تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 210 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

تاپیک باز کردم کسی ندید . میشه جواب منو بدید ؟

دوتا کامپیوتر دارم داغونم کردن برای شیر شدن . یکیش تو اون یکی میره و اون یکی تو این یکی نمیره . تنظیمات شبکه جفتشون هم یکیه . همش اجازه ورود نمیده .

حالا با اونی که میشه تو اون یکی رفت دارم کارمو یه جور راه میندازم

سوال اول : چطوری میتونم درایو شیر کنم ؟ پوشه شیر کردن بلدما مشکلی هم ندارم باهاش ولی مثلا میخوام دریاو c یا d رو شیر کنم و تمام اجازه ها رو هم صادر میکنم اجازه ورود نمیدهههههه
    سوال دوم : آقا من کجا میدونم امنیت شبکه رو بکل بردارم . اصلا من دوست دارم هرکی که خواست وارد لپ تاپم بشه . کیو باید ببینم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من هیچکدام از تصاویر رو نمیتونم ببینم / لطفا راهنمایی کنید

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    اینطور که از سوالات دوستان پیداست اینجا کسی سر نمیزنه !!

با این حال سوالم رو مطرح میکنم

من تمامی کارها رو انجام دادم ولی وقتی درایو هارو share میکنم و با سیستم دیگه میخوام واردشون بشم اخطار میده که دسترسی به Permissions نداری
    لازم به ذکره هر دو سیستم فقط یک اکانت که ادمین هم هست دارن...
    یعنی تو هر دو سیستم ادمین هستم

حالا ایراد کار کجاست؟

تو تنظیمات درایو شیر هم رفتم و قسمت permisions همه رو allow کردم بازم نشد

البته بگم یادمه قبلا یه کارایی مقل home groupe که گزینه اش تو کنترل پنل هست و یه زمز میده و اون یکی سیستم رو باید جوین کنی و رمز رو وارد کنی اما من هر چی رمز سیستم مقابل رو وارد میکنم میگه درست نیست !!!

خواهشا راهنمایی بفرمائید من کلا گیج شدم !

کاربر فعال ویندوز smss.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اینطور که از سوالات دوستان پیداست اینجا کسی سر نمیزنه !!

با این حال سوالم رو مطرح میکنم

من تمامی کارها رو انجام دادم ولی وقتی درایو هارو share میکنم و با سیستم دیگه میخوام واردشون بشم اخطار میده که دسترسی به Permissions نداری
    لازم به ذکره هر دو سیستم فقط یک اکانت که ادمین هم هست دارن...
    یعنی تو هر دو سیستم ادمین هستم

حالا ایراد کار کجاست؟

تو تنظیمات درایو شیر هم رفتم و قسمت permisions همه رو allow کردم بازم نشد

البته بگم یادمه قبلا یه کارایی مقل home groupe که گزینه اش تو کنترل پنل هست و یه زمز میده و اون یکی سیستم رو باید جوین کنی و رمز رو وارد کنی اما من هر چی رمز سیستم مقابل رو وارد میکنم میگه درست نیست !!!

خواهشا راهنمایی بفرمائید من کلا گیج شدم !
    سلام

Username و Password رو برای هر دو سیستم به صورت یکسان قرار بدید. تست کنید ببینید چی میشه.
    البته به چیزهای دیگه هم میتونه ربط داشته باشه. شما اول همین رو تست کنید اگر نشد بگید باقی موارد رو چک کنیم.

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من قسمت پسورد رو از هر دو سیستم غیر فعال کردم و به سیستم مقابل بدون هیچ مشکلی وصل میشم اما !
    مشکل من اینه که درایو هایی که مثلا از لپ تاپ شیر کردم رو وقتی روشون کلیک میکنم این اخطار میاد :

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من قسمت پسورد رو از هر دو سیستم غیر فعال کردم و به سیستم مقابل بدون هیچ مشکلی وصل میشم اما !
    مشکل من اینه که درایو هایی که مثلا از لپ تاپ شیر کردم رو وقتی روشون کلیک میکنم این اخطار میاد :
    سلام

اگر User شما Admin هست یه بار D$ رو تست کنید در آخر همون آدرس که زدید. یه پوشه رو هم که اونجا به نام Users هست رو چک کنید ببینید باز میشه یا نه. کلا ببینید اگر پوشه Share باشه باز میشه یا نه.

این به دلیل اینه که User شما یا به نام همون User در سیستم مقابل نیست و یا در اون سیستم یه کاربر به این نام تعریف نشده.
    یا باید یه کاربر به نام هر دو User در سیستم ها تعریف کنید. (مثلا اگر در سیستم 1 یه کاربر به نام Ali دارید و در سیستم 2 یک کاربر به نام Reza، یا باید این دو رو به یک نام تغییر بدید و پسورد رو یکسان کنید؛ و یا اینکه در هر دو سیستم کاربر Reza و Ali رو با هم داشته باشید با همون پسورد یکسان.)
    و یا باید نام کاربری رو در هر دو سیستم یکسان قرار بدید با پسورد یکسان.

7. 2 کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت HMCSALMAS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام بر همه
    دوستان اینجا خیلی شلوغ شده اصلا نمیدونم کجا رو ببینم
    من یه pc دارم که مودم وایرلس، با کابل بهش وصله و یه لب تاب دارم که با وایرلس به اینترنت وصل میشم
    الان می خوام این دو رو به هم شبکه کنم
    موارد استفاده
    1. استفاده هر دو کامپیوتر از پرینتری که به لب تاب وصله
    2. استفاده هر دو از اینترنت
    3. انتقال فایل بین هردو با یک پوشه مشترک
    ممنون میشم اگه کمک کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

همین طور که الان وصل هستند یعنی شبکه هستند. چون هر دو دارای یک رنج از IP هستند که از مودم گرفتند؛ فقط کافیه تنظیمات مربوط به Share رو انجام بدید.

1. برای Share پرینتر این لینک رو بخون:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. اگر مودم شما در حالت PPPOE تنظیم شده باشه؛ پس هر دو اینترنت هم خواهند داشت؛ بدون اینکه کاری انجام بدید.

3. برای به اشتراک گذاری فایل هم این لینک رو بخون:

نکته: شما باید در هر دو سیستم یا یک User داشته باشید با Password و نام یکسان. ویا اگر میخواید User در هر دو سیستم متفاوت باشه باید اون رو توی هر دو تعریف کنید (با پسورد یکسان)

توضیحاتم کم بود؛ اگر سوال دیگه ای داشتی بگو

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

سلام

اگر User شما Admin هست یه بار D$ رو تست کنید در آخر همون آدرس که زدید. یه پوشه رو هم که اونجا به نام Users هست رو چک کنید ببینید باز میشه یا نه. کلا ببینید اگر پوشه Share باشه باز میشه یا نه.

این به دلیل اینه که User شما یا به نام همون User در سیستم مقابل نیست و یا در اون سیستم یه کاربر به این نام تعریف نشده.
    یا باید یه کاربر به نام هر دو User در سیستم ها تعریف کنید. (مثلا اگر در سیستم 1 یه کاربر به نام Ali دارید و در سیستم 2 یک کاربر به نام Reza، یا باید این دو رو به یک نام تغییر بدید و پسورد رو یکسان کنید؛ و یا اینکه در هر دو سیستم کاربر Reza و Ali رو با هم داشته باشید با همون پسورد یکسان.)
    و یا باید نام کاربری رو در هر دو سیستم یکسان قرار بدید با پسورد یکسان.
    ببخشید من هم مشکلی مشابه دارم . یعنی تو قسمت network که میرم و سیستم های متصل به شبکه رو نشون میده به عیر از سیستم خودم دو تای دیگه هم هست . تو یکی از اونا میتونم برم و مشکلی هم ندارم ولی وقتی رو اسم سیستم دوم کلیک میکنم همین پیغام windows cannot access .... رو میده یعنی اصلا واردش هم نمیشه که درایو ها و پوشه های شیر شده رو ببینم
    به عبارت دیگه سیستم اول با دوتای دیگه شبکه هست ولی سیستم دوم و سوم فقط با سیتم اول شبکه هستند و با یکدیگر امکان برقراری ارتباط ندارند
    البته قبلا درست بود ولی فکر کنم بعد از نصب نرم افزار net montoring و تغییراتی در فایروال ESET این ارتباط مختل شد
    خودم فکر میکنم از همین تنظیمات فایروال باشه ولی نمیدونم از کجاشه !!!
    تو ضیحاتی که شما در مورد user با نام مشابه دادید رو هم متوجه نشدم . میشه بیشتر و ساده تر توضیح بدین ممکنه از این قسمت باشه

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید من هم مشکلی مشابه دارم . یعنی تو قسمت network که میرم و سیستم های متصل به شبکه رو نشون میده به عیر از سیستم خودم دو تای دیگه هم هست . تو یکی از اونا میتونم برم و مشکلی هم ندارم ولی وقتی رو اسم سیستم دوم کلیک میکنم همین پیغام windows cannot access .... رو میده یعنی اصلا واردش هم نمیشه که درایو ها و پوشه های شیر شده رو ببینم
    به عبارت دیگه سیستم اول با دوتای دیگه شبکه هست ولی سیستم دوم و سوم فقط با سیتم اول شبکه هستند و با یکدیگر امکان برقراری ارتباط ندارند
    البته قبلا درست بود ولی فکر کنم بعد از نصب نرم افزار net montoring و تغییراتی در فایروال ESET این ارتباط مختل شد
    خودم فکر میکنم از همین تنظیمات فایروال باشه ولی نمیدونم از کجاشه !!!
    تو ضیحاتی که شما در مورد user با نام مشابه دادید رو هم متوجه نشدم . میشه بیشتر و ساده تر توضیح بدین ممکنه از این قسمت باشه
    سلام

اگر قبلا کار میکرده و بعد از نصب برنامه اینطوری شده، حتما از تنظیمات همونه دیگه:
    شما این مورد رو چک کنید اگز نشد من اون قضیه User رو توضیح میدم.

12. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •