ممنون میشم یکی بگه دقیقا باید چه کارهایی انجام بدم تا بتونم قانونی رفت و آمد کنم ؟ غیر از گواهینامه. و اینکه قیمتای این مدل موتور های چقدره ؟ و آیا میشه این مدل رو هرجا هرجا پیدا کرد؟
![]()
ممنون میشم یکی بگه دقیقا باید چه کارهایی انجام بدم تا بتونم قانونی رفت و آمد کنم ؟ غیر از گواهینامه. و اینکه قیمتای این مدل موتور های چقدره ؟ و آیا میشه این مدل رو هرجا هرجا پیدا کرد؟
![]()
Last edited by mahdi_23; 17-05-2011 at 10:26.
سلام .ممنون میشم یکی بگه دقیقا باید چه کارهایی انجام بدم تا بتونم قانونی رفت و آمد کنم ؟ غیر از گواهینامه. و اینکه قیمتای این مدل موتور های چقدره ؟ و آیا میشه این مدل رو هرجا هرجا پیدا کرد؟
در وهله ی اول که باید موتورسیکلت شما منعی برای شماره گذاری نداشته باشه .
مدارکی که به منزله ی مجوز تردد شما هستند عبارتند از :
1- کارت شناسایی موتورسیکلت
2- بیمه نامه ی معتبر
3- گواهینامه
اما سوای از این ها استفاده از کلاه ایمنی هم برای راکب و هم برای ترک نشین الزامی هست .
پی نوشت : البته اطلاع دقیقی ندارم که آیا پلیس ایران برای موتور گازی هم گواهینامه صادر می کنه یا خیر ( مثل بسیاری از موارد دیگری که در آیین نامه و سایر قوانین کشوری هست اما به اون عمل نمیشه ) .
موفق باشید .
سلام کسی از کاربران هست که بهش گواهینامه موتور گازی بهش داده باشن ؟
نه گمان ندارم . مگر اینکه ایشون متولد ماقبل انقلاب باشه و گواهینامه اش رو تمدید نکرده باشند . الان حتی گواهینامه هوشمند هم به موتورسیکلت نمی دن و یه کاغذ کارتن صورتی - از اونهایی که جشن 22 بهمن بچه ها به دیوار مدرسه شون آویز می کنند - رو نایلون می کشند به اسم گواهینامه
موتورگازی اصطلاحیست که حداقل بنده نمی دونم دقیقا به چی اتلاق می شه . اگر موپد باشه که همون گواهینامه معمولی براش صادقه مثل موپدهای 50 سی.سی که شبیه هوندا کاب هستند . اگر هم دوزمانه باشه که اصلا پلاک نمی شه . تابحال هم روی کفی موتور گازی ندیدم !
ـــــــــــ
رفقا !
به موتورسواران هم نمره منفی رانندگی تعلق می گیره . مراقب باشید نمره منفی نگیرید تا محرومیت و کلاسهای آموزش-اجباری ارجاعتون ندن . ایضاً دستکش رو تو آفتاب فراموش نکنید و وایزرهای آفتابی بخرید تا پوست صورتتون تخریب نشه و چشمانتون دچار خشکی مفرط نشه بخصوص با آب و هوای بیابانی و گرد و خاک شهرهای جنوبی و مرکزی ایران
جانه![]()
من 15 سالمهقیمت این موتور های پاکشتی چقدره ؟
سلام
عزیزم شما نمی تونید با این سن سوار موتورسیکلت ( از هر نوع و با هر شتاب و کلاس و ... ) شید . مگر تو خارج شهر و با مسئولیت خودتون
من توصیه و نصیحت نمی کنم فقط بدونید که دسته ی گاز موتورسیکلت بقدری نرمه که هر کسی می تونه اون رو بچرخونه . پس اگر این توجیه می کنه که بنابراین استدلال هر کسی هم می تونه موتورسواری کنه ؛ خب پس می تونه !
این اصطلاح "پاکشتی" در اصل مُوپــِـد هست . برای مشاوره خرید موتورسیکلت تاپیک مجزا داریم . از اونجا استفاده کنید .
اما تو آئین نامه راهنمایی رانندگی نوشته سن قانونی برای سوار شدن دوچرخه موتوردار (گازی ) 15 سال هست و در صورت داشتن گواهینامه و شماره پلاک کاملا قانونی هست میتونید برید از سایت police.ir ببینید .
ممنون از ارجاع شما . پس از ابتدا چرا به حرفهای ما استناد می کنید وقتی منبعتون جای دیگریه ؟!
ما که بخیل نیستیم . اگر گواهینامه دادن بگیرید .
موفق باشید![]()
سلام اقا در مورد جت رو 200 اطلاعات دارین بهم بدین؟کلا خوبه یا نه؟
50هزارموتور بیصاحب درپارکینگها!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)