مشکلت چیه؟
من از همون فریم ویر 20 استفاده میکنم و موقع چرخیدن صفحه ال سی دی سفید نمیشه!!بدون هیچ مشکلی میچرخه!شما فریم ویر قبلیتون چند بود؟؟؟؟
بله وقتی من هم اینو شنیدم تعجب کردم چون برا من هم بدون مشکل می چرخهمن از همون فریم ویر 20 استفاده میکنم و موقع چرخیدن صفحه ال سی دی سفید نمیشه!!بدون هیچ مشکلی میچرخه!
فقط اینکه صداش زیاد شده را خیلی حال کردم
می تونی بگی چقدر زیاد شده ؟
راستی فایل ها را از کجا گرفتی ؟
من که یه جا پیدا کردم 50 تا قسمت بود !
در ضمن اگه فایل رو هم دان کنم چطوری باید نصبش کنم روی گوشی ؟
حالت هک باقی موند یا نه ؟؟؟
سلام منوی n82 رو چجوری میشه اینجوری کرد؟
![]()
![]()
اره این شکلی قشنگه..
فکر کنم باید برنامه ش رو دانلو کنیم تو مدیریت فیل ها بریزیم جزو گزینه های منو....
حالا تخصصیش رو من اصلا بلد نیستم اساتید بلدند...
نمیشه ....
این منو رو فقط 5700 داره ... فک کنم 6120 هم داره ....
پس اون گزینه ی icon animation فقط همونه اون که خیلی مزخرفه ...
مگه میشه عوض نشه اه....
سلام
امروز ن81 دوستم کامل دست منه تا براش هک کنم, گوشیم بعد از آپدیت از نظر صدا تقریبا" میشه گفت هم سطح ن81 شده (روی اسپیکر) و از نظر کیفیت یکمی فرق می کنه (مال من نویزش کمتره)
یه چی بگم کف کنید:
قبلا" مال من موقعیتم رو (gps) در بهترین شرایط حداقل 2 دقیقه طول می کشید پیدا کنه الآن اگه محیط باز باشه کمتر از 7 ثانیه, اگه محیط سر بسته باشه کمتر از 15 ثانیه و جالبتر اینجاست که قبلا" تقریبا" محال بود که در حال حرکت پیدا کنه و الآن با سرعت 94km/h حدودا" 20 25 ثانیه طول کشید!!!!!!!
این سرعت کجا بدرد می خوره؟!!! زمانی که بخواین save location رو در دوربینتون روشن کنید...
یه چیز دیگه: من توی گالریم بالای 600 تا فیلم و عکس دارم, قبل آپدیت وقتی تند تند رد می کردم لگ میشد (تیک میزد) ولی الآن خیلی بهتر شده
درضمن سرعت باز شدن app manager هم خیلی بهتر شده
یه چیز دیگه: میوزیک پلیر رو از این به بعد باید دستی رفرش کنید (فکر کنم اینجوری بهتره) و هنگ کوچیکی که موقع دستی رفرش کردن هم می شد دیگه نمیشه
ببخشید بخاطر جمله بندیم, عجله دارم
Last edited by pezhman32; 24-09-2008 at 15:56.
اوه ای خدای من ببین رفیق من میخوام تو رو خدا پزمان جون بگو چه شکلی باید گوشیمو اپ کنم ..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)