تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 524 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208248298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    دوستان یه سوال داشتم خیلی مورد نیازم هست.
    میخواستم بدونم آیا اصولا" توی اکسل 2003 امکان اینکه داده های یک جدول با اتصال به اینترنت به روز شود وجود دارد یا نه. ( مثلا" اینکه جدولی بسازیم و با اتصال به یک سایت با تغییرات آنلاین آن سایت جدول ما نیز تغییر کند و آپدیت شود ) اگر این امکان وجود دارد از دوستان عزیزم ممنون میشم توضیح بدهند. و اگر هم امکانپذیر نیست لطفا" بفرمایید چگونه و از طریق چه نرم افزاری امکانپذیر هست

تشکر از لطف شما
    سلام

من بعيد ميدونم اينکار عملي باشه

هر چند خيلي هم دور از ذهن نيست

در هر صورت نياز به بررسي بيشتر داره

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام وقتی یک فایل خاص مثلا book1.xls رو باز می کنم ، زبان سیستم بصورت خودکار فارسی بشه. چیکار کنم؟
    سلام

اون کار رو بايد در ويندوز انجام بدي و از قسمت language option گزينه farsi-farsi رو پيش فرض بذاري

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

یه سوال داشتم . اونم اینه که می خوام توی اکسل 2007 یا اکسس 2007 که یه سری جداول دارم ، توی یه قسمت کالا را با کد اون توی یه ستون دیگه تعریف کردم. می خواهم وقتی نام کالا را انتخاب کردم کد اون در ستون روبروی اون درج بشه ؟ سوال دیگه اینکه برای این کالا در جدول اولم یه موجودی دادم که می خواهم تو جدول های دیگه با فراخونی اون ، مقدار باقیمانده را نشون بده و وقتی تو این قسمت یه مقدار براش وارد کردم از مقدار اولیه اون کم بشه تا به جدول آخر برسم.( در واقع یه موجودی کالا دارم که طی مراحل می خواهم اتومات کم بشه تا به صفر برسه و این موجودی را می خوام از جدول قبلیش استخراج کنه(چرخش یه کالا توی قسمت های مختلف یه شرکته) خواهش می کنم کمکم کنید توی یه شرکت هستم و به این فرمول خیلی احتیاج دارم.
    سوال شما با استفاده از تابع vlookup امکان پذيره

اين پست رو ببينيد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه mahrou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

wordist عزیز ، من نمیخوام زبان پیش فرض سیستم فارسی بشه.
    فقط برای یک فایل خاص، موقع باز کردن اون فارسی بشه و وقتی بستمش دوباره انگلیسی بشه.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

wordist عزیز ، من نمیخوام زبان پیش فرض سیستم فارسی بشه.
    فقط برای یک فایل خاص، موقع باز کردن اون فارسی بشه و وقتی بستمش دوباره انگلیسی بشه.
    ممنون
    من بعيد ميدونم دوست عزيز که بشه اينکارو کرد

6. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
    بنده در برنامه اکسل یک سلول دارم که قراره شماره های موبایل وارد اون بشه،این شماره های موبایل از منابع مختلف بدست می ایند و خیلی هم زیاد هستند
    می خواستم ببینم در اکسل این امکان هست که اجازه نده در یک ستون داده ی تکراری واردنشه،(یعنی بعد از اینکه کاربر شماره موبایل وارد کرد اگه تکراری بود بهش پیغام بده)
    امکان دادن پيغام وجود نداره ولي امکان اين هست که بشه خانه هاي تکراري رو رنگي کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نوشته شده توسط gunas89 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یک سوال از دوستان عزیز در قالب یک مثال :

مقدارسلول اول: 4
    مقدار سلول دوم: 2+3
    سلول سوم (محاسبه حاصل ضرب): (=سلول اول*سلول دوم)
    حاصل :VALUE#
    ( البته تاکید دارم سلول دوم بصورت 2+3 در سلول نمایش داده شود نه حاصل آن یعنی 5 و همچنین در چاپ هم 2+3 دیده شود)
    سلام

حاصل 2+3 عدد 5 هست اما نه اينجور که شما نوشتي بلکه بايد ابتدا يه = بذاري و بعد بنويسي 2+3
    منظورم همان با = هست که در این صورت سلول 5 نمایش میده ولی لازم دارم هنگام پرینت در برخی از سلولها جملات جبری محاسبه داخل سلولش ( همان عبارات قبل از =) مشاهده بشه نه حاصل آن...(الیته فقط در سلولهایی که لازم هست نه دستور show formulas)
    این سوال از آنجا پیش اومد که دقیقا نیاز من در قسمت جداول table نرم افزار اتوکد رفع میشه بدین شکل که هر رابطه ریاضی مثل (2+3)*4 در یک سلول جدول تایپ بشه به همان شکل نمایش داده میشه ولی ارزش عددی آن سلول همان عدد 20 هست در نتیجه هر سلول دیگری که به این سلول لینک بشه ارزش عددی آن که همان 20 هستش اعمال می شه و با ادیت و تغییر ان سلول سلول هایی که به ان لینک هستند آپدیت میشه بدین جهت فکر کردم در اکسل نیز بایستی راه حل کلی بدین شکل باشه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

منظورم همان با = هست که در این صورت سلول 5 نمایش میده ولی لازم دارم هنگام پرینت در برخی از سلولها جملات جبری محاسبه داخل سلولش ( همان عبارات قبل از =) مشاهده بشه نه حاصل آن...(الیته فقط در سلولهایی که لازم هست نه دستور show formulas)
    این سوال از آنجا پیش اومد که دقیقا نیاز من در قسمت جداول table نرم افزار اتوکد رفع میشه بدین شکل که هر رابطه ریاضی مثل (2+3)*4 در یک سلول جدول تایپ بشه به همان شکل نمایش داده میشه ولی ارزش عددی آن سلول همان عدد 20 هست در نتیجه هر سلول دیگری که به این سلول لینک بشه ارزش عددی آن که همان 20 هستش اعمال می شه و با ادیت و تغییر ان سلول سلول هایی که به ان لینک هستند آپدیت میشه بدین جهت فکر کردم در اکسل نیز بایستی راه حل کلی بدین شکل باشه
    يعني شما نياز داريد در برخي از خانه هاي اکسل فرمول نمايش داده بشه (اونم بدون = ) ولي در عمل عمليات محاسباتي هم بشه روش انجام داد ؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hraa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

5 باز نشدن فایل

دوستان من یک سری فایل اکسل دارم که خیلی مهم هستند ولی حالا که میخوام بازشون کنم با errorزیر مواجه میشم!
    با هر دو تا آفیس 2003 و 2007 هم تست کردم نشد که نشد.
    خیلی خیلی ممنون میشم زودتر راهنمایی ام کنید . خیلی واجب و حیاتیه...

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

دوستان من یک سری فایل اکسل دارم که خیلی مهم هستند ولی حالا که میخوام بازشون کنم با errorزیر مواجه میشم!
    با هر دو تا آفیس 2003 و 2007 هم تست کردم نشد که نشد.
    خیلی خیلی ممنون میشم زودتر راهنمایی ام کنید . خیلی واجب و حیاتیه...

ببيند با استفاده از گزينه Open and repair که در کادر Open هست مشکلتون حل ميشه ؟؟

ميتونيد فايلتون رو هم بذاريد تا چک بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •