تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 231 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 2307

نام تاپيک: آموزش سيستم مديريت محتواي جوملا joomla با توضيحات كامل

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

اما ين ويرتو مارت كه گفتم رايگانه ، فروشگاه ساز هاي ديگه اي هم هستن كه رايگان باشند..
    این ویرتو مارت دقیقا مثل همین فروشگاه های فارسیه؟
    یعنی مثلا سیستم بانک سامان و این چیزا رو هم پشتیبانی میکنه؟
    راستی اگه یه محصول رو داشته باشیم چطور هزینه ی پستش رو تخمین میزنیم؟
    منظورم اینه که سیستمی هست که همون موقع که کاربر محصول رو سفارش میده بهش هزینه ی پست رو هم بگه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

من چند تا قالب مانستر را برای سایتهایی انتخاب کردم و فایلهایشان را هم دارم،برای استفاده در مدیریت محتوای جوملا باید چه تغییراتی بدهم؟از ابتدا باید طراحی بکنم؟
    این قالبها برای استفاده در جوملا طراحی نشده اند،یکی از آنها که انتخاب کردم شماره 19962 می باشد،البته تغییرات دیگری نیز برای استفاده در زبان فارسی و همچنین تغییر عکسها هم باید بدهم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام خسته نباشید میشخواستم بپرسم من جوملا رو کامل روی کامپیوترم نصب کردم اما نمیدونم چطوری باید جوملا رو روی هاستم بریزم و مطالبم رو که روی جوملاست بریزم روی هاستم . خود فایل جوملا استخراج شدش یش از 13 مگا بایته یعنی باید همه پوشه هاش رو انتقال بدم تک تک به هاست اخه هاستم بیش از 2 مگا بایت فایل زیپ رو قبول نمیکنه . میشه کامل راهنماییم کنیم من مبتدی هستم ممنون لطفا زود جواب بدید

کـاربـر بـاسـابـقـه Wisdom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

پيش فرض

نسخه 1.5.13 ارائه شد
    به روز رسانی کنید ...

1.5.13
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    upgrade to 1.5.13
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از Wisdom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام خسته نباشید میشخواستم بپرسم من جوملا رو کامل روی کامپیوترم نصب کردم اما نمیدونم چطوری باید جوملا رو روی هاستم بریزم و مطالبم رو که روی جوملاست بریزم روی هاستم . خود فایل جوملا استخراج شدش یش از 13 مگا بایته یعنی باید همه پوشه هاش رو انتقال بدم تک تک به هاست اخه هاستم بیش از 2 مگا بایت فایل زیپ رو قبول نمیکنه . میشه کامل راهنماییم کنیم من مبتدی هستم ممنون لطفا زود جواب بدید.من بروز رسانی کردم همین دیروز

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

من چند تا قالب مانستر را برای سایتهایی انتخاب کردم و فایلهایشان را هم دارم،برای استفاده در مدیریت محتوای جوملا باید چه تغییراتی بدهم؟از ابتدا باید طراحی بکنم؟
    این قالبها برای استفاده در جوملا طراحی نشده اند،یکی از آنها که انتخاب کردم شماره 19962 می باشد،البته تغییرات دیگری نیز برای استفاده در زبان فارسی و همچنین تغییر عکسها هم باید بدهم.

باید کدهای مخصوص سیستم جوملا رو توی جاهی مخصوص توی کد html قرار بدید .. کدهاش توی سایت جومفا هست ..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

سلام خسته نباشید میشخواستم بپرسم من جوملا رو کامل روی کامپیوترم نصب کردم اما نمیدونم چطوری باید جوملا رو روی هاستم بریزم و مطالبم رو که روی جوملاست بریزم روی هاستم . خود فایل جوملا استخراج شدش یش از 13 مگا بایته یعنی باید همه پوشه هاش رو انتقال بدم تک تک به هاست اخه هاستم بیش از 2 مگا بایت فایل زیپ رو قبول نمیکنه . میشه کامل راهنماییم کنیم من مبتدی هستم ممنون لطفا زود جواب بدید

میتونید از طریق ftp اپلود کنید ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

باید کدهای مخصوص سیستم جوملا رو توی جاهی مخصوص توی کد html قرار بدید .. کدهاش توی سایت جومفا هست ..
    قالبهای فلش را هم می توان با جوملا راه اندازی کرد؟قالب 19962 برای استفاده در جوملا تغییرات زیادی باید در آن اعمال شود یا این تغییرات محدود است؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

12

با سلام دعوت به همکاری در ساخت سایتی برای همه با استفاده از جوملا یاعلی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

قالبهای فلش را هم می توان با جوملا راه اندازی کرد؟قالب 19962 برای استفاده در جوملا تغییرات زیادی باید در آن اعمال شود یا این تغییرات محدود است؟
    ممنون
    از امکان قرار داد فلش به عنوان هدر ، یا توی قالب سایت مطمینم ، اما قالب کامل فلش رو نمیدونم بشه ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •