تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 288 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان تجربتون از روز اول دانشگاتون چیه .چون یادمه خیلی ها تو این تاپیک گفتن قبول شدن ..
    من که خیلی شوکم ..همکلاسیام خیلی مسنن پیرزن و پیر مردن که انگیزه دانشجو بودن و از ادم میگیرن . حس اینکه چند تا همسن باشیم مثل دوره کارشناسیو بفکر اینده و.. نیست هم شاغل و مسن. درساشم خیلی خیلی سنگینه . کتاب های قطور و جزوه های سنگین !!! واقعا از نظر سخت بودن 10برابر کارشناسی هست اقا بریم انصراف ی اب هویج بستنی بزنیم سال بعد ماکسیما سوار شیم . کارم نکنیم با هزینه همین 4 ترم دانشگاه میشه خیلی کاراکرد .قیمت کتاباش از شهریه خود درس بیشترمیشه
    والا وا که هنوز کلاسامون شروع نشده ببینیم چیه
    رشته شما چی بود ؟
    چند نفر سر کلاس بودین ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sir12011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

500 Toman DOBARE POLE PRINTE

INO ZARBDAR 350000NAFAR KONID BEBININD CHI MISHE

MAMLEKATE SLAMI V SRAF

داره خودمونی میشه halfblod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بروبچز, یک چیزی...
    من امسال مراقب جلسه کنکور ارشد آزاد بودم, یک چیزی دیدم خیلی خیلی کف کردم!!
    چند نفر (10-11 نفر) کارت ورود به جلسه شون دستی نوشته شده بود و عکس خورده بود, از رئیس حوزه پرسیدم, گفت اینها دقیقه نودی اند, امروز اومدن باجه رفع نقص, ثبت نام کنکور ارشد کردن!

اگه کسی پشیمون شد که چرا ثبت نام ارشد نکرده (ارشد دولتی رو خدای نکرده خراب کرد) گفتم برایش گفته باشم!

4. 3 کاربر از halfblod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m.a.r.y.a.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

بروبچز, یک چیزی...
    چند نفر (10-11 نفر) کارت ورود به جلسه شون دستی نوشته شده بود و عکس خورده بود, از رئیس حوزه پرسیدم, گفت اینها دقیقه نودی اند, امروز اومدن باجه رفع نقص, ثبت نام کنکور ارشد کردن!

اگه کسی پشیمون شد که چرا ثبت نام ارشد نکرده (ارشد دولتی رو خدای نکرده خراب کرد) گفتم برایش گفته باشم!
    مگه میشه؟؟؟

6. این کاربر از m.a.r.y.a.m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض ارشدکامپیوتر

سلام.اطلاعاتی راج به گرایش های ارشد کامپیوتر می خواستم..هوش مصنوعی و نرم افزارو اینا...کدام بهتره و توضیحه مختصر واسشون
    مرسی/.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

والا وا که هنوز کلاسامون شروع نشده ببینیم چیه
    رشته شما چی بود ؟
    چند نفر سر کلاس بودین ؟
    کلاسات کی شرو میشه ؟؟؟ رفتی تجربتو بگو اایشالا گروه شما باحال باشه .
    داشتم فکر میکردم کارشناسی بهشت بود . من زبان ی ۵۰ نفر !!!! واسه همین شوک شدم ..انتظار داشتم نهایتش 20 تا ...جالب اینجاست هیچ کدوم از بچهای کارشناسی خودمون نیستن!!!
    بروبچز, یک چیزی...

رفیق من عکس 3در4 نداشت واسه ورود جلسه عکس پروفایل فیس بوکشو گذاشت نیم رخ هم بود انقدر خندیدم ! حتی نگا نکردن کسی خواست من حاضرم برم بجاش امتحان بدم . ازاد اینجوری ولی دولتی نه

9. 3 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

داشتم فکر میکردم کارشناسی بهشت بود . من زبان ی ۵۰ نفر !!!! واسه همین شوک شدم ..انتظار داشتم نهایتش 20 تا ...جالب اینجاست هیچ کدوم از بچهای کارشناسی خودمون نیستن!!!
    از اول اسفند
    ولی عجیبه میگی همه پیرن ! درسته سن بالا و شاغل زیاده ولی فکر کنم حدود نصف کلاس هم سن خودمون باشن

11. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

از اول اسفند
    ولی عجیبه میگی همه پیرن ! درسته سن بالا و شاغل زیاده ولی فکر کنم حدود نصف کلاس هم سن خودمون باشن
    خوش بحالتون . ما که هفته اول کلی درس و کتاب معرفی شد!!
    خوب نصف کلاس هم که پیر باشن تمام حس دوستی و دانشجویی رو نابود میکنن .وقتی میبینی طرف شاغله و اصلا کلاسارومیخواد نیاد کلاااا! تمام انگیزه توی دانشجو رو میگیره که چرا شاغل نیستی چرا میخوای انقدر درس بخونی ! اون باباکه موفق تره ! میدونی که چی میگم ...اونا هم که هم سن بودن گره گوری بودن در حدی که نمیخوای 2 کلوم باشون راجب ی زیراکس که دستشه سوال کنی متاسفانه گروه بدی افتادم تا اخرم باایناییم ولی خوب امیدوارم ازهم گره گوری ها چند تا دوس پیدا شه که تو درسا بشه با هم همفکری کنیم چون سیستم ارشد خیلی شوکه اصلا مثل کارشناسی نیست

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

رفیق من عکس 3در4 نداشت واسه ورود جلسه عکس پروفایل فیس بوکشو گذاشت نیم رخ هم بود انقدر خندیدم ! حتی نگا نکردن کسی خواست من حاضرم برم بجاش امتحان بدم . ازاد اینجوری ولی دولتی نه
    یعنی در این حد؟؟؟؟خیلی باحال بود...پول بگیر امتحان بده البته اگر خوب کنکور میدی وگرنه بچه های مردم و الکی پول نگیری و قبول نشنا...اون پول حرامه اما اگر قبولی حلاله فتوای من:|

14. این کاربر از m.a.r.y.a.m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یعنی در این حد؟؟؟؟خیلی باحال بود...پول بگیر امتحان بده البته اگر خوب کنکور میدی وگرنه بچه های مردم و الکی پول نگیری و قبول نشنا...اون پول حرامه اما اگر قبولی حلاله فتوای من:|
    دستت درد نکنه ما معرفتی میریم کنکور میدیم پول چیه !
    اره وجدانن ! عکسشم انقدر ضایع بود نصف عکس فقط دماغ بود . حتی شرط بستیم که رات نمیدن تو جلسه!! کلا تو ایران زندگی رو نباید سخت گرفت اون ماله خارجه من که حتی رفتم عکس جدید انداختم!!! از خودم الان بدم میاد شما هم همین حسودارین ؟

16. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •