رونالدینیو باید تلاشش رو بیشتر کنه
البته انجلوتی هم مقصره...خیلی با اون سیدورف مزخرف حال می کنه و بهش بازی میده
رونالدینیو باید تلاشش رو بیشتر کنه
البته انجلوتی هم مقصره...خیلی با اون سیدورف مزخرف حال می کنه و بهش بازی میده
آینده گورکوف وابسته به مربی میلان
سرنوشت مرد فرانسوی فصل بعد و بعد از این روشن خواهد شد که مشخص شود مربی روسونری چه کسی خواهد بود، آنچلوتی یا فرد دیگری.
سایت گل: نمایش یوان گورکوف بوردو را در آستانه قهرمانی لیگ یک فرانسه قرار داده ولی آینده او در هالهای از ابهام قرار دارد. این ملیپوش فرانسوی در دو سال حضور در میلان نمایش ضعیفی داشت و به بوردو قرض داده شد تا تجربه کسب کند.
اما او در بوردو بسیار درخشیده ولی با این حال کارلو آنچلوتی هنوز به او باور ندارد. گورکوف گفته بود دوست دارد به سری A بازگردد ولی نمیخواهد در آستانه جام جهانی نیمکتنشین باشد. مارکو فانباستن، مربی احتمالی آینده میلان از ستایندگان این بازیکن 22 ساله است ولی در حال حاضر مشخص نیست که آیا او روی نیمکت میلان خواهد نشست یا نه.
بنابراین گورکوف زمانی به میلان بازمیگردد که مطمئن شود نقشی مهم در ترکیب تیم خواهد داشت. این باعث مشکل برای بوردو شده است. آنها باید تصمیم بگیرند که آیا برای خرید گورکوف 15 میلیون یورو پرداخت خواهند کرد یا نه. باشگاه فرانسوی گفته تصمیم نهایی به عهده خود بازیکن خواهد بود.
رفیق میلانی حواست باشه هاالبته انجلوتی هم مقصره...خیلی با اون سیدورف مزخرف حال می کنه و بهش بازی میدهمزخرف هــا
!!! بهتره یه مروری به گذشته هم بندازی .رونالدینیو افت کرده رو نیمکته ، همین ...
Last edited by RONN!E; 22-05-2009 at 10:42.
می دونم دوست عزیزرفیق میلانی حواست باشه ها مزخرف هــا !!! بهتره یه مروری به گذشته هم بندازی .رونالدینیو افت کرده رو نیمکته ، همین ...
من هم کشته مرده رونالدینیو نیستم...نظر من بیشتر روی گروکوف یا بازکنان جوان میلانه
سیدورف دیگه پیر شده...کلا سرعت بازی رو میگیره
از توجه شما هم ممنونم...اگه ناراحت شدید من شرمنده ام
سیدورف به نظر من تا پارسال هم خوب بود ولی امسال رو به لطف صدا و سیما زیاد بازیهای میلان رو خیلی ندیدم
ولی توی اون چند تایی که دیدم بازی انچنان افتضاحی از خودش نشون نداد
مثل خیلی های دیگه متوسط بود
این تیم به یه روح تازه احتیاج داره بازیکنا اصلا تو زمین انگیزه ندارن یه مربی باید بیاد این روح تازه رو به تیم تزریق کنه....
فکر کنم مربی جوون خیلی بدرد تیم می خوره.
بازیکنان دعوت شده به تیم ملی برزیل:
The full list :
Goalkeepers : J.Cesar (Inter Milan), H.Gomes (Tottenham Hotspur), Vitor (Gremio).
Defenders : Maicon (Inter Milan), Lucio (Bayern Munich), Juan (AS Roma), Kleber (Internacional Porto Alegre), D.Alves (Barcelona), Alex (Chelsea), Luisao (Benfica), A.Santos (Corinthians).
Midfielders : Kaka (AC Milan), G.Silva (Panathinaikos), F.Melo (Fiorentina), Elano (Manchester City), Josue' (Wolfsburg), J.Baptista (AS Roma), Anderson (Manchester United), Ramires (Cruzeiro).
Forwards : L.Fabiano (FC Seville), Robinho (Manchester City), Pato (AC Milan), Nilmar (Internacional Porto Alegre).
بازیکنانی که دعوت نشدند:
Notes: Reserve goalkeeper Alexandre Doni (AS Roma) is missing due to injury. Midfielder Hernanes (Sao Paulo), attacking midfielder Ronaldinho (AC Milan) and striker Adriano (Flamengo) .
این هم لباس جدید میلان برای فصل 2009 -2010 :
البته ممکنه که اسپانسر عوض بشه
![]()
کاکا نگران سرمربی آینده میلان
ستاره برزیلی میلان در مورد اتفاقات اخیر در مورد هدایت این تیم می گوید.
سایت گل : کارلو آنچلوتی سرمربی فعلی میلان در آستانه پیوشتن به چلسی قراردارد و کاکا ستاره برزیلی روسونری در مورد گزینه های مربیگری این تیم بعد از رفتن احتمالی آنچلوتی می گوید :"لئوناردو یکی از گزینه ها است که به نظر من تجربه کافی را ندارد، البته کسانی مثل پپ گواردیولا هم هستند که با وجود تجربه کم بارسلونا را به فینال لیگ قهرمانان امسال رسانده است.مارکو فان باستن هم یکی دیگر از گزینه است، خوشحال میوشد زیر نظر مربی کار کنم که یکی از اسطوره های تاریخ باشگاه بوده است.مائورو تاسوتی هم هست.او سال ها در کنار ما بود و انگیزه فوق العاده ای برای پیروزی دارد."
با این حال کاکا ترجیح می دهد آنچلوتی در سمتش باقی بماند و این تیم را ترک نکند."آنچلوتی بهترین مربی است که ما می توانیم داشته باشیم چرا که هیچ کس به اندازه او روی بازیکنان شناخت ندارد.وابستگی زیادی به آنچلوتی دارم اما این بدین معنی نیست که اگر او میلان را ترک کرد من هم این کار را خواهم کرد.من تا سال 2013 با میلان قرارداد دارم."
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)