دوست من شما دقیقاً چه مشکلی داری؟
مشکلت مثل اون دوست عزیز هست دقیقاً؟ ، یعنی وقتی فایلی رو دانلود می کنی از آپرا کلاً توسط idm دانلود نمی شه؟
از چه ورژنی استفاده می کنی؟
یه بار برنامه رو حذف کن و سیستم رو ری استارت کن و مجدد نصب کن.
موفق باشي![]()
دوست من شما دقیقاً چه مشکلی داری؟
مشکلت مثل اون دوست عزیز هست دقیقاً؟ ، یعنی وقتی فایلی رو دانلود می کنی از آپرا کلاً توسط idm دانلود نمی شه؟
از چه ورژنی استفاده می کنی؟
یه بار برنامه رو حذف کن و سیستم رو ری استارت کن و مجدد نصب کن.
موفق باشي![]()
بله دانلود با idm انجام نمیشه
و اصلا آبشن اجازه هماهنگسازی این 2 رو نمیده
ورژن جدید و اینکارا رو انجام دادم
اگه ممکنه idm.exe خودتون رو بصورت فشرده برام آپ کنین تا جایگزین کنم بلکه حل بشه
مرسی
من ویندوزمو عوض کردم وقتی دوباره idm را نصب کردم وقتی میخوام دانلود کنم این ارور را میده البته ورژن 6.7 را هم نصب کردم اما همین مشکلو دارم کسی میتون کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
اگه از ------ هم استفاده میکنین غیر فعالش کنین از داخل IE
تا حدی حل شد . چون این افزونه فقطلینک های مستقیم رو با idm دانلود میکنه لینک های غیر مستقیم مثل لین های داخل فروم و ... رو دانلود نمیکنه
والا من که چند بار این کارو کردم نشد بقیه رو نمیدونم
فایروالم همون برای ویندوز سون هست که غیر فعالش کردم آنتی ویروسم هم avira که اون هم غیر فعال میکنم من از فایرفکس ورژن 6 استفاده میکنم لینکش هم مشکلی نداره چون با خود مرورگر دانلود میکنه . از ------ هم استفاده نمیکنم .
من یه مشکل خیلی عجیب پیدا کردم...وختی فایرفاکسو باز میکنم این IDM خودبخود شروع میکنه ب دانلود کردن فایلای کم حجمو بیخود...آخرش مجبور میشم از فایرفاکس دربیامو برم تیکه فایرفاکسو از idm بردارم....
چرا اینجوریه؟
Home Page شما چی هست ، چه سایتی؟ لینکش رو بدین.
اگه بازهم دانلود کرد میتونین لینکش رو کپی کنین و به لیست Exception برنامه ی IDM اضافه کنی دیگه نمیگیره
Take Care![]()
اینه :
اکسپشنو پیدا نکردم ،کجاس؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام این رو دانلود کرده و از زیپ بیرون آورده ، و بندازینش روی فایرفاکس و نصبش کنین.
Take Careکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)