سلام
من بعيد ميدونم اينکار عملي باشه
هر چند خيلي هم دور از ذهن نيست
در هر صورت نياز به بررسي بيشتر داره
سلام
من بعيد ميدونم اينکار عملي باشه
هر چند خيلي هم دور از ذهن نيست
در هر صورت نياز به بررسي بيشتر داره
سلام
اون کار رو بايد در ويندوز انجام بدي و از قسمت language option گزينه farsi-farsi رو پيش فرض بذاري
سوال شما با استفاده از تابع vlookup امکان پذيره
اين پست رو ببينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wordist عزیز ، من نمیخوام زبان پیش فرض سیستم فارسی بشه.
فقط برای یک فایل خاص، موقع باز کردن اون فارسی بشه و وقتی بستمش دوباره انگلیسی بشه.
ممنون
من بعيد ميدونم دوست عزيز که بشه اينکارو کرد
امکان دادن پيغام وجود نداره ولي امکان اين هست که بشه خانه هاي تکراري رو رنگي کرد
نوشته شده توسط gunas89 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال از دوستان عزیز در قالب یک مثال :
مقدارسلول اول: 4
مقدار سلول دوم: 2+3
سلول سوم (محاسبه حاصل ضرب): (=سلول اول*سلول دوم)
حاصل :VALUE#
( البته تاکید دارم سلول دوم بصورت 2+3 در سلول نمایش داده شود نه حاصل آن یعنی 5 و همچنین در چاپ هم 2+3 دیده شود)
منظورم همان با = هست که در این صورت سلول 5 نمایش میده ولی لازم دارم هنگام پرینت در برخی از سلولها جملات جبری محاسبه داخل سلولش ( همان عبارات قبل از =) مشاهده بشه نه حاصل آن...(الیته فقط در سلولهایی که لازم هست نه دستور show formulas)
این سوال از آنجا پیش اومد که دقیقا نیاز من در قسمت جداول table نرم افزار اتوکد رفع میشه بدین شکل که هر رابطه ریاضی مثل (2+3)*4 در یک سلول جدول تایپ بشه به همان شکل نمایش داده میشه ولی ارزش عددی آن سلول همان عدد 20 هست در نتیجه هر سلول دیگری که به این سلول لینک بشه ارزش عددی آن که همان 20 هستش اعمال می شه و با ادیت و تغییر ان سلول سلول هایی که به ان لینک هستند آپدیت میشه بدین جهت فکر کردم در اکسل نیز بایستی راه حل کلی بدین شکل باشه
يعني شما نياز داريد در برخي از خانه هاي اکسل فرمول نمايش داده بشه (اونم بدون = ) ولي در عمل عمليات محاسباتي هم بشه روش انجام داد ؟؟؟؟
دوستان من یک سری فایل اکسل دارم که خیلی مهم هستند ولی حالا که میخوام بازشون کنم با errorزیر مواجه میشم!
با هر دو تا آفیس 2003 و 2007 هم تست کردم نشد که نشد.
خیلی خیلی ممنون میشم زودتر راهنمایی ام کنید . خیلی واجب و حیاتیه...
![]()
ببيند با استفاده از گزينه Open and repair که در کادر Open هست مشکلتون حل ميشه ؟؟
ميتونيد فايلتون رو هم بذاريد تا چک بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)