تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 545 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208248298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

مجید جان تو شیرار سرزمین بازم میاد؟سرزمین خیلی خوبه ولی 2 ماهی میشه شهر ما نمیاد.
    آره اینجا میاد.
    ولی 1 کم دیر. حالا شاید تهران زود میاد که Mehdi30nema اون حرف رو زده.
    ولی من که هر وقت میبینم 1 بازی بچه ها تو فروم باهاش مشکل داشتن میرم از سرزمین میخرم و هیچ وقت هم مشکل نداشتم.
    ولی خوب نامرد هر DVD رو میده 2000 تومن.
    ولی دیگه میارزه.

2. این کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

آره اینجا میاد.
    ولی 1 کم دیر. حالا شاید تهران زود میاد که Mehdi30nema اون حرف رو زده.
    ولی من که هر وقت میبینم 1 بازی بچه ها تو فروم باهاش مشکل داشتن میرم از سرزمین میخرم و هیچ وقت هم مشکل نداشتم.
    ولی خوب نامرد هر DVD رو میده 2000 تومن.
    ولی دیگه میارزه.

سلام دیگه کم کم داره بحث عوض می شه و انحرافی می شه ولی شما مگه توی شیراز شرکتی به اسم آبی
    کامپیوتر ندارید چند جا شعبه داره توی شیراز هم هستش کارشون خیلی درسته از شرکتهای قدیمی کامپیوتری
    که در همه ضمینه ای فعالیت دارن

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

سلام دیگه کم کم داره بحث عوض می شه و انحرافی می شه ولی شما مگه توی شیراز شرکتی به اسم آبی
    کامپیوتر ندارید چند جا شعبه داره توی شیراز هم هستش کارشون خیلی درسته از شرکتهای قدیمی کامپیوتری
    که در همه ضمینه ای فعالیت دارن
    فکر نکنم هیچی به سرزمین برسه.من که تا حالا هرچی بازی گرفتم سالم سالم بودن.

5. این کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

دیگه دارم کلافه میشم!

این رئیسه که تیرها رو جاخالی میده داره میره رو اعصابم!

یکی بگه چطوری باید بکشمش؟

5 تا آرپیجی هم دارم آما مگه میشه بهش شلیک کرد!!!

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

دیگه دارم کلافه میشم!

این رئیسه که تیرها رو جاخالی میده داره میره رو اعصابم!

یکی بگه چطوری باید بکشمش؟

5 تا آرپیجی هم دارم آما مگه میشه بهش شلیک کرد!!!
    اول اون اهرم ها رو بکش بعد تیر بزن و فرار کن بعد باید یه دمو کوتاه بده
    سعی کن ارپیچی رو درست شلیک کنی بهش بعد ارپیجی رو می گیره تو دستش بعدش بهش با یه تفنگ شلیک کن تا بمیره .

منم اینجا رو گیر کرده بودم . فقط اهرم ها رو بکش در ضمن آرپیجی توی طبقه بالا زیاده .

8. این کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

اول اون اهرم ها رو بکش بعد تیر بزن و فرار کن بعد باید یه دمو کوتاه بده
    سعی کن ارپیچی رو درست شلیک کنی بهش بعد ارپیجی رو می گیره تو دستش بعدش بهش با یه تفنگ شلیک کن تا بمیره .

منم اینجا رو گیر کرده بودم . فقط اهرم ها رو بکش در ضمن آرپیجی توی طبقه بالا زیاده .

اهرم‎ها رو میکشم اون دمو رو هم نشون میده اما باز هم تیر ها رو جا خالی میده!

دارم کلافه میشم

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

طبق تجاربی که من دارم بین dx9 و dx10 در رزولوشنهای زیر 1600 میشه گفت تفاوتی وجود نداره(مخصوصا توی رزولوشن 768*1024)البته در رزولوشنهای بالا هم تفاوت خیلی محسوس نیست و اگه توی بحرش نری اصلا متوجه نمیشی که توی dx10 بازی میکنی یا dx9!!!
    ولی برای فریم هم چشم انسان فریم بالای 25 رو تقریبا روون تشخیص میده ولی با توجه به خوصیات متفاوت هر فرد این میزان تا 30 متغییره ولی دیگه بالای 30 برای انسان به طور کامل غیر قابل تشخیص هست...
    سلام. شیوه ی سایه زنب در dx9,dx10 کاملأ فرق می کنه و نمی شه گفت که تفاوتی نیست ، حتی بعضی از بازی ها یک سری تکنیک های تصویریشون فقط برای dx10 فعاله!! مثل کرایسس ، در ضمن این که تفاوت چه قدره 100% به اون بازی و موتورش و استفاده اش از کارت گرافیک بر م گرده ، مثلأ من خودم اساسینز رو با هر دو بازی کردم ، dx9 واقعأ مزخرف بود!!

11. 2 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام. شیوه ی سایه زنب در dx9,dx10 کاملأ فرق می کنه و نمی شه گفت که تفاوتی نیست ، حتی بعضی از بازی ها یک سری تکنیک های تصویریشون فقط برای dx10 فعاله!! مثل کرایسس ، در ضمن این که تفاوت چه قدره 100% به اون بازی و موتورش و استفاده اش از کارت گرافیک بر م گرده ، مثلأ من خودم اساسینز رو با هر دو بازی کردم ، dx9 واقعأ مزخرف بود!!
    من به نظر شما کاملا احترام میگذارم ولی دوست من همینطور که توی پستم خوندی من گفتم طبق تجاربی که خودم کسب کردم...
    راستش برای خود من یه وقتی به شدت سوال بود که واقعا چقدر بین dx9 و dx10 تفاوت وجود داره(اول بگم شما زیاد به این عکسهایی که این کمپانیهای بازی ساز از بازیشون در هر دوحالت میدند بیرون توجه نکنچون اکثرا چیزی جز ادعای بیخود نیست برای اینکه موتور بازیشون رو مهم و بالا جلوه بدند)من خودم چندین بار برای بازیهایی که اصلا توی dx10 و dx9 دوتا گزینه مختلف دارند مثل dmc,crysis,lost planet و حتی assassins بعضی مواقع چندین ساعت صرف فهمیدن تفاوت بین این دو گذاشتم(خوب بیکاریم دیگه) ولی تفاوت خاصی ندیدم!!
    حالا یه چیز هم بگم من مانیتورم یه مانیتور معمولیه و full hd نیست که بتونم در رزولوشنهای بالا تست کنم(شاید اون بالا ها تفاوت محسوس تر بشه) ولی فقط این رو بگم به هیچ وجه تفاوت در اون حدی نبوده که توی سایتهای سازنده بازی ادعاشون میشد!!
    البته بچه های زیادی بودند که با سیستم های ultra high تقریبا نظر من رو داشنتد...
    ولی فقط این رو بگم dx10 اصولا اومد که بتونه بازیها رو توی رزولوشن بالا ساپورت کنه به طوری که در بسیاری از بازیها اگه شما کارتتون dx10 رو ساپورت نکنه تا یه رزولوشن خاصی بیشتر نمی تونید بازی کنید!!
    شرمنده خارج از بحث تاپیک پست دادم ولی گفتم دونستن این مطالب برای بچه هامخصوصا کسانی که موندن که حداقل بین دو نسخه dx10 و dx9 این بازی قراره چقدر تفاوت باشه خالی از لطف نیست...

13. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه don mohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    مشهــــد الرضـــا

پيش فرض

سلام
    حدود 45 روز دیگه تو بازار جهانی عرضه میشه....حالا کی میاد ایران دیگه خدا میدونه
    به این لینک برید و قسمتrelease date رو بخونید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنان
    منم تو سايت nzone كه سايت انويديا براي بازي هاي كامپيوتر هست نوشته بود سپتامبر 2009
    gpu سري 8 هم مي خواد(مال انويديا دار ها )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

من به نظر شما کاملا احترام میگذارم ولی دوست من همینطور که توی پستم خوندی من گفتم طبق تجاربی که خودم کسب کردم...
    راستش برای خود من یه وقتی به شدت سوال بود که واقعا چقدر بین dx9 و dx10 تفاوت وجود داره(اول بگم شما زیاد به این عکسهایی که این کمپانیهای بازی ساز از بازیشون در هر دوحالت میدند بیرون توجه نکنچون اکثرا چیزی جز ادعای بیخود نیست برای اینکه موتور بازیشون رو مهم و بالا جلوه بدند)من خودم چندین بار برای بازیهایی که اصلا توی dx10 و dx9 دوتا گزینه مختلف دارند مثل dmc,crysis,lost planet و حتی assassins بعضی مواقع چندین ساعت صرف فهمیدن تفاوت بین این دو گذاشتم(خوب بیکاریم دیگه) ولی تفاوت خاصی ندیدم!!
    حالا یه چیز هم بگم من مانیتورم یه مانیتور معمولیه و full hd نیست که بتونم در رزولوشنهای بالا تست کنم(شاید اون بالا ها تفاوت محسوس تر بشه) ولی فقط این رو بگم به هیچ وجه تفاوت در اون حدی نبوده که توی سایتهای سازنده بازی ادعاشون میشد!!
    البته بچه های زیادی بودند که با سیستم های ultra high تقریبا نظر من رو داشنتد...
    ولی فقط این رو بگم dx10 اصولا اومد که بتونه بازیها رو توی رزولوشن بالا ساپورت کنه به طوری که در بسیاری از بازیها اگه شما کارتتون dx10 رو ساپورت نکنه تا یه رزولوشن خاصی بیشتر نمی تونید بازی کنید!!
    شرمنده خارج از بحث تاپیک پست دادم ولی گفتم دونستن این مطالب برای بچه هامخصوصا کسانی که موندن که حداقل بین دو نسخه dx10 و dx9 این بازی قراره چقدر تفاوت باشه خالی از لطف نیست...
    با سلام منم بازیهای رو که دایرکت 10 رو پشتیبانی میکردن رو امتحان کردم من هم vga دایرکت رو پشتیبانی میکنه و هم مانیتورم فول HD هستش تنها تفاوت در فرق این دو بالا بودن فریم در روزلیشن بالا بوده که بازی تا حد زیادی روان اجرا میشه که تفاوت اون کاملا احساس می شه ببخشید اگه مربوط به تایپیک نمیشه

16. این کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •