این جواب منه؟کانتر که اصلا سیو نداره.من چه طوری سیو کنم؟
بدون سیو تست کردم نشد.اشکال از کجاست؟![]()
این جواب منه؟کانتر که اصلا سیو نداره.من چه طوری سیو کنم؟
بدون سیو تست کردم نشد.اشکال از کجاست؟![]()
Last edited by vodka; 24-04-2008 at 14:00.
تو امضاتم عکس کانتره.پس باید کانتر بازه حرفه ای باشی.
یه حالی به ما بده!
مرحله آخرم.اینو رد کنم هر 4تا مدالو میگیرم.بگیرم چی میشه؟چیزی به بازی اضافه میشه یا هیچی نمیشه؟
آهاااااااااااااان ....
فکر کردم مرحله ای رو داری میری !
عزیزم اونجا هم نمیتونی رمز بزنی .
چون جز بازی اصلی محسوب میشه .
دیگه خودت یه کاریش بکن !
موفق باشید .
ویرایش »»»
در مورد کامل کردنشون هم هیچی نمیشه !
من همه ی درجه ی های سختی رو رفتم ولی چیز جدیدی ندیدم .
سلام بچه ها میشه سیو بازی assassin creed رو بذارید البته کاملش نه بعد از کشتن نفر دوم تو مصیاف سیو اونجارو میخوام ؟
سلام من چند تا سیو از مراحل پایانی از بازی gta6 رو میخواستم اولاشو خودم رفتم . ممنون
سلام بي كار كه نيستم برم كل اينترنتو بگردم تا اوني رو كه مي خواي پيدا كنم بهترين سيواشو برات گذاشتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز اون دو سيو بالا بعد از دانلود يكي شون اين كار رو بكن ( نفهميدي بگو فارسي شو بنويسم ) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
You must put the files in folder UBSOFT ! C:\Users\Comp\Roaming\UBSOFT or just search for ubsoft folder![]()
سلام عزيزم اسم كامل رو بنويس( به انگليسي ) عدد هم نگذار نام نسخه را بنويس اگه منظورت IV است كه هنوز ... مي توني به تاپيك خودش بري.
Last edited by Farbod2; 24-04-2008 at 18:04.
با سلام خدمت همه دوستان عزیز من در مورد بازی DiRT مشکلی دارم اونم اینه که
هر بار وارد بازی می شم میگه Auto Save is Faield و دوبار من باید یه پلیر جدید معرفی کنم و هر بار از اول بازی کنم اگه یه لطفی بکنید و من رو راهنامیی کنید ممنون میشم
البته من بیش از 10 بار نصب کردم تو ویستا و .... ولی الان تو میدیا سنتر نصب شده![]()
خسته نباشی اق سروش..یعنی من نمیدونم wow بازی انلاینه؟.من الان داداشم بازی میکنه البته انلاین نه..واسه وارکرافت که بود واسه این اصلا گیر نمیاد؟
من عمرا خودم wow بازی کنم..![]()
چه بدok مرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)