منم موافقم
بهتره خانه درست کنیم
منم موافقم
بهتره خانه درست کنیم
سیمز در یک کلام یعنی زندگی مجازی![]()
درسته و براي صدمين بار ميگم پست هاي پشت سر هم نزنيد ! جدي دارم ميگم يك بار ديگه تكرار بشه به مديرها اطلاع ميدم حالا برو عقب بگرد ببين من چند بار گفتم!
ok اگه موافق باشيد ديگه آدم نميسازيم خونه ميسازيم![]()
چقدر سريع! بعد از ظهر من هم يك خونه ميسازم و ميزارم توي تاپيك
خونتون هم خيلي خوب شده
برای من که اصلا شبیه به این آنجلینا نیستش
من خودم که دیلیتش کردم صاف
اصلا دیگه نمیتونم آدم بسازم...همه ی آدما رو یکی میسازم نمیدونم چرا
- - -
آقا یک سوال هرکی میدونه جواب بده..:
من تونستم عروسک وودو رو به دست بیارم که از جن های جنگل سیاه درست شده...
ولی این نمیدونم چرا بعضی وقتا اثر نمیکنه رو فرد مورد نظر
بعضی وقتا عمل میکنه ولی بیشتر وقتا عمل نمیکنه...میخواستم بدونم روش خاصی داره برای اینکه عمل کنه؟
بعد چه جوری میتونیم کاری کنیم که مارو عروسک وودو نتونه جادو کنه...چون اون کسی که بهم داد نمیدونم چی چی دکتر خودش رو کاری کرده بود که عروسک وودو روش اثر نمیکرد
اگر راه حلی دارن این دوتا سوال بگینااااااااااااااااا میخوام چند نفر رو نفله کنم
مگی جان ببخشید اون خونه برای مسابقه نیست برای مسابقه این خونه جدید رو اماده کردم که 5/2 طول کشید و
و این خونه به نظر دوستان خودم خیلی خوب شده تا ببینیم نظر شما چی هست فقط یک شاهزاده کم دارم
یک سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیشب تو بازی رفتم به یک مکان برای خرید وقتی میخواستم برکردم جلوی تاکسیم یک سنگ قبر بود هر کارم کردم از ماشین پیاده نمیشد باید چی کار کنم
Last edited by sims232; 26-01-2008 at 01:45.
فک کنم باید بری تو بای مود بعد سنگ قبرو ببری اونوریک سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیشب تو بازی رفتم به یک مکان برای خرید وقتی میخواستم برکردم جلوی تاکسیم یک سنگ قبر بود هر کارم کردم از ماشین پیاده نمیشد باید چی کار کنم
اگه گفت ابجکتیو این یوز! دیگه نمیشه کاری کرد!
ببخشید میشه بگی من چه طوری میتونم به چند پست جدای دیگران در یک پست جواب بدم؟!
در مورد ساخت خونه هم موافقم
مرضیه میتونی simpe رو آپوود کنی.البته ببخشید
یک سوال هم داشتم.آیا میشه با simpe چیزهای دیگری مثل کابینت درست کرد؟
Last edited by saiiddz; 26-01-2008 at 10:07.
Maggy_p خانم و اعضای این تاپیک ، همان طور که اطلاع دارید ، بعضی از خونه های بزرگ با لوازم و افراد زیاد ، در سیستم های معمولی به کندی اجرا میشن.برای مثال: گاهی اوقات برای اینکه از یک طرف خونه به طرف دیگه حرکت کنیم ، تصویر به صورت تیکه تیکه حرکت می کنه....... من در این زمینه دو سوال داشتم
1- کدام قطعه ی سخت افزاری در این امو تاثیر گذار است ، که بتونم اون رو ارتقا بدم؟(رم یا CPU...؟...کدام بیشتر؟!!)
2-حالتی رو در نظر بگیرید که با Maximum Option از نظر گرافیکی ، بیشترین لوازم و افراد ، بزرگترین خونه و به طور کل شلوغ ترین حالت در بازی The Sims 2 .... چه سخت افزاری میتونه اون رو به راحتی اجرا کنه؟!(سخت افزار با قیمت های فضایی لطفا نباشه)
با سپاس فراوان...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)