داداش عکس داری ازش ببینم ؟؟کلا دستگیره هارو میکنم از جنس کروم که حدود 170 نوش هست دسته دوم در حد نو هم 110 20 تومن که واقعا کسی هم داخله ماشین بشینه کیف بکنه!
یک سرچ می کنم اگه چیزی یافت شد همین جا میزارم....اولین باره مینشوم .
اینه ؟؟
داداش عکس داری ازش ببینم ؟؟کلا دستگیره هارو میکنم از جنس کروم که حدود 170 نوش هست دسته دوم در حد نو هم 110 20 تومن که واقعا کسی هم داخله ماشین بشینه کیف بکنه!
یک سرچ می کنم اگه چیزی یافت شد همین جا میزارم....اولین باره مینشوم .
اینه ؟؟
Last edited by s-a-l-i-m; 14-06-2011 at 13:21.
بله بله
چیزایه شیکی هست همچین تو ماشین که میشینی حس میکنی ماشین با کلاسی نشستی
2 رنگم داره یه نقره ی تیره و روشن
..... ویرایشهمزمان شد! اینی که شما گذاشتی طلق دورش هست این ارزونه چون پلاستیکه فقط رنگ آبکروم هست که اتفاقا کنار هم چیزه شیکی میشه!
درضمن کیفیت خیلی بالایی هم دارن چون وطنی نیستنکیفیتشون بسیار بالاتر از این چیزایی که ایروزا رو 206 میبندن هست.
![]()
Last edited by total_overdose; 14-06-2011 at 13:29.
فکر کنم با تودوزی چرم سفید بیشتر بیاد!![]()
حساب کردم مدل سفارشی 480 تومن بیشتر میشه! در نتیجه همون تیپ 2 سفارشی رو ثبت نام میکنم. موافقین؟؟؟
آیا تو این سفارشی ها حق انتخابی هم دارم؟
حق انتخاب فکر نکنم داشته باشی داداش. بجز رنگ ماشین.
یک چیزایی هست که از پیش تعیین شده و تو پولش رو میدی اونها هم میبندن روش
خیلی باهاله ..همزمان شد! اینی که شما گذاشتی طلق دورش هست این ارزونه چون پلاستیکه فقط رنگ آبکروم هست که اتفاقا کنار هم چیزه شیکی میشه!
فکر کنم اگه 206 رنگ خاکستری باشه یا دلفینی این دقیقا باهاش ست شه .
Last edited by s-a-l-i-m; 14-06-2011 at 20:16.
خداییش 206 دلفینی خیلی خوشگله!
من خاکستری گرفتم ولی الان که دلفینی میبینم بیرون افسوس میخورم!
ببخشید از اسپم
ولی بنظر من پک لوک به تنها رنگیش که میاد خاکستری متال هست خیلی زیبا میشه وقتی تمیزه
رو رنگ سفیدماینجوری میشم
تو رنگ سفید خود اون زه های مشکی بیشتر جلب توجه میکنه
دوستان این واکس ها و براق کننده های داخل ماشین چه قیمت هست ؟
دوستانی که تازه ماشین گرفتن از کیفیت پلاستیک های بکار برده شده در داخل مخصوصا قسمت داشبورد و دور دریچه های هوا راضی هستن یا نه ؟
کیفیت داشبود و به خصوص دریچه ها تا چند ماه پیش که جالب نبود!الان رو نمیدونم!
دیروز با یکی از دوستام میخواست ۲۰۶ اسم بنویسه رفتیم نمایندگی گفتن دیگه ۲۰۶ این ماه نه فروش نقدی داریم و نه اقساط و باید تا شرایط فروش ماه دیگه صبر کنید!!
و اینطور که ما ازشون پرسیدیم گفتن فقط ۲۰۷ دارن برای فروش اقساط و هیچ مدل از ۲۰۶ رو نقدی و اقساط نمیفروشن!
حالا شما دوست عزیز هم نمیدونم براتون اسم مینویسن یا باید ماه دیگه با یک شرایط دیگه اسم بنویسید!
کیفیتش تقریبا خوبه بجز این پلاستیک های دور LCD جلو که واقعا از شیشه نوشابه پلاستیکی هم نازک تر و بدتره!
اما بقیه جاهاش کیفیتش راضی کننده هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)