
اگه یه خورده بچه درس خون باشی ، بعنی دروس را سر وقت بخونی ( مثلا روزی 3 ساعت ) به راحتی میتونی دروس را با نمره خیلی خوب پاس کنی .
در ضمن توی پیام نور شما دوست داری با هر پوششی برو دانشگاه کسی به کار شما کاری نداره . یعنی خیلی گیر نمیدن .
اما توی دانشگاه های روزانه اگه یه مقدار وضعیت پوششی نامناسب باشه حراست گیر میده و میره کمیته انظباطی بعدش هم عادل فردوسی پور توی برنامه 90 ابروی ادم را می بره
با این همه تفاصیر دولتی از خیلی جهات هم بهتر از پیام نور هستش ( مخصوصا برنامه ریزی و اموزش )
موفق باشید![]()
دوستان من خودم کرج هستم و دانشگاه پیام نور بویین زهرا (قزوین ) قبول شدم!
میگن میشه به عنوان میهمان اومد تو دانشگاه کرج سر کلاساش ! می خواستم ببینم صحت داره یا نه(انتقالی میدن)؟
من اگه امسال برم پیام نور میتونم سال بعد هم کنکور مجدد بدم؟
متولد مرداد 70
آره دادا میشه... حالا کجا و چی قبول شدی؟
من دارم میرم آمار..البته فقط واسه ثبت نام و گرفتن مرخصی واسه کنکور سال بعد..
حالا دوستانی پیام نوری کسی هست سوالمو جواب بده؟
من میخوام دو ترم اول رو مرخصی بگیرم... این مشکلی نداره؟ چی باید بگم؟
یا اصلا اگر ترم اول رو برم
( یعنی در واقع فقط برای امتحان برم و همه امتحان ها رو هم گند بزنم)
اخراج میشم یا همه درس هام میره برای ترم بعد و اون موقع مرخصی بگیرم؟
کلا چیکار کنم؟![]()
آره دادا میشه... حالا کجا و چی قبول شدی؟
مطمئنی؟
مهندسی کامپیوتر نرم افزار ورامین افتادم.
آقا این یعنی چی؟
دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده می نمایند حق شرکت در ازمون های سراسری را ندارند و در صورتی که معافیت آنها لغو شود باید به خدمت وظیفه خود پایان داده و یا در حین خدمت در آزمون فراگیر شرکت نمایند.
یله میتونی مرخصی بگیری .
موقع ثبت نام توی سایت یه قسمت داره که مربوط به مرخصی هستش . میتونی اون جا مشخص کنی که مرخصی گرفتی .
البته اگه به دانشگاه رجوع کنی و از کارشناس رشته ات سوال کنی خیلی بهتر و مطمئن تر هستش .
البته اگه مرخصی بگیری باید کل پول شهریه ثابت را تمام و کمال بپردازی .
اگه هم انتخاب واحد کنی و سر کلاس نری و فقط امتحان ها را بری باز هم مشکلی پیش نمیاد . اگه درسی را پاس کردی که چه بهتر . اگه هم پاس نکنی و معدلت از 12 پایین تر بشه ، مشروط حساب میشی . و کلا توی پیام نور چیزی به اسم اخراج نداریم .
اما توی دانشگاه های دولتی 3 ترم مشروط مساوی هست با اخراج
البته گفته میشه که قراره توی پیام نور هم 3 ترم مشروط مساوی با اخراج اعمال بشه که من بعید میدونم اعمال بشه .
اگه میخوای سفت و سخت واسه کنکور بخونی بهتره از مرخصی استفاده کنی .
موفق باشی
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
یعنی اینکه شما موقع اعزام به خدمتت گذشته و چون داری تحصیل می کنی پس واسه شما معافیت تحصیلی توی نظام وظیفه ثبت میشه .
حالا اگه شما به هر دلیل تحصیل نکنی ، مثل اخراج از دانشگاه یا انصراف از دانشگاه ، در این صورت شما معافیت تحصیلیت خود به خود لغو شده و شما سرباز محصوب میشی و باید تشریف ببری سربازی و در حین سربازی درس بخونی و دوباره کنکور بدی .
اگه هم سربازی نری غیبت می خوری
موفق باشی
کلا خیلی سخت میشه توی یه دانشگاه دیگه مهمان یا انتقالی گرفت .
باید دانشگاه مقصد و مبدا هر دوتا قبول کنند .
بعضی دانشگاه ها هم مثل دانشگاه ما اصلا کاری به دانشجو ندارن و شما میتونی بیایی سر کلاس هاش بشینی و از کلاس و استاد استفاده کنی اما بری و توی دانشگاه خودت امتحانات را بدی .
خیلی ها الان این کار را می کنند . یعنی چون حوصله و هزینه رفتن به شهر دیگه را ندارن ، میان و توی دانشگاه پیام نور شهر خودشون کلاس ها را شرکت می کنند و امتحان را میرن توی دانشگاهی که قبول شدن میدن .
انتقالی با مهمان فرق داره . انتقالی یعنی شما کلا از دانشگاه مبدا به دانشگاه مقصد نقل مکان کنی و دیگه برای همیشه توی دانشگاه مقصد درس بخونی .
موفق باشی
يعنی لازم نیست دانشگاه خودتم بدونه؟بعضی دانشگاه ها هم مثل دانشگاه ما اصلا کاری به دانشجو ندارن و شما میتونی بیایی سر کلاس هاش بشینی و از کلاس و استاد استفاده کنی اما بری و توی دانشگاه خودت امتحانات را بدی .
از نظر غیبت مشکلی نداره؟
و اینکه من امسال قبول شدم تو تهران پیام نور میخواستم بدونم ثبتنام چجوریاس؟ کی ثبتنام میکنن؟ نوشته بود از طریق سایت میخواستم بدونم ثبتنامش تو تهران هم بر طبق حروف الفباس؟
راستی تغییر رشته آسونه درسته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)