تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 198 از 1635 اولاول ... 981481881941951961971981992002012022082482986981198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

در شرایط معمولی یعنی چیزی که 80 درصد شرایط معمولی که ما باهاش برخورد می کنیم خروجی همه این دوربینها یکیه اما در شرایطی که احتمالا تو یه سال یه بار برای من آماتور ایجاد میشه امکان داره با هم متفوت باشن اما بازم می گم
    قراره این شرایط چند بار تو یه مدت طولانی برای من ایجاد باشه؟
    این که میگین خروجیشون یکیه رو قبول ندارم. شاید نزدیک باشن ولی یکی نیستن. به شرایط خاص هم ربط نداره. مثلا وقتی یه دوربین نویز ایزوی 400 کمتری نسبت به اون یکی داره این شرایطی نیست که در سال یه بار پیش بیاد. شما یعنی همیشه تو نور ساعت 2 بعد از ظهر عکس میگیرین؟ یا مثلا این که یه دوربین عکس هاش از اون یکی شارپ تره به نظر من ربطی به شرایط خاص نداره.
    من خودم وقتی یه عکس از یه دوربین میبینم خیلی راحت متوجه میشم که عملکرد لنز و سنسور یا کاهش نویزش چه طوریه. البته من هم جدیدا رو این چیزها دقیق شدم و قبلا شاید اگه میگفتن فلان دوربین مثلا در گوشه های عکسش افت کیفیت داره نمیفهمیدم یعنی چی.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

چطور یه سایت معتبر میاد یه عکسی رو به عنوان نمونه قرار میدهه که امکان گرفتن اون خیلی کمه آدم با دیدن این عکسا فکر می کنه این دوربین قدرت تشخیص رنگها رو نداره در حالی که این طور نیست جالب هم اینججااست که در همون ریو گفته فرق زیادی بین خروجی این سری دوربین وجود نداره آخه اگه این فرق نیست پس فرق چیه ؟ الان من هم fz28 هم s2000 در دسترسم هست باورکنید در شرایط یکسان اصولا فرقی بین خروجیشون نیست ولی عکسای اون سایت تفاوت زیادی باهم دارن ضمن اینکه ایزوی عکسا در بعضی شرایط یکسان متفاوته
    چطور می تونم به این ریو اعتماد کنم
    یعنی امکان گرفتن عکسی که تو نور روز رو حالت اتوماتیک گرفته شده کمه؟ یا مثلا این که از یه نفر با فلاش عکس بگیرن به ندرت اتفاق می افته؟ ضمنا تو ریویو گفته این دوربین ها خیلی شبیه هستن ولی نگفته کیفیت عکسشون زیاد فرق نداره. اگه ایزوی عکس ها هم متفاوته به این دلیله که چون برنامه ریزی دوربین ها با هم فرق میکنه بعضی هاشون در حالت اتومات از ایزوی بالاتری استفاده میکنن. ضمنا وقتی حداقل ایزوی فلان دوربین 100 هست چه طوری بیاد بذاره رو 64؟ شما اگه راهی به نظرتون میرسه بگین. تو قسمت عکس های شب هم همه ی دوربین های رو با ایزوی یکسان مقایسه کرده. و عکس های با فلاش هم رو مود اتومات گرفته.
    من فقط تقاضام از شما اینه که سعی کنین یه مقدار منطقی تر باشین و حتی الامکان راجع به موضوعی که ازش اطلاعات کافی ندارین نظر ندین که بقیه هم به شک بیفتن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من عكسهاي آن سايت كه در شب گرفته شده در ايزوي 1600 را با سايز اصلي دريافت كردم و يك كراپ از آنها گرفتم نتيجه:
    fz28

S2000

sx10

در اين تصاوير معلوم است fz28 رفتار نويزي خيلي بهتري نسبت به بقيه داره. قابل توجه دوستي كه رفته بودن عكس ها را دانلود كردن و متوجه تفاوت فاحش كيفيت sx10 شدن. تفاوت فاحش را هم مشاهده كرديم . بد ميگن چرا انتقاد مي كني و خصومت هاي قومي را وسط مي كشن

4. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چطور یه سایت معتبر میاد یه عکسی رو به عنوان نمونه قرار میدهه که امکان گرفتن اون خیلی کمه آدم با دیدن این عکسا فکر می کنه این دوربین قدرت تشخیص رنگها رو نداره در حالی که این طور نیست جالب هم اینججااست که در همون ریو گفته فرق زیادی بین خروجی این سری دوربین وجود نداره آخه اگه این فرق نیست پس فرق چیه ؟ الان من هم Fz28 هم S2000 در دسترسم هست باورکنید در شرایط یکسان اصولا فرقی بین خروجیشون نیست ولی عکسای اون سایت تفاوت زیادی باهم دارن ضمن اینکه ایزوی عکسا در بعضی شرایط یکسان متفاوته
    چطور می تونم به این ریو اعتماد کنم
    جناب lofa شما كه هر دو دوربين را داريد در شرايط يكسان و در يك محيط با همين ايزو و تنظيمات عكس هاي اين سايت , از يك منظره در شب عكس بگيريد و يك گراپ از هر دو بگيريد و در اينجا قرار دهيد تا مقايسه كنيم.
    با سپاس

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

سلام دوستان من در مورد این دوربین خیلی تحقیق کردم ولی میخام بازم نظر شما رو هم بدونم همرا با قیمت عید و بعد از عید !

sony hdr-sr12
    دوستان نمیخان در مورد این دوربین نظری قیمتی چیزی بگن ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.دوستان عزیز من الان از fuji 2000 و fz28 و sx10 در کامپیوترم چند عکس دارم که باز میگم شاید منظور بنده رو بهتر بفهمید:
    فوجی2000 و پانا اف زد 28 عکسهاش بسیار شبیه به هم دارند بطوری که اگه بدون مقایسه خود من ببینم نمیتونم تشخیص بدم که مال کدوم دوربین هست.ولی عکس های sx10 شارپ و شفاف هستن.به این علت میگم باید از سوپر زوم های دیگه جداش کرد.
    در همون سایت که من دیدم عکس های نیکون و المپیوس بدترین عکس ها رو داشتن.
    بازهم میگم فوجی 2000 و اف زد 28 عکسهایی بسیار شبیه هم دارند به طوری که من نمیتونم بگم کدوم بهتر هست ولی عکسهای اس ایکس 10 بسار رنگی و واضح با جزئیات بیشتری هستن.
    اگه همون سایت رو ببینید یه عکس هست که از بطری ها گرفته شده.
    عکس متعلق به فوجی 2.56 مگابایت حجم داره و عکس اس ایکس 10 کنون 3.56 مگابایت.فکر کنم بهتر بودن رنگ ها با حجم عکس ها رابطه مستقیم داره.
    چیزهایی که من میگم وحی از ضمیر غیب و عالم ملکوت نیست.پس ممکن هست اشتباه کرده باشم ولی چیزی که من از عکس ها دیدم اینی بود که گفتم.
    در مورد باتری هم مسلما چون اس ایکس 10 کنون ال سی دی 2.5 اینچی داره از رقبای خودش کمتر انرژی هدر میده و شات هایی بیشتری میشه عکسبرداری کرد.
    لوفا جان من شما رو متهم نکردم.نه شما نه فرد دیگه ای رو.ولی من حرف هام رو براساس مشاهداتم میزنم .
    باز هم میگم این دوربین ها هرکدوم عیب های مختص به خودشون رو دارند و بی عیب خدا هست.
    باز هم اگه کسی رو ناراحت کردم معذرت میخوام چون قصدم این نبوده.
    با سپاس از همه دوستان.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام من تازه با اين فروم آشنا شدم.من مي خوام p80 نيكون بگيرم ميشه نظرتون رو راجع به اين دوربين بگيد؟ممنون ميشم.
    آنچه كه از ريويو ها مشخص است اين وربين نسبت به رقباي خود از عملكرد پايين تري برخورداره .به نظر بنده با توجه به اtت قيمت دوربين ها گزينه هاي بهتري پيش رو داريد
    باتري ضعيف , كمي سافتي عكس , فوكوس نه چندان خوب در هنگام زوم و نويز زياد در ايزو هاي بالا از جمله نقاط ضعف اين دوربين مي باشد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام من تازه با اين فروم آشنا شدم.من مي خوام p80 نيكون بگيرم ميشه نظرتون رو راجع به اين دوربين بگيد؟ممنون ميشم.
    سلام
    آنچه كه از ريويو ها مشخص است اين دوربين نسبت به رقباي خود از عملكرد ضعيفتري برخورداره .به نظر بنده با توجه به افت قيمت دوربين ها گزينه هاي بهتري پيش رو داريد
    باتري ضعيف , كمي سافتي عكس , فوكوس نه چندان خوب در هنگام زوم و نويز زياد در ايزو هاي بالا از جمله نقاط ضعف اين دوربين مي باشد
    کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان نمیخان در مورد این دوربین نظری قیمتی چیزی بگن ؟!
    سلام دوست عزيز اينجا تاپيك دوربين ديجيتال عكاسي است نه دوربين فيلمبرداري

11. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

كيفيت عكس ها الزاما ربطي به حجم عكس نداره در همان سايت FujiFilm S8100fd h در ايزو 64 حجم عكس هايش 3.68 است و همچنين fz28 حجمش در ايزو 100 , 4.4 مگابايت است انچه كه در كراپ مشخص است رنگ روي عكس هاي fz28 از بقيه بهتر است.

fz28

sx10

s2000

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •