خیلی خوب بود مرسی
سلام. با تشکر از شما که با حوصله به سوال همه جواب دادید.
اما فکر کنم مشکل من رو تا حالا کسی نداشته. چون به هرکی می گم تعجب می کنهو میگه نمی دونم
رو سیستم من نورتون نصبه اما اشکالش اینه که بدون اجازه من درایوها و فولدرهام رو که ویروسی بوده یا Hidden کرده یا حذف به هر حال من الان فقط به درایو c دسترسی دارم.هر کاری کردم دیگه نمی دونم باید چیکار کنم؟
دارم دیوونه میشم
ای کاش یه نفر می تونست کمکم کنه...
اما فکر کنم مشکل من رو تا حالا کسی نداشته. چون به هرکی می گم تعجب می کنهو میگه نمی دونم
رو سیستم من نورتون نصبه اما اشکالش اینه که بدون اجازه من درایوها و فولدرهام رو که ویروسی بوده یا Hidden کرده یا حذف به هر حال من الان فقط به درایو c دسترسی دارم.هر کاری کردم دیگه نمی دونم باید چیکار کنم؟
دارم دیوونه میشم
با سلام
دست شما درد نکنه من این eset smart security آشغال رو که تا آخرین روز آپدیت بود و هیچی پیدا نمی کرد رو پاک کردم و Kaspersky internet security 2010 رو نصب کردم و به صورت آفلاین تا امروز آپدیت کردم و لایسنس جدید هم بهش دادم و اسکن کردم 5 تا تروجان پیدا کرد و همشونو DISINFECT کردو مشکلم حل شد.در خالی که نود 32 که من نسخه فایروال دارشو داشتم وقتی اسکن می کردم هیچی پیدا نمی کرد .
متاسفانه من شخصا خیلی در حال تلاش هستم که ضعف نود32 رو نشون بدم اما دوستان دیگه که هنوز شناخت کافی از این برنامه رو ندارند با تعصب مانع انجام کار میشن. و جملشون این هست ==> من دارم خیلی هم خوبه تاحالا چیزی نشده.
این جا بحث کل کل بین 2 آنتی ویروس خاص نیست. به طور مثال میگم اگر آویرا رو هم نصب می کردین مشکلتون حل میشد.
تاپیک مربوط به ضعف نود32 و اسمارت:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دارم دیوونه میشم
![]()
ویندوزتون احیانا 7 نیست ؟
اگه 7 هست تعویض کنید روی همون درایو سی xp نصب کنید تا درایو ها برگرده
سلام.نه ویندوز منXpهست،تا حالا هم چندبار ویندوز عوض کردم اما فایده ای نداشته .کم کم دارم نا امید میشم![]()
سلام
بنده همين شو /هيدن قسمت فولدر آپشنم اصلا كار نميكنه
فقط همين مشكلو پيدا كردم
علت: يو اس بي مموري ويروسي
چيكار كنم الان؟
ناد 32 ورن 4 آپ ديت شده رو هم نصب كردم
به نظرم مشكلم حاد نباشه كه بهم بگين برو كاسپر نصب كن
ميخواستم مطمئن شم
ويروسيه؟
اوتوران دات اينفو؟؟
فقط همين شو هيدن رو غير فعال كرده
ممنون
برنامه زیر رو نصب کن و فول اسکن کن. اگر درست شده که هیچی اگه درست نشد ویروس هست.(فولدر آپشن رو خیلی از ویروس ها غیرفعال میکنند)
پیشنهاد مثل :جی دیتا / کسپرسکی / آویرا / نورتونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من پیشنهاد میکنم شما که همه راه هارو رفتی این نرم افزار رو هم نصب کن.
با توجه به 32 بیت و 64 بیت بودن ویندوزت/
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)