دیواری کوتاه تر از هادی گیر نیاوردی ؟!
جدی میگی رنک یکه ؟!
بهش نامه بزن بگو علی سلام رسوند (همونی که دو سال پیش بهش گیفت میدادی تا زنده بمونه شاید یه روز برگرده)![]()
دیواری کوتاه تر از هادی گیر نیاوردی ؟!
جدی میگی رنک یکه ؟!
بهش نامه بزن بگو علی سلام رسوند (همونی که دو سال پیش بهش گیفت میدادی تا زنده بمونه شاید یه روز برگرده)![]()
جمع اریپابلیکیا جمعه!![]()
کسی نیست با لینک من عضو بشه
آره بابا با كلي اختلاف و دب دبه و كب كبه رنك يكه !!
علي ، روزي به اين آتيلا صد تا نامه ميفرستن ! الان من بهش بگم علي نميدونه كدوم علي رو ميگم !!يه نشوني بده
مثلا عمليات وايكينگ ها !!
![]()
متاسفانه وقتی بچه بازی باشه تو ایرپابلیک کشورمون روز به روز ضعیف تر میشه
نمونه اش آخرین جنگ های ایران آمریکا بود که تا همین چند روز پیش که روسیه لیونینگ رو پس گرفت به ایران ندادنش گفتن که عرضه ندارید
ایرانی جماعت به درد این بازی نمیخورن![]()
راستم گفت !! من جاي روسيه بودم به ايران حمله ميكردم !! :دي
به ايران گفت 150 هزار تخريب بزنين !! ايران 50 هزار تخريب زد !! :دي
تو بگو علی خودش میفهمه ! اگر هم نفهمید بگو قدیم با هم حزب سبز رو راه انداختین و توی جنگ از ترکیه کلی پول گرفتیم تا براشون بنجنگیم
هنوزم ایرانی ها نتونستن مثل آدم بازی کنن ؟![]()
علي ديشب يه مقاله دادم تو يك ساعت 300 وت آورد :ديهنوزم ایرانی ها نتونستن مثل آدم بازی کنن ؟
Where Is Iran Glory ?
باشه براش ميفرستمتو بگو علی خودش میفهمه ! اگر هم نفهمید بگو قدیم با هم حزب سبز رو راه انداختین و توی جنگ از ترکیه کلی پول گرفتیم تا براشون بنجنگیم
حالا يوزرت رو بگو .. :دي
محمد باز دوباره شروع کردی. نذار امار مولتی هاتو دربیارم
اقایون خانوما خودتون قضاوت کنین که مولیته.
محمد برای گرفتن مدالی که 5 گلد می ده بیشتر از 30 40 گلد خرح کرده
اسکیل نظامیش خیلی بیشتر تقریبا دو برابر اسکیل لندشه که نشون نی ده هی داره تمرین ناپلئونی می کنه و هر روز هم 1.8 گلد پاش می ده
با این همه خرج هایی هم می کنه حدود 100 گلد تو دست و بالشه
مگه خودش چقدر درامد داره که این همه گلد داره و خرجم می کنه. فوق فوقش روزانه 2 گلد. که اونم با تمرین ناپلئونیش می پره
ممد ضایع بازی در نیار. به کسی که پاکه پاکه تهمت مولتی رو نزن.
تازه 250 تا وت ایرونی که می میارم خیلی بهتره از 300 400 وتی هست که با تیلیغ جهانی به دست میاری
من از 6000 نفر 250 تا وت می گیرم تو 200 300 هزار نفر دی:
چيه پيشرفتمو نميتوني ببيني :دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)