والا وا که هنوز کلاسامون شروع نشده ببینیم چیه
رشته شما چی بود ؟
چند نفر سر کلاس بودین ؟
والا وا که هنوز کلاسامون شروع نشده ببینیم چیه
رشته شما چی بود ؟
چند نفر سر کلاس بودین ؟
500 Toman DOBARE POLE PRINTE
INO ZARBDAR 350000NAFAR KONID BEBININD CHI MISHE
MAMLEKATE SLAMI V SRAF
بروبچز, یک چیزی...
من امسال مراقب جلسه کنکور ارشد آزاد بودم, یک چیزی دیدم خیلی خیلی کف کردم!!
چند نفر (10-11 نفر) کارت ورود به جلسه شون دستی نوشته شده بود و عکس خورده بود, از رئیس حوزه پرسیدم, گفت اینها دقیقه نودی اند, امروز اومدن باجه رفع نقص, ثبت نام کنکور ارشد کردن!
اگه کسی پشیمون شد که چرا ثبت نام ارشد نکرده (ارشد دولتی رو خدای نکرده خراب کرد) گفتم برایش گفته باشم!
مگه میشه؟؟؟
سلام.اطلاعاتی راج به گرایش های ارشد کامپیوتر می خواستم..هوش مصنوعی و نرم افزارو اینا...کدام بهتره و توضیحه مختصر واسشون
مرسی/.
کلاسات کی شرو میشه ؟؟؟ رفتی تجربتو بگو اایشالا گروه شما باحال باشه .
داشتم فکر میکردم کارشناسی بهشت بود. من زبان ی ۵۰ نفر !!!! واسه همین شوک شدم ..انتظار داشتم نهایتش 20 تا ...جالب اینجاست هیچ کدوم از بچهای کارشناسی خودمون نیستن!!!
رفیق من عکس 3در4 نداشت واسه ورود جلسه عکس پروفایل فیس بوکشو گذاشت نیم رخ هم بود انقدر خندیدم ! حتی نگا نکردن کسی خواست من حاضرم برم بجاش امتحان بدم . ازاد اینجوری ولی دولتی نه
از اول اسفندکلاسات کی شرو میشه ؟؟؟ رفتی تجربتو بگو اایشالا گروه شما باحال باشه .
داشتم فکر میکردم کارشناسی بهشت بود . من زبان ی ۵۰ نفر !!!! واسه همین شوک شدم ..انتظار داشتم نهایتش 20 تا ...جالب اینجاست هیچ کدوم از بچهای کارشناسی خودمون نیستن!!!
ولی عجیبه میگی همه پیرن ! درسته سن بالا و شاغل زیاده ولی فکر کنم حدود نصف کلاس هم سن خودمون باشن
خوش بحالتون . ما که هفته اول کلی درس و کتاب معرفی شد!!
خوب نصف کلاس هم که پیر باشن تمام حس دوستی و دانشجویی رو نابود میکنن .وقتی میبینی طرف شاغله و اصلا کلاسارومیخواد نیاد کلاااا! تمام انگیزه توی دانشجو رو میگیره که چرا شاغل نیستی چرا میخوای انقدر درس بخونی ! اون باباکه موفق تره ! میدونی که چی میگم ...اونا هم که هم سن بودن گره گوری بودن در حدی که نمیخوای 2 کلوم باشون راجب ی زیراکس که دستشه سوال کنی متاسفانه گروه بدی افتادم تا اخرم باایناییم ولی خوب امیدوارم ازهم گره گوری ها چند تا دوس پیدا شه که تو درسا بشه با هم همفکری کنیم چون سیستم ارشد خیلی شوکه اصلا مثل کارشناسی نیست
یعنی در این حد؟؟؟؟خیلی باحال بود...پول بگیر امتحان بدهالبته اگر خوب کنکور میدی وگرنه بچه های مردم و الکی پول نگیری و قبول نشنا...اون پول حرامه اما اگر قبولی حلاله
فتوای من:|
دستت درد نکنه ما معرفتی میریم کنکور میدیم پول چیه !
اره وجدانن ! عکسشم انقدر ضایع بود نصف عکس فقط دماغ بود . حتی شرط بستیم که رات نمیدن تو جلسه!! کلا تو ایران زندگی رو نباید سخت گرفت اون ماله خارجه من که حتی رفتم عکس جدید انداختم!!!از خودم الان بدم میاد شما هم همین حسودارین ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)