تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 326 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208248298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 3257

نام تاپيک: سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

ايرادی کدی که گذاشتم چی هست?بعد همين کد رو اجرا کردم داد:
    Error 1 error C4996: 'getch': The POSIX name for this item is deprecated. Instead, use the ISO C++ conformant name: _getch. See online help for details. c:\users\melika\documents\visual studio 2012\projects\consoleapplication20\consoleapplicat ion20\consoleapplication20.cpp 38 1 ConsoleApplication2

[SIZE=3]<include <conio.h# و () getch چی هست؟
    از ويژوال استوديو 2012 استفاده ميکنم
    با سپاس از پاسخگويی و توجه شما

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد بالا رو اجرا کردم با موفقيت انجام شد

يه سؤال: آيا لازم هست کد هايی رو که مينويسيم وارد محيت کنيم؟
    يا چه مدل برنامک هايی که مينويسيم رو بايد به وسيله کامپايلر و محيط اجرا کنيم؟
    ميگم عملکرد و کاربرد cout<<endl چی هست؟
    بعد چه جاهايی ميشه به جاش از cin.get() استفاده کرد؟ چه جاهايی نميشه؟تفاوتها و شباهات cout<<endl و cin.get() چی هست؟
    Last edited by D_felfelak; 24-11-2012 at 21:58.

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کد:
    نمیدونم چرا ایف که اجرا میشه کاراکتر رو ازما دریافت نمیکنه... چرا اون آخرش باید دوبار کاراکتر بگیریم؟ منظورم اینه چرا با یه بار همون کارو نمیکنه؟
    کلا از این دستو cin.get زیاد استفاده نکردم

<include <conio.h# و () getch چی هست؟
    اون هدر برای همین دستوره... در اصل جای همین cin.get شما استفاده کردم... در آخر برنامه... وقتی که برنامه اجرا شد.منتظر میمونه تا کاربر یه کاراکتری وارد کنه تا بعد از اون از برنامه خارج شه... در اصل برای اینه که ما بتونیم نتیجه کار رو مشاهده کنیم.

عملکرد و کاربرد cout<<endl چی هست؟
    در خروجی به سطر پایین میره و ادامه کار رو اونجا انجام میده... یه جورایی کاربرد اینتر!

بعد چه جاهايی ميشه به جاش از cin.get() استفاده کرد؟ چه جاهايی نميشه؟تفاوتها و شباهات
    cout<<endl
    و cin.get() چی هست؟
    کلا دو تا چیز جدا ازهمن دیگه... cin که دریافت میکنه... cout هم چاپ میکنه...

يه سؤال: آيا لازم هست کد هايی رو که مينويسيم وارد محيت کنيم؟

يا چه مدل برنامک هايی که مينويسيم رو بايد به وسيله کامپايلر و محيط اجرا کنيم؟
    ؟؟

3. این کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

عزیز شما گفتید تصادفی،پس ممکنه به احتمال 1به 100000 (در مثال بالاتون) عدد 5 انتخاب بشه که ماکزیمم 25 انتخاب بشه...
    الان شما میخواید که حتما ماکسیمم 25 رو به شما بده یا 7 هم باشد ولی گفته شود مربوط به کدامین x بوده باز قابل قبول است؟

ببخشید منظور من این بود که اولا مینیمم نمیتواند کمتر از 4 باشد چون کمترین x =2 است که f ان میشود 4 ثانیا ماکزیمم باید حداقل نزدیک به 25 یا دیگه کم کم نزدیک20 که دیگه باید باشه وبعد هم این عدد تصادفی نمیشه بیشتر از باشه 100000 چون وقتی 1000000 میدی error میده بازم از شما ممنونم بابت توجهتان

5. این کاربر از LLMMM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

تفاوت cin و cout رو ميدونم و واضح هست
    منظورم تفاوت cin.get() و endl بود ديدم بعضی از جاها به جای استفاده از دو تا cin.get() از endl استفاده ميکنند منظورم تفاوت و شباهات اين دو بود؟
    بعد خوندم endl علاوه بر خط جديد رفتن بافر رو خالی ميکنه و به يکباره محتوی رو نمايش ميده اين کار دومی رو متوجه نميشم؟ اصلا" بافر چی هست؟
    بعد چرا خيلی اوقات آخر هر خط دستور از endl استفاده ميکنند خب ميتونند از \n استفاده کنند!؟
    برای منی که تازه کار و مبتدی ام و ميخوام وقت و انرژی برای حرفه ای شدن بذارم آيا لازم هست برنامه های کوچکی که رو کاغذ مينويسم وارد ويژوال استوديو کنم و اشکال های نحوی و منطقيشو رفع کنم؟
    اگر برای هر برنامه ی کوچکی لازم نيست برای چه برنامه هايی لازم هست؟
    مثلا" همين bmi که اول نوشت
    ه بودم اصلا" فکر نميکردم درست کار نکنه!!!

7. این کاربر از D_felfelak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام 3تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
    (1برنامه ای بنویسید که یک عدد دو رقمی از ورودی دریافت در صورتی که مجموع ارقام آن از 10 کمتر باشد خود عدد را در خروجی چاپ کند در غیر این صورت حاصل ضرب ارقام را در خروجی چاپ کند؟
    2)برنامه ای بنویسید که تعدادی عدد از ورودی دریافت کرده میانگین آنها را در خروجی چاپ کند؟آخرین عدد وارد شده صفر می باشد؟
    3)برنامهای بنویسید که تعدادی کارکتر را از ورودی دریافت کرده و در خروجی چاپ کرده آخرین کارکتر چاپ شده حرف e میباشد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

ببخشید منظور من این بود که اولا مینیمم نمیتواند کمتر از 4 باشد چون کمترین x =2 است که f ان میشود 4 ثانیا ماکزیمم باید حداقل نزدیک به 25 یا دیگه کم کم نزدیک20 که دیگه باید باشه وبعد هم این عدد تصادفی نمیشه بیشتر از باشه 100000 چون وقتی 1000000 میدی error میده بازم از شما ممنونم بابت توجهتان
    عزيز جوابتون رو متوجه نشدم،
    كاش ميشد توسط ياهو منظورتون رو بهتر ميرسونديد.اگه امكانش رو نداريد جواب سوال قبليمو دوباره بديد..مرسي..

Sent from my iPad using Tapatalk HD

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

تفاوت cin و cout رو ميدونم و واضح هست
    منظورم تفاوت cin.get() و endl بود ديدم بعضی از جاها به جای استفاده از دو تا cin.get() از endl استفاده ميکنند منظورم تفاوت و شباهات اين دو بود؟
    بعد خوندم endl علاوه بر خط جديد رفتن بافر رو خالی ميکنه و به يکباره محتوی رو نمايش ميده اين کار دومی رو متوجه نميشم؟ اصلا" بافر چی هست؟
    بعد چرا خيلی اوقات آخر هر خط دستور از endl استفاده ميکنند خب ميتونند از \n استفاده کنند!؟
    برای منی که تازه کار و مبتدی ام و ميخوام وقت و انرژی برای حرفه ای شدن بذارم آيا لازم هست برنامه های کوچکی که رو کاغذ مينويسم وارد ويژوال استوديو کنم و اشکال های نحوی و منطقيشو رفع کنم؟
    اگر برای هر برنامه ی کوچکی لازم نيست برای چه برنامه هايی لازم هست؟
    مثلا" همين bmi که اول نوشت
    ه بودم اصلا" فکر نميکردم درست کار نکنه!!!

عزيز cin.get() براي دريافت رشته اي از كاربر است و endl براي آمدن به سطر بعد در دستور چاپ cout است.
    بافر رو از توي ويكيپديا بخون تا خوب متوجه بشي.
    سرعت اجراي n\ حداقل ٤ برابر endl است و n\ فقط داخل " " قابل استفاده است.
    بله عزيز،اگه شما تازه كاريد سعي كنيد حتما حتي برنامه هاي كوچك هم اجرا كنيد،چه بسا كه همين اجرا شدن كدتان لذتي وصف ناپذير دارد!!!!!!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

11. 3 کاربر از mehrdad_joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام 3تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
    (1برنامه ای بنویسید که یک عدد دو رقمی از ورودی دریافت در صورتی که مجموع ارقام آن از 10 کمتر باشد خود عدد را در خروجی چاپ کند در غیر این صورت حاصل ضرب ارقام را در خروجی چاپ کند؟

2)برنامه ای بنویسید که تعدادی عدد از ورودی دریافت کرده میانگین آنها را در خروجی چاپ کند؟آخرین عدد وارد شده صفر می باشد؟
    3)برنامهای بنویسید که تعدادی کارکتر را از ورودی دریافت کرده و در خروجی چاپ کرده آخرین کارکتر چاپ شده حرف e میباشد؟

سلام
    یکی جواب این سوالای منو نمیده؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

1

این کد درخواستیون بعد از رفع اشکالات وارده :

کد:
    باز هم سوالی هست حتما مطرح کنید..

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

درسته ما صفحه ی پیش یه سوال پرسیدیم که هیچکی جوابشو نگفت

ولی به هر حال
    این برنامه خروجی ای که تو برلند میده اشتباه هست!!! یعنی همینو تو ویژوال استدیو اجرا کردم درست درست جواب داد!!!
    نمیدونم چطور همچن چیزی ممکن شده! ولی شده دیگه.
    آقا من تا امروز همیشه از برلند استفاده میکردم خیلی خوب بود... دلم براش تنگ میشه

پ ن:من قدیما به این نتیجه رسیده بودم که همیشه کامپایلر درسته و اگه اروری چیزی هست مشکل از برنامه ای هست که ما نوشتیم. اما این یه کوچولو قواعدو عوض کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •