من خمیر سیپو زدم بعد چند ساعت دما سیپیو 39 هست قبلا 78 80 بودخیلی تاثیر گذاشته خمیر![]()
من خمیر سیپو زدم بعد چند ساعت دما سیپیو 39 هست قبلا 78 80 بودخیلی تاثیر گذاشته خمیر![]()
Last edited by LOVEFORLOVE; 20-01-2013 at 20:42.
سلام
من یه لپ تاپ Asus u41 jf دارم از روزی که گرفتم یه چند ماهی سالم بود،بعد یه مدت موقع استفاده کردن اون صفحه آبی معروف میومدو باید ریستارتش میکردم باز تا موقعی که ویندوز میخاس بیاد بالا کلی error میداد...حتی یه بار هاردم بدون برنامه خاصی فورمت کردم،هنوز گارانتیش تموم نشده ولی یه بار فرستادم گفتن مشکلی نداره ، ولی باز بعد یه ماهی دوباره همین جوری شدوالان که win 8 رو نصب کردم صفحه آبی کمتر میاد ولی وسط کار گیر میکنه حتی اگه پنجره ای هم باز نباشه،باید چند ثانیه منتظر بمونی تا باز درس شه... لطفا اگه می تونین راهنماییم کنین...ممنون![]()
سلام من لپ تاپ ایسوز مدل ul 80 j دارم وقتی که با باتری خالی لپ تاپ رو روشن میکنم بعضی مواقع یهو خاموش میشه و میرهرو صفحه ای که پیغام میاد که نوع بالا اومدن safe modeو normal mode .....
باتری نو هم خریدم همین مشکل رو دارم...
ممکنه مشکل از بایوس باشه یاچیزه دیگه؟؟؟؟؟ویندوزم رو هم تازه عوض کردم..بازم مشکلم حل نشده.
ممنون اگه جواب بدید.
سلام دوسان
من کارت گرافیکم AMD Radeon HD 6700 Series
اما چون 1 گیگه یه مشکل تو بازی کردن دارم. اونم اینه که نمی تونم خیلی از امکانات بازی مثلاً کیفیت تکسچر و... رو افزایش بدم. میگه کارت گرافیکت کمه.حالا نکته ی اصلی اینجاست که من کارت کرافیکم 3.8 گیگ از رم شِیر می کنه.
نمی تونم یه کاری کنم که کارت گرافیکم تو بازی قدرتمند تر بشه ؟ یعنی دی گه ارور نده که کارت گرافیکت 1 گیگ بیشتر نیست. مثل بازی GTA IV یا GTA V که بعد از عید میاد.
ممنون
سلام دوستان
فرق PCI و PCIe چیه؟
و روی هر کدوم معمولا چه قطعاتی نصب میشه؟
ضمنا در مشخصات بعضی مادر بوردها مثلا اینجوری نوشته:
PCIe 2.0 x16
PCIe 2.0 x1
PCI
اون ضربدر 16 و ضربدر 1 به چه معناست؟یعنی این دو نوع PCIe با هم فرق می کنن؟
ممنون
Last edited by osifa; 27-02-2013 at 14:02.
pci برای دیوایس هایی مثل کارت شبکه و کارت صدا استفاده میشه البته کارت های agp خیلی قدیمی است که از این رابط استفاده میکردند
pcie x1 هم برای کارت هایی است که از این رابط استفاده میکنند مثلا بعض کارت های صدا هستند که روی این اسلات میشینن
اون اعداد سرعت اون اسلات است که هرچه سرعتش بیشتر باشه پهنای باند بالاتری هم داره
کابل برق فن کیس رو چجوری باید وصل کنم به کامپیوتر؟
به پاور باید وصل کنم یا به مادربورد؟
منظورم فن پشت کیس هست
کیس گرین پارس
کابلش 4 پین هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی به سوکت فن داره بعضی هاشون به پاور سیستم میخورن که از روی سکوتش میشه فهمید که به کانکتورهای پاور میخوره بعضی هاشون هم صورت پین است مثل سیم فن سی پی یو و روی مین وصل میشه
یعنی به همین کابل های سفید 4 پین در عکس زیر:
کابل فن کیس هم شبیه این هست:
البته فقط اون کابل بزرگه رو داره اون دو تا کوچیکه که تو این عکس هست رو نداره
ببینید اگه از اون سر بزرگا باشه میخوره به پاور
اگه از اون کوچیک ها باشه میخوره به مین که نوشته sysfan و جای پین هاشم روی مین است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)