لام
چه ماشینی میخوایی؟؟ شاید اینجا باشه.
لام
چه ماشینی میخوایی؟؟ شاید اینجا باشه.
سلام دوست عزیز.
سی 5 نخری ها..
به همون دلیلایی که سرشار جون گفت و همچنین مشکل در سیستمهای الکتریکی. قیافه (به نظر من) فوق زشت، مخصوصا از جلو.
از قیمتش الان خبر ندارم ولی اگه قیمت سرشار (55تومن) صحت داشته باشه به هیچ وجه ارزش نداره.
شما با همون 35 تومن میتونی مزدا3 تیپ 3 و یا مگان 2000 فول آپشن بگیری که واقعا خودرو های خوبین.
چه برسه بری سراغ 55 تومنش که آزرا زبون همشون رو از همه نظر بسته.
دوست عزیز . تویوتا اونقدر هم شاق نیست. هیوندای هم اونقدر پایین نیست.
من به شخصه زیاد از تویوتا خوشم نمیاد.
حتی طراحی ماشین های هیوندای به نظرم بهتره.
----------------
هیوندای سوناتا از لحاظ قابلیت های حرکتی از تویوتا کمری بهتره. هر چند در کل کمری بهتره.
----------------
وگرنه الان توی کشور ما در قیمت زیر 50 تومن کدام خودرو از هیوندای آزرا بهتره؟؟
یا مثلا در همین قیمتها هیوندای سانتافه بهترین suv هست به نظر من.
------------------
در کل این دو کارخونه کارخونه های بزرگی هستن. شاید در یه حالت کلی تویوتا از هیوندای جلو بیوفته، ولی نه اونقدر که بگیم هیوندای حرفی برای گفتن نداره.
![]()
از يكي از بچه ها كه c5 داشت شنيده بودم شتابش خيلي پايينه يعني نسبت به زانتيا اصلا نمي ارزه اين همه پول بدي بخري.
هر چند يه خوبي داره توي خيابون خيلي كم c5 مي بيني.
در مورده اون دوستاني كه در مورده آزرا و سوناتا نظر داده بودند بايد خدمتشون بگم كه هيچ وقت ماشين كره اي رو با ماشين ژاپني مقايسه نكنيد!
تويوتا كجا هيوندا كجا.
سلام دوستان
من می خوام یه 405 یا پرشیا(البته اگه بشه ) کارکرده تا 10 ...11 تومن بخرم
چند تا سوال داشتم
اصلا پرشیا با این قیمت گیر میاد ؟ مدل چه سالی ؟ چقدر کارکرده ؟
405 چی ؟
سوال دومم اینه دقیقا به چیه چیزایی دقت کنم واسه خرید(چون تا حالا از محصولات پژو ماشینی نداشتم ) ؟
ممنون
دیگه از فاز C5 در اومدم
از خیلی ها شنیدم بدرد نمیخوره !
بد جوری رفتم تو نخ ازراعجب چیزیه ها !!!!!!!!
دیروز نشستم پشتش کفم برید
میگم کار کردشو تا 35 تومن نمیدن ؟؟
آزرا ماشينه خيلي خوبيه.
با اين قيمت فكر نكنم بشه پيدا كرد.
اما خداوكيلي بيا و يه ماكسيما بخر.اصله ماشينه.
دوست عزيز شما براي خريد آزراي تميز و كاركرده بايد 10 تومن ديگه هزينه بكني .
شما با 34 تومن ميتوني يه مزدا 3 تيپ 3 بگيري و 1 تومن باقيشم يه DVD PLAYER بندازي براش و عشقه دنيا رو بكني مزدا هم هنديلينگ و سواري عالي و با كيفيتي داره و هم شتاب بسيار بالايي داره و مطمئنا يه بار پشتش بشيني مشتري ميشي !
تويوتا كرولا 2008 هم ميتوني دنده اي صفر بگيري يا اتوماتيك تميز و كاركرده ميتوني گيز بياري .
بهر حال اين دو تا خودرو بسيار گزينه هاي مناسبي هستن روش فكر كن
آزرای دنده ای 42 تومنه. احتمالاً دست دوش رو زیر 40 گیر میاری. ولی اتوماتیک رو اصلاً نمیشه با دنده ای مقایسه کرد! به هر حال اگه کمتر میخوای خرج کنی پیشنهاد من تویوتا کمری هست.
با اجازه دوستان منم نظری بدم در مورد مقایسه هاتون. موقع خرید توی هیچ کالایی نمیان دو تا برند رو با هم مقایسه کنن. مثلاً در کل سامسونگ کارخونه خیلی قویتری نسبت به LG هست، اما برای مثال لباسشویی های LG مدلهای بهتری نسبت به سامسونگ داره (و ساسمونگ هم مدلهایی بهتر از LG!) نمونه دیگه هم مقایسه برندهای موبایل مثل Sony Ericsson و Nokia هست که نوکیا شرکت خیلی قویتریه ولی هیچوقت نمیشه گفت گوشیاش بهتره.
پس توی این مواقع چی کار میکنن؟ میان دو تا مدل رو با هم مقایسه میکنن. درسته که تویوتا کارخونه خیلی قویتری از هیونداست، ولی دلیل نمیشه که همه مدلاش بهتر باشه. مثلاً آزرا بهتر از کمریه و کمری بهتر از سوناتا.
و به نظر من گفتن حرفایی مثل "فلان مدل یا فلان برند اصلاً به درد نمیخوره" یا "فلان مدل یا فلان برند بهترینه" کاملاً غلطه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)