شما براي اينكار بايد بايد از قسمت اشكال Autoshape شكل مورد نظر را وارد كرده و با ابزار مخصوصش (دكمههاي زردرنگ) ارتفاع اونا رو كم و زياد كنيد
شما براي اينكار بايد بايد از قسمت اشكال Autoshape شكل مورد نظر را وارد كرده و با ابزار مخصوصش (دكمههاي زردرنگ) ارتفاع اونا رو كم و زياد كنيد
wordist جان بفرما، لطف كن به اين پست من پاسخ بده
دوستان سلام
ایا می شه یک سند ورد که با watermark براش یه تصویر زمینه گذاشتیم را طوری تنظیم کنیم که تصویر پس زمینه را در بعضی از صفحات نشون نده ؟
چند روزه كه وقتي مي خوام فايلهاي word را با دبل كليك باز كنم خيلي بايد منتظر بمونم
لطفاً منو راهنمايي كنيد
سلام دوست عزيز
به نظر مياد اينكار امكان پذير نباشه
چون واتر مارك مربوط به كل يه سنده نه يه بخش خاص از اون
سلام دوست عزيز
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
شما اخيرا آنتي ويروسي روي سيستمت نصب نكردي !!؟
دوستم طراح جدوله و این یه نمونه کوچیک رو که در پایین می بینید با ورد طراحی کرده :
من تمام این جدول رو تو ورد کشیدم همراه با سوالات ولی مشکل من اینه که نمی تونم فلش گذاری کنم . وقتی فلش رو می آرم بچسبونم تو قسمت های جدول یهو غیبش می زنه و یا بدجا قرار می گیره و نامرتب می شه .
چطوری باید فلش گذاری کنم که خیلی مرتب و در جاهای معین باشه مثلا 2 سانت از هر خونه جدول
سلام
شما بايد فلش را وارد كرده و به اون حالت In front of text را زبانه Layout كادر تنظيماتش اعمال كني
كادر تنظيمات با دابل كليك روي فلش ظاهر ميشه
اون موقع براحتي جابجا ميشه و كاري به جدول هم نداره
با استفاه از word میخوام جدولی بکشم که بعضی از خونه ها(cell) به صورت مورب به دو خانه تقسیم بشن..
لطفا راهنمایی کنید.
به کمک گزینه draw table و تصویر مداد میشه قطری درون خونه ها کشید اما تبدیل به دو خانه مجزا نمیشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)