من به نظر شما کاملا احترام میگذارم
.gif)
ولی دوست من همینطور که توی پستم خوندی من گفتم طبق تجاربی که خودم کسب کردم...
راستش برای خود من یه وقتی به شدت سوال بود که واقعا چقدر بین dx9 و dx10 تفاوت وجود داره(اول بگم شما زیاد به این عکسهایی که این کمپانیهای بازی ساز از بازیشون در هر دوحالت میدند بیرون توجه نکنچون اکثرا چیزی جز ادعای بیخود نیست برای اینکه موتور بازیشون رو مهم و بالا جلوه بدند)من خودم چندین بار برای بازیهایی که اصلا توی dx10 و dx9 دوتا گزینه مختلف دارند مثل dmc,crysis,lost planet و حتی assassins بعضی مواقع چندین ساعت صرف فهمیدن تفاوت بین این دو گذاشتم(خوب بیکاریم دیگه
.gif)
) ولی تفاوت خاصی ندیدم!!
حالا یه چیز هم بگم من مانیتورم یه مانیتور معمولیه و full hd نیست که بتونم در رزولوشنهای بالا تست کنم(شاید اون بالا ها تفاوت محسوس تر بشه) ولی فقط این رو بگم به هیچ وجه تفاوت در اون حدی نبوده که توی سایتهای سازنده بازی ادعاشون میشد!!
البته بچه های زیادی بودند که با سیستم های ultra high تقریبا نظر من رو داشنتد...
ولی فقط این رو بگم dx10 اصولا اومد که بتونه بازیها رو توی رزولوشن بالا ساپورت کنه به طوری که در بسیاری از بازیها اگه شما کارتتون dx10 رو ساپورت نکنه تا یه رزولوشن خاصی بیشتر نمی تونید بازی کنید!!
شرمنده خارج از بحث تاپیک پست دادم ولی گفتم دونستن این مطالب برای بچه هامخصوصا کسانی که موندن که حداقل بین دو نسخه dx10 و dx9 این بازی قراره چقدر تفاوت باشه خالی از لطف نیست...