تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 800 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208248298698 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

شما ویروس اتوران گرفتید به این تاپیک مراجعه کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دیروز دوستم یکی از این کول دیسکا آورده بود براش بازی بریزم از اونه . ویروسه از اون فایل های اگزه نداره اسم فایلش کظم غیظ هست (فروبردن خشم) ایرانیه و آدرس یه وبلاگ روشه . هیچ کدوم از روش ها جواب نمیده . اون آنتی ویروسا هرکاری کردن نتونستن . با نود 32 هم در حال اسکن هستم . روش اول که هیچ چی اصلا پاک نمیشن . روش دومم بگم که اصلا فایل های داس اجرا نمیشن تو سیستم از بازی گرفته تا اینجور فایلا همه مشکل پیدا کردن . مخفی کردنم مشکل نداره . سومی هم که هیچ چی . temp1.exe و temp2.exe وجود نداره توی سیستم 32 . هرچقدر با اون آنتی ویروس توی روش چهارم امتحان کردم یکسره میاورد چون تا پاک میکرد دوباره می یاورد . با نود 32 یه بار فقط همون فایلا رو چک کردم هیچ چی نشون نداد الانم دارم کل سیستمو چک میکنم که فک کنم شاید تا نزدیک صبح هم طول بکشه
    Last edited by mohammadrezams; 07-12-2008 at 21:25. دليل: Put Picture

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیروز دوستم یکی از این کول دیسکا آورده بود براش بازی بریزم از اونه . ویروسه از اون فایل های اگزه نداره اسم فایلش کظم غیظ هست (فروبردن خشم) ایرانیه و آدرس یه وبلاگ روشه . هیچ کدوم از روش ها جواب نمیده . اون آنتی ویروسا هرکاری کردن نتونستن . با نود 32 هم در حال اسکن هستم . روش اول که هیچ چی اصلا پاک نمیشن . روش دومم بگم که اصلا فایل های داس اجرا نمیشن تو سیستم از بازی گرفته تا اینجور فایلا همه مشکل پیدا کردن . مخفی کردنم مشکل نداره . سومی هم که هیچ چی . Temp1.exe و temp2.exe وجود نداره توی سیستم 32 . هرچقدر با اون آنتی ویروس توی روش چهارم امتحان کردم یکسره میاورد چون تا پاک میکرد دوباره می یاورد . با نود 32 یه بار فقط همون فایلا رو چک کردم هیچ چی نشون نداد الانم دارم کل سیستمو چک میکنم که فک کنم شاید تا نزدیک صبح هم طول بکشه
    سلام.
    آنتی ویروسی که آپدیت نشده، نمیتونه اینطور ویروس ها رو برداره.
    بهتره از کسپر 2009 استفاده کنید که هم حجم آپدیتش کم هست (حدود 4 مگ) و هم بدون آپدیت، قابلیت شناسایی تعداد زیادی از ویروسها از جمله این ویروس رو داره.
    موفق باشید

3. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال king emperor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

نوشته شده توسط mohammadrezams مشاهده تاپيک
    دیروز دوستم یکی از این کول دیسکا آورده بود براش بازی بریزم از اونه . ویروسه از اون فایل های اگزه نداره اسم فایلش کظم غیظ هست (فروبردن خشم) ایرانیه و آدرس یه وبلاگ روشه . هیچ کدوم از روش ها جواب نمیده . اون آنتی ویروسا هرکاری کردن نتونستن . با نود 32 هم در حال اسکن هستم . روش اول که هیچ چی اصلا پاک نمیشن . روش دومم بگم که اصلا فایل های داس اجرا نمیشن تو سیستم از بازی گرفته تا اینجور فایلا همه مشکل پیدا کردن . مخفی کردنم مشکل نداره . سومی هم که هیچ چی . Temp1.exe و temp2.exe وجود نداره توی سیستم 32 . هرچقدر با اون آنتی ویروس توی روش چهارم امتحان کردم یکسره میاورد چون تا پاک میکرد دوباره می یاورد . با نود 32 یه بار فقط همون فایلا رو چک کردم هیچ چی نشون نداد الانم دارم کل سیستمو چک میکنم که فک کنم شاید تا نزدیک صبح هم طول بکشه
    اگه اشتباه نكنم آقا مهدي تو اين تاپيك كاملا توضيح دادن كه چه طوري ويروس را از بين ببريد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از king emperor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.میخواستم ببینم اگه سی دیه کارت صدا و گرافیک خراب شده باشه بعد از عوض کردن ویندوز چیکار باید کرد؟ممنونم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

درست بود من چون متن تاپیک زیاد بود تا آخرشو نخوندم که پست دومو ببینم . ویروس پاک شد اما حالا یه مشکل دیگه پیش اومده . وقتی روی درایو ها دابل کلیک میکنم یا اوپن رو میزنم داخل نمیشن انتخاب برنامه رو میارن . اینو ببینید :

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

درست بود من چون متن تاپیک زیاد بود تا آخرشو نخوندم که پست دومو ببینم . ویروس پاک شد اما حالا یه مشکل دیگه پیش اومده . وقتی روی درایو ها دابل کلیک میکنم یا اوپن رو میزنم داخل نمیشن انتخاب برنامه رو میارن . اینو ببینید :
    سلام

عزیزم اگه باز به اون تاپیکی که دوستان معرفی کردند نگاه کنید روش حل این مشکل را هم توضیح داده ام

می تونید از برنامه زیر استفاده کنید . برنامه زیر را بگیرید و اجرا کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.

9. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام.میخواستم ببینم اگه سی دیه کارت صدا و گرافیک خراب شده باشه بعد از عوض کردن ویندوز چیکار باید کرد؟ممنونم
    سلام

باید به ادرس زیر رجوع کرد و مدل کارت گرافیک و صدا را گفت تا دوستان لینک دانلود گرافیک اونا براتون قرار بدن .

بحث را در ادرس زیر دنبال کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا اینکه نوع و مدل اونها را به مغازه دار بگید و سی دی های اونا دریافت کنید . منظورم مغازه های خدماتی هست

موفق باشید .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببخشید باز مطالعi نکردم . من نمیدونم چرا از وقتی این کول دیسک لامصبو زدم یکسره برام مشکل پیش میاد !
    الانم یکی دیگه شده . اول برنامه آنلاکر وقتی که سیستمو ری استارت کردم دیدم دوتا توی تسکبار اومد بعد از استارت آپ برداشتمش الان نود 32 دوتایی توی استارت آپ میاد و توی تسک دوتا آیکن . ایندفعه تمام اون سرتیتر آبی ها رو نگاه کردم چیزی در این باره نبود . اینم عکسش :

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

چطور میشه از طریق Computer Management یه درایوی رو برای یکی از یوزهای ویندوز پنهان کرد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید باز مطالعi نکردم . من نمیدونم چرا از وقتی این کول دیسک لامصبو زدم یکسره برام مشکل پیش میاد !
    الانم یکی دیگه شده . اول برنامه آنلاکر وقتی که سیستمو ری استارت کردم دیدم دوتا توی تسکبار اومد بعد از استارت آپ برداشتمش الان نود 32 دوتایی توی استارت آپ میاد و توی تسک دوتا آیکن . ایندفعه تمام اون سرتیتر آبی ها رو نگاه کردم چیزی در این باره نبود . اینم عکسش :

سلام.
    روی یکی هر دوی اونها کلیک کنید ببینید چی میشه.
    نمیدونم چرا فکر میکنم به احتمال زیاد ویروسی شدید.
    موفق باشید

14. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •