تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 198 از 358 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208248298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

...باید از مدارک معتبر(؟؟!) استفاده کنید...
    یعنی مثلا شناسنامه یا پاسپورت عکسدار از بیگانه ها اخذ کنیم!!! مسلما اینطور که پیش میرید , چنین مدرک شناسایی رو هم خود اون ها به شما ارائه بدند , شما از حرفتون نمیگذرید.
    ما درباره "روباه" حرف نمیزنیم...این موجودات خیلی هوشمندتر و با شعور تر از روباهی هستند که فقط کاراشو از روی "قریزه" میکنه...
    عزیز من ; هدف از مثال آوردنم , آشنایی با " متد شناسی در روش علمی " بود ; نه اینکه بیام نظیر به نظیر روباه رو با هوشمند غیر زمینی مقایسه کنم(!!!).

اینطور که پیداست - بقول دوستان - مثال نهضتی هم که میزنم شما دریافت نمیکنید(و یا نمیخواید دریافت کنید).
    پس بهتر هست آنچه با بنده هست برای بنده و آنچه شما دارید پیش شما بماند.[حد اقل من یکی(که هدفم فقط " پر کردن تاپیک به هر صورت ممکن " نیست) از اتلاف وقت دور خواهم بود].

در ضمن , " عملکرد فطری در دسته جانوران " غریزه نام داره ; که با حرف غ شروع میشه.
    Last edited by seamack; 17-06-2010 at 17:22.

2. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

دیدم این خبر هم بی ربط به این جا نیست ، گفتم بگذارم . بنده فقط ناقل خبر هستم !

----------------------------------------------------------------------------------------------

30/03/1389
    صدها سياره با احتمال وجود بيگانگان فضايي

فضاپيماي كپلر سازمان فضايي آمريكا، صدها سياره با احتمال وجود بيگانگان فضايي كشف كرده است.
    به گزارش سرويس «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كپلر كه با هدف جست‌وجو و كشف سيارات شبه زميني در اطراف ديگر ستاره ها پرتاب شده تاكنون 706 سياره را شناسايي كرده كه احتمال مي‌رود سرزمين موجودات بيگانه فضايي باشند و در عين حال بيش از 156 هزار ستاره را نيز كشف كرده كه در يك تكه جداگانه از آسمان تجمع كرده‌اند.
    به گفته دانشمند‌ان ناسا با افزودن اين مجموعه 706 سياره‌اي، شمار سيارات شناخته شده در خارج منظومه خورشيدي به سه برابر افزايش پيدا مي‌كند.
    به گزارش اسپيس، رصدخانه فضايي كپلر، ستاره‌ها را از لحاظ تغييرات قابل ملاحظه و اساسي در درخششان بررسي و كنترل مي‌كند.
    اخترشناسان از اطلاعات تازه كپلر استفاده خواهند كرد تا دريابند كه آيا سيارات مدارگرد مي‌توانند مسوول تغييرات در نور چند صد ستاره باشند، به اين ترتيب با اندازه‌گيري كاهش اندك در درخشش ستارگان زماني كه سيارات از مقابل آنها عبور مي‌كنند، اختر شناسان اندازه سياره را بررسي مي‌كنند.
    تا اين زمان محققان بيش از 400 سياره را در خارج منظومه خورشيدي كشف كرده‌اند كه احتمال مي‌رود ميزبان حيات بيگانگان فضايي باشند.

4. 2 کاربر از Sharim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

صدها سياره با احتمال وجود بيگانگان فضايي
    دوست عزیز مسئله سر وجود/عدم وجود بیگانگان نیست...
    بلکه مسئله سر دست داشتن/نداشتن بیگانگان در تمدن ما،دخالت کردن/نکردن اونها، سفر کردن/نکردن اونها به زمین و .... هست!

ما با دوستان بحثمون سر احتمال وجود اونها نیست، بعضی از دوستان خیلی فراتر رفتن و با عکس 4 تا پیچ، اینطور خیال میکنن که بیگانگان پسرخاله ی ما هستن، در طول تاریخ به ما کمک کردن، به ما علم یاد دادن، باهم چایی خوردیم(!) و ....

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

سلام
    فقط در مورد اینکه چرا موجودات فضایی ( در صورت وجود) خودشونو به ما نشون نمیدن بگم که:

فرض کنید توی شهر شما یه محله ای هست که هر روز توش دعوا میشه و کلن ساکنین اون محله به هم رحم نمیکنند. ایا شما حاضری بری توی اون محله خونه بگیری یا دوستی از اون محله داشته باشی؟
    وقتی بشر به هم نوع خودش رحم نمیکنه اون موجود فضایی مگه خر زمینی ! هست که بیاد خودشو به ما معرفی کنه.
    در ضمن در صورت وجود داشتن این موجودات دلیلی نداره که حتمن اونقدر پیشرفته شده باشن که بتونن از سیارشون بیان بیرون.

اینکه علم و پیشرفت بشر رو به فضایی ها نسبت میدن به این دلیل هست که اولن از تاریخ پیشرفت بشر اطلاعی ندارند و دومن چون یه دستاورد بشری برای خیلی ها عجیب و غریب هست ( البته به جز سازندش) فکر میکنن که این کار یه انسان نمیتونه باشه.
    مثلن برای من طرز کار ماشین پارچه بافی( که حداقل قدمت 2000 ساله داره چون فکر میکنم تا 2000 سال پیش پارچه وجود داشته) و چیزی جز چوب در ساخت اون به کار نرفته خیلی عجیبه و واقعن نمیدونم چه کسی با چه هوشی تونسته همچین ماشین ساده ولی مهم رو بسازه . ولی اینکه من انسان قرن بیست ویکمی از طرز کار این ماشین 2000 ساله چیزی نمیدونم دلیل بر این نیست که اون ماشین رو انسان نساخته و کار فضایی هاست!

7. 2 کاربر از reza3600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست عزیز مسئله سر وجود/عدم وجود بیگانگان نیست...
    بلکه مسئله سر دست داشتن/نداشتن بیگانگان در تمدن ما،دخالت کردن/نکردن اونها، سفر کردن/نکردن اونها به زمین و .... هست!

ما با دوستان بحثمون سر احتمال وجود اونها نیست، بعضی از دوستان خیلی فراتر رفتن و با عکس 4 تا پیچ، اینطور خیال میکنن که بیگانگان پسرخاله ی ما هستن، در طول تاریخ به ما کمک کردن، به ما علم یاد دادن، باهم چایی خوردیم(!) و ....
    شما به تاریخ ادعا شده درباره اون پیچ و مهره ها دقت کنید . گفته شده حداقل بیست هزار سال پیش ...
    صحبت سر پنج و یا شش هزار سال پیش نیست که بتونیم اونها را به تمدن سومریها و یا مصریها و نظایر اینها ربط بدیم ...
    اگه این اکتشافات صحت داشته باشه ،به معنای یک تحول بزرگ در حوزه باستانشناسیه ...
    البته من از seamack میخوام که اگه اطلاعات بیشتری داره حتما اینجا بذاره ، چون کاملا به بحثمون مربوطه ...
    ................
    من از شما می پرسم اگه یک دکمه شکسته کیبورد رو در یک منطقه مخروبه مربوط به چند هزار سال پیش کشف کنید یعنی چه ؟ مسئله این نیست که شما یک دکمه شکسته کیبورد پیدا کردید ، مسئله سر اینه که این دکمه شکسته کیبورد معنای عظیمی در خودش داره ، این دکمه شکسته یعنی اینکه زمانی یک کیبورد وجود داشته و یک کیبورد یعنی اینکه یک کامپیوتر وجود داشته و یک کامپیوتر یعنی اینکه یک تمدن بزرگ پشت این قضیه نهفته ...
    کسی که تونسته پیچ و مهره بسازه ، یعنی اینکه تونسته فلزات را استخراج کنه ، اونها را ذوب کنه و به طرز دقیقی قالب گیری کنه و با این پیچ و مهره ها ابزارهای دیگه رو به هم متصل کنه ...
    برای چی متصل کنه ؟ برای ساختن ماشینهای پیچیده تر ... آیا غیر از اینه ؟ ...
    حال این سوال پیش میاد که ماشینهای اونها تا چه اندازه ای پیشرفته بودند ؟ آیا اونقدر پیشرفته بودند که به صنایع هوایی و ساخت سفینه های پرنده هم منجر شده باشه ؟...
    این موضوع رو البته از پیچ و مهره ها نمیشه فهمید ... اما نکته ای که خواستم بهش اشاره کنم اینه که شما نباید یافته های باستانشناسی رو بی ارزش در نظر بگیرید ...
    تمام تئوریهایی که اینجا درباره ماهیت یوفوها داده شده به موجودات فضایی مربوط نمیشه ...

9. این کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

به تبع درخواست دیتاگستر عزیز ;

محققان بخش فلزات غیر آهنی مرکز تحقیقات زمینشناسی مسکو (ZNIGRI) به سرپرستی دکتر Matveyeva ; پس از مدتها بررسی بر روی قطعات مذکور - که اکثرا از مولیبدن و تنگستن و مس هستند و در " ابعاد ریز " ساخته شده اند - منشا طبیعی(زمینشناختی) اون ها رو کاملا رد کردند.
    اکثر کارشناسان و صاحبنظران در زمینه " مهندسی سازه " , کاربرد احتمالی قطعات فوق رو - که شامل پیستون کوچک ، چرخ دنده ، سوئیچ ها و سطوح کنترل هستند - در زمینه صنایع رباتیک ذکر میکنند.

نمائی میکروسکوپی از خمشی که روی فلز سخت و شکننده تنگستن انجام گرفته و میان این قطعات یافت شده است:

Last edited by seamack; 04-10-2010 at 02:43. دليل: اصلاح اشتباه تایپی.

11. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

رفقا یه سوال:!
    من پارسال(تو سال اول دبیرستان) یکی از رفقام یه کتاب بهم داد که اصل مطالبش درباره ی اتلانتیس بودش!
    از دیوار های کشف شده ی زیر دریا و از یه ماسماسک!!!!که شکل یه هواپیما با یه میله ی متصل بهش رو داشت!کتاب خیلی قدیمی بودش....ولی اونجا نوشته بودش که اون هواپیما رو وقتی پیدا کردن که هنوز قضیه ی هواپیما ها در این حد پیشرفته نبوده! و اینکه حتی اگر اون هواپیما،100سال قبل هم ساخته شده باشه،(ظاهرا در مصر پیدا شده بوده!)چجوری ممکنه؟! راستش یه عکس هم گذاشته شده بود که میشد ازش نتجیه گرفت که این یه هواپیماست که یه میله بهش وصل شده!!!
    یا مثلا تصاویری از اهرام مصر رو با معبد ها و ساختمون های اقایون مایان ها گذاشته بود که بسیار جالب بودن!
    اون موقع زیاد بهشون توجه نکردم! ولی الان که این انجمن رو کشف کردم!یکی یکی داره اون مسائل هم یادم میاد!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

...یه سوال...چجوری ممکنه...راستش یه عکس هم گذاشته شده بود که...
    یا مثلا تصاویری از ...الان که این انجمن رو کشف کردم...
    عزیزانی که جدیدا به تالار وارد میشند ; کل صفحات این تاپیک رو در سیستمشون ذخیره کنند.

بعدا بدون کوچکترین پیشداوری به مطالعه اون بپردازند.

خواهند دید که نیازی به معرفی منابع بیشتر نخواهند داشت.

14. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اره فک کنم باید بشینم جمعه و این مطالب رو بخونم.....فقط یه سوال خدایی قبل از خوندن اینها،ایا بحث های علمی صورت گرفته با مدارک یا اینکه یه نفر اومده گفته که دوست من مثلا یه ادم فظایی دید؟!!!!!1(اینو یه بابایی توی یه سایت دیگه گفت که باعث شد از اون سایت به طور کلی خدا حافظی کنم!)

---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------

راستی،تیو قسمت اخر ایندیانا جونز،یه سری عکس ها و اینجور چیزا درباره ی مایا ها نشون میده(همون کله درازهایی که می پرستیدن! یا زمین هایی که توی کاسکا پرو بودن!!! من هر کاری کردم با گوئگل ارث نتونستم درست برم بالا سر پرو و بیخیالش شدم!!!
    ایا اون تصاویر روی زمین واقعی اند؟ من قبلا تصاویر دیگه ای هم از اونها دیدم......اگر بله که میشه نگران بود از موجوداتی که هزاران سال پیش از اینکه ما بتونیم موتور رو درست کنیم موتور هایی داشتن که باهاش از یه منظومه یا کهکشان یا خوشه به دیگری میرفتن!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

...قبل از خوندن اینها،ایا بحث های علمی صورت گرفته با مدارک یا اینکه یه نفر اومده گفته که دوست من مثلا یه ادم فظایی دید؟!!!!!(اینو یه بابایی توی یه سایت دیگه گفت که باعث شد از اون سایت به طور کلی خدا حافظی کنم!)
    در این تالار با چنین ادعایی از سوی کسی مواجه نمیشید.
    راستی، تو قسمت اخر ایندیانا جونز،یه سری عکس ها و اینجور چیزا درباره ی مایا ها نشون میده...من هر کاری کردم با گوگل ارث نتونستم درست برم بالا سر پرو و بیخیالش شدم...ایا اون تصاویر روی زمین واقعی اند؟...
    بهتر این هست که در این تاپیک از فیلم ها برای مبنا قرار دادن مباحث استفاده نشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •