تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 291 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

حمله شدید کلینزمن به پودولسکی
    بایرن جای مبارزه است / پودولسکی باید محیطش را عوض کند

یورگن کلینزمن با انتقاد شدید از لوکاس پودولسکی، مهاجم ملی پوش بایرن، جدایی این بازیکن از باورایایی ها را محتمل تر کرده است.
    به گزارش خبرگزاری مهر، پودولسکی از سوی کلن مورد توجه واقع شده و به احتمال زیاد از تیم بایرن مونیخ جدا خواهد شد. نارضایی اخیر یورگن کلینزمن در اردوی دوبی به این احتمال قوت بخشیده است. کلینزمن درگفتگو با وب سایت باشگاه بایرن گفت: ناراحت می شوم از اینکه می بینم یک بازیکن با این استعداد ویژه درجا می زند و پیشرفت نمی کند. او نمی تواند با حضور دو بازیکنی که جلوتر از او هستند (لوکا تونی و میروسلاو کلوزه) کنار بیاید.وی افزود: امیدوار بودم که این موضوع، او را عصبانی کند و عصبانیت خود را در زمین ابراز کند. لوکاس باید به خودش بگوید: "آنچه در توانم هست را به دیگران نشان می دهم."
    کلینزمن در ادامه تصریح کرد: بایرن جایی است که شما یا باید بایستی و با مشکلات مبارزه کنی و یا تیم خود را عوض کنی.
    پودولسکی در سال 2006 از کلن به بایرن پیوست و تا به حال در 80 بازی لیگ آلمان و لیگ قهرمانان اروپا 18 گل برای این تیم به ثمر رسانده است.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

قول كلينزمن به ريبرىبايرن بهترين تيم اروپا مى شود

فرانك ريبرى هافبك فرانسوى بايرن مونيخ به عنوان تك ستاره بوندس ليگا بشدت مورد توجه باشگاه هاى بزرگ قاره سبز قرار گرفته است.
    در حالى كه ريبرى هنوز با بايرن قرارداد دارد اما پيشنهادات تمام نشدنى غول هاى اروپا براى به خدمت گرفتن اين هافبك فرانسوى نگرانى مسئولان بايرن را به دنبال داشته است.
    ريبرى در آخرين مصاحبه خود نيز عنوان كرده است كه بر تن كردن پيراهن تيم هاى بزرگى همچون رئال مادريد، بارسلونا، منچستريونايتد و چلسى آرزوى تمامى فوتباليست هاى جهان است. تمايل ريبرى براى حضور در تيم هاى بزرگ اسپانيايى و انگلستانى بيش از پيش مسئولان بايرن را نگران كرده است. بايرنى ها به خوبى مى دانند كه براى رسيدن به اهدافشان در ليگ قهرمانان اروپا و براى رقابت با تيم هاى قدرتمند اروپايى به بازيكنانى همچون ريبرى نياز دارند.

يورگن كلينزمن نيز به خوبى به تأثيرات مثبت حضور ريبرى در تركيب تيمش واقف است. او مى داند ريبرى مهره اى ارزشمند است. به همين دليل سرمربى جوان بايرن حتى دوست ندارد به رفتن ستاره فرانسوى تيمش فكر كند.
    كلينزمن در گفت وگو با روزنامه بيلد آلمان براى چندمين بار به تعريف و تمجيد از فرانك ريبرى پرداخت و جاى او را در مراسم انتخاب بهترين بازيكن سال فوتبال جهان خالى دانست. وى گفت :«ريبرى يكى از بهترين هاى فوتبال جهان است واقعاً جاى او در بين ۵ كانديداى انتخاب بازيكن برتر سال خالى بود. مطمئنم سال آينده او را در اين مراسم خواهيم ديد. ريبرى بارها و بارها ثابت كرده است كه چه فوتباليست قابل و ارزشمندى است. او بى نظير است و مى تواند به تمامى اهدافش در دنياى توپ گرد دست يابد. من به عنوان سرمربى بايرن خيلى خوشحالم كه او را در مونيخ مى بينم. ما براى رسيدن به اهدافمان در اروپا به بازيكنانى نظير ريبرى نياز داريم.»
    كلينزمن در ادامه صحبت هاى خود به مصاحبه چند هفته گذشته ريبرى با روزنامه كيكر اشاره مى كند و مى گويد: «ريبرى در مصاحبه خود هرگز نگفته است كه مى خواهد از بايرن جدا شود او بارها و بارها به خود من گفته كه از حضور در مونيخ راضى است و قصد دارد به كارش در بايرن ادامه دهد. ريبرى در مصاحبه خود فقط به اين نكته اشاره كرده كه حضور در تيم هاى بزرگ قاره سبز آرزوى تمامى فوتباليست هاست. او در بايرن مى تواند به اين آرزو برسد. من به ريبرى قول مى دهم كه بايرن به زودى به بهترين تيم اروپا تبديل شود. ما براى آينده برنامه هاى ويژه اى داريم. هدف اين برنامه ها كاملاً روشن و واضح است. ما مى خواهيم به سوى بهترين شدن گام بر داريم. ريبرى به زودى متوجه خواهد شد كه پيراهن بهترين تيم اروپا را بر تن مى كند.»
    كلينزمن در ادامه صحبت هاى خود مى افزايد: «در شروع برنامه هاى خود قصد داريم چندين ستاره بزرگ و سرشناس فوتبال اروپا را جذب كنيم. ريبرى، تونى، كلوزه و يا ايويكا اوليچ تنها ستاره هاى بايرن نخواهند بود. آنها به زودى بازيكنان بزرگى را در كنار خود خواهند ديد. تقابل خوبى كه ميان كادر هدايت، مديريتى و بازيكنان وجود دارد باعث مى شود كه ما در راه رسيدن به اهدافمان گام هاى مستحكم ترى را برداريم

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

هيتزفلد: بوندسليگا هر روز بهتر مي شود

یوفا: "اوتمار هيتزفلد" سرمربي سابق باشگاه بايرن مونيخ که اکنون هدايت تيم ملي فوتبال سوييس را برعهده گرفته است، عقيده دارد ليگ دسته يک فوتبال باشگاههاي آلمان موسوم به بوندسليگا، در مسير پيشرفت قرار دارد.

به گزارش یوفا: وي بعد از شصتمين سالروز تولدش در روز دوشنبه گفت: در مجموع بوندسليگا روز به روز بهتر مي شود، ورزشگاه ها لبريز از تماشاگر است، علاقمندي به مسابقات بالاست و ارزش هاي اجتماعي فوتبال ارتقا يافته، همين انگيزه اي براي تيم هاست تا خبرساز شوند.

بنا بر گزارش سايت گل، هيتزفلد در مورد مقايسه وضعيت بايرن مونيخ در نيم فصل نخست امسال تحت سر مربيگري "يورگن کلينزمن" اظهار داشت: وظيفه من نيست که عملکرد جانشين خود را مورد قضاوت قرار دهم، اما تيم بايرن به دوران اوج خود بازگشته و پيش بيني مي کنم که قهرمان بوندسليگا شود.

به اعتقاد او تيم بايرن هميشه شانس قهرماني در جام حذفي باشگاههاي آلمان را داشته و تا اين مرحله نيز در رقابتهاي جام قهرمانان (چمپيونزليگ) بدون شکست بوده است بنابراين بدون شک از پتانسيل قهرماني برخوردار است.

سرمربي سابق بايرن ابراز اميدواري کرد که ليگ دسته يک باشگاههاي آلمان در سال 2009 در مسير ترقي به راه خود ادامه دهد و تيم ملي فوتبال سوييس نيز به جام جهاني 2010 راه يابد.

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

franch & mohamad بابت خبرها ممنون . خبرهای تاپیک های دیگه رو میشه جاهای دیگه پیدا کرد ولی اخبار بایرن مثل اینکه فعلا جای دیگه ای سایت و این حرفا نداره .
    هومن جان فكر كنم بعد از سه سال يه سري هم به اينجا زدي

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

لوسیو در رویای میلان یا رئال مادرید

هورا اسپرت, لوسیو, مدافع برزیلی بایرن مونیخ بخوبی می داند که دیگر دوران بازی وی در لیگ فوتبال آلمان به اتمام رسیده و باید به دنبال یافتن لیگی جدید برای ادامه کارش باشد.

لوسیو در سال 2004 از بایرلوکوزن, یکی دیگر از باشگاه های بوندس لیگا آلمان به بایرن منتقل شد و از آن زمان تاکنون نیز درزمره بهترین مدافعان جهان بوده و هم اکنون نیز کاپیتان دوم این باشگاه موفق است.
    با این حال قرارداد فعلی لوسیوی 30 ساله با بایرن رو به اتمام است و ظاهرا مسوولان این باشگاه نیز علاقه ای به مذاکره در مورد تمدید قرارداد وی ندارند.
    لوسیو در این خصوص گفت:"قراردادم با بایرن در سال 2010 به اتمام می رسد, اما هنوز از مذاکره در مورد تمدید قرارداد خبری نیست, بنابراین فکر می کنم بتوانم طبق توافق دوجانبه این باشگاه را ترک کنم. سعی کردم در گذشته با مسوولان باشگاههایی چون میلان و رئال مادرید صحبت کنم اما این موضوع مربوط به مدتها پیش است و شاید آنها این بار علاقمند به این همکاری باشند."
    گفتنی است بایرن قبلا در مورد پر کردن جای خالی لوسیو اقدام کرده و در سال 2007 برنو, مدافع 19 ساله و برزیلی باشگاه سن پائولو این کشور را به خدمت گرفته است.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سفر حج فرانك بلال ريبري

برلين - فرانك بلال ريبري بهترين بازيكن سال گذشته فوتبال آلمان و فرانسه با سفر به عربستان، اعمال حج عمره را به جاي آورد. به گزارش سه شنب شب خبرنگار ايرنا از برلين به نقل از پايگاه اينترنتي باشگاه بايرن مونيخ آلمان، ريبري به همراه آلتين توپ ديگر بازيكن مسلمان هم باشگاهي خود بعد از بازي با تيم الوحده امارات راهي سرزمين وحي شده و اعمال حج عمره را انجام داده است.
    فرانك ريبري عنوان بهترين بازيكن سال فوتبال باشگاههاي آلمان در سال ‪۲۰۰۸‬ و بهترين بازيكن فرانسه در سالهاي ‪ ۲۰۰۷‬و ‪ ۲۰۰۸‬را در اختيار دارد.
    ريبري كه فرانسوي الاصل است، هم اكنون در تيم فوتبال بايرن مونيخ بازي مي كند.
    اين بازيكن در سال ‪ ۲۰۰۲‬ميلادي به اسلام گرويد و اسم بلال را براي خود انتخاب كرد.
    همسر وي به نام وجيبه بن حامي، مسلمان و الجزايري الاصل است.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

لوسیو رو از دست ندن حداقل

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

هشدار بایرن به فان بومل

هورا اسپرت, مسوولان باشگاه بایرن مونیخ با مارک فان بومل, کاپیتان تیمشان اتمام حجت کرده اند که تنها برای یک سال دیگر قرداد وی را تمدید خواهند کرد.
    قرارداد فان بومل 31 ساله با باواریایی ها در ماه ژوئن به اتمام خواهد رسید و با اینکه او از کوتاه بودن مدت قرارداد جدیدش ناراضی است اما در حال بررسی دقیق این پیشنهاد بایرن است.کارل هاینز رومنیگه, رئیس بایرن در مصاحبه ای با خبرنگاران درباره این هافبک تکل کننده هلندی گفت:" این باشگاه تنها یک سال دیگر قراردادش را با فان بومل تمدید خواهد کرد و بر این تصمیم خود نیز استوار است, بنابراین نه شرط جدیدی به این قرارداد اضافه خواهد شد و نه شرایط آن تغییر خواهد کرد. مارک تا پایان این ماه فرصت دارد در مورد پذیرفتن و یا رد این پیشنهاد تصمیم گیری کند.تصمیم گیری نهایی برعهده او است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

هنوز در حسرت «توپ طلا» هستم

فرانك ريبرى را مى توان تك ستاره بوندس ليگا دانست. اين هافبك جوان فرانسوى در دومين سال حضورش در فوتبال آلمان توانست براى دومين بار عنوان مرد سال فوتبال ژرمن ها را به خود اختصاص دهد. كارنامه ريبرى و ميانگين نمرات اين بازيكن گوياى عملكرد فوق العاده وى در باشگاه بايرن است. ستاره بى بديل مونيخى ها ميهمان اين هفته روزنامه ولت بوده و به سؤالات خبرنگار اين روزنامه پاسخ داده است. در ادامه شما را به خواندن اين مصاحبه دعوت مى كنيم.

• عملكرد بسيار خوب شما در تركيب بايرن مونيخ باعث شده تا بسيارى از باشگاه هاى بزرگ اروپايى براى به خدمت گرفتن شما ابراز علاقه كنند.

- اين مسأله باعث افتخارم است. شنيدن اين گونه خبرها باعث مى شود احساس كنم به اهدافم نزديك شده ام.

• چرا گفته ايد كه امكان دارد تا پايان قراردادتان در مونيخ نمانيد؟

- فوتبال ۲ روى كاملاً متفاوت دارد يك روى آن عشق و علاقه است و روى ديگر آن تجارت و منبع درآمد. وقتى صحبت از عشق و علاقه به فوتبال مى شود يك فوتباليست حرفه اى بايد از روى احساس خود تصميم بگيرد اما وقتى صحبت از بعد ديگر فوتبال مى شود بايد از روى عقل و منطق تصميم گرفت. بهترين حالت ممكن اين است كه يك فوتباليست حرفه اى در تصميم گيرى هر ۲ بعد را در نظر بگيرد. به همين خاطر هيچ گاه نبايد با اطمينان حرف زد. من نمى توانم با اطمينان بگويم كه تا پايان سال ۲۰۱۱ در مونيخ مى مانم. در فوتبال هيچ اتفاقى را نمى توان پيش بينى كرد.

• پس از ابراز علاقه شما به باشگاه رئال مادريد همه از حضور احتمالى شما در سانتياگو برنابئو صحبت مى كردند.

- باور كنيد اگر مى دانستم يك مصاحبه معمولى اين قدر برايم دردسرساز مى شود اصلاً خودم را ممنوع المصاحبه مى كردم من در آن مصاحبه گفتم كه حضور در تيم هاى بزرگ اروپايى آرزوى هر فوتباليستى است. در كنار رئال من نام بارسا، منچستر و چلسى را هم آوردم. بعد هم به اين نكته اشاره كردم كه بايرن هم يكى از بهترين تيم هاى اروپايى است.

• هر كدام از اين باشگاه ها كه نام برديد ممكن است رقيب بايرن مونيخ در مرحله يك چهارم نهايى ليگ قهرمانان اروپا باشند.

- من هم خيلى دوست دارم مقابل اين تيم ها بازى كنم به نظر من بايرن توانايى شكست دادن هر كدام از اين تيم ها را دارد. البته درباره بارسا كمى ترديد دارم. بارسا نسبت به ديگر تيم هاى اروپايى در شرايط بسيار بهترى قرار دارد. به نظر من لقب «تيم رؤيايى» برازنده اين تيم است.

• مسلماً قهرمانى در ليگ قهرمانان يكى از اهداف شما بوده و هست؟

- بله. همين طور است مطمئنم روزى به اين هدف خواهم رسيد.

• يكى ديگر از اهداف شما كسب توپ طلاى اروپا و عنوان بهترين فوتباليست سال جهان است. در سال ۲۰۰۸ شما در بين بهترين ها قرار گرفتيد اما رتبه اى بهتر از رتبه شانزدهم نصيبتان نشد. در اين مورد چه حرفى براى گفتن داريد؟

- در ابتدا خيلى ناراحت شدم كه كارشناسان رتبه شانزدهم را برايم در نظر گرفتند. بعد از كسب عنوان مرد سال فوتبال آلمان و فرانسه اميدوار بودم در بين ۵ بازيكن برتر سال قرار بگيرم امسال به اين هدف نرسيدم اما مسلماً در سال هاى آينده شرايط متفاوت خواهد بود. امسال هم به توپ طلا نرسيدم تا همچنان در حسرت اين توپ طلايى باقى بمانم. اين حسرت باعث خواهد شد تا با تلاش بيشترى در ميادين ظاهر شوم.

• در بايرن مونيخ شانس رسيدن به اين هدف را خواهيد داشت؟

- چرا كه نه. يكى از فاكتورهاى رسيدن به توپ طلا حضور موفق در ليگ قهرمانان اروپاست. من با پيراهن بايرن اين شانس را خواهم داشت كه در مراحل پايانى ليگ قهرمانان حاضر شوم.

• شما گفتيد كه بازى كردن در تيم هاى بزرگ آرزوى هر فوتباليستى است. ميلان هم مثل بايرن مونيخ اردوى تداركاتى خود را در دوبى برپا كرده بود. قرار گرفتن ۵ ستاره سرشناس مثل كاكا، پيرلو، سيدورف، بكهام و رونالدينيو در خط هافبك اين تيم حس حسادت شما را برنمى انگيزد؟!

- خير. من حسود نيستم! من به عنوان يك فوتباليست از اينكه چنين تيم پرمهره اى را مى بينم لذت مى برم. قرار گرفتن اين بازيكنان در كنار هم مى تواند صحنه هاى زيبايى را در مستطيل سبز خلق كند.

• به نظر شما در حال حاضر ميلان بهترين خط هافبك را دارد؟

- مسلماً خط هافبك ميلان بسيار قدرتمند است اما بهترين نيست. از نظر من در حال حاضر بارسا بهترين خط هافبك را دارد.

• در بين بازيكنان بايرن چه كسى حرف اول و آخر را مى زند؟

- در بايرن فقط يك نفر تصميم گيرنده است و آن هم مربى تيم است. كلينزمن حرف اول و آخر را مى زند. مارك ون بومل نيز به عنوان كاپيتان وظايف تعريف شده اى دارد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

لوسیو رو از دست ندن حداقل
    خيالت راحت از دست نميدن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •