تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 312 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208248298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

من در مورد این ذرات در یک پستم توضیح کامل دادم ولی ظاهرا ثبت نشده!
    پس دوباره میگم:
    اینها رو هنگام مشاهده هاله انرژی بدن هم همه می تونن مشاهده کنند و مربوط به هاله و انرژی بدن میشه البته اگر چشم مشکلی پیدا نکرده باشه در مورد سایر اشیا هم اگر تمرکز کنید می تونید هالشون رو ببینید مثلا یک درخت!
    ذراتی نورانی که با حرکتی اهسته جابجا می شوند، و معمولا در میان هاله بدن به چشم می خورند در برخی کتب تحت عنوان الکترون معرفی شده اند ولی چون الکترون را با چشم نمی توان دید من این مطلب رو تایید نمی کنم
    ربطی به ارواح هم نداره چون ظاهر شدن ارواح توسط اکتوپلاسم صورت می گیره و با اینی که گفتید فرق داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

عزیز من پست شما رو کامل خوندم ببینیم من تا حدودی می تونم هاله ی دور دستان خودم رو به صورت خیلی ضعیف تشخیص بدم ولی به هیچ وجه من این ذرات رو در هاله ی خودم ندیدم وقتی به یک آسمون خیری میشم مخصوصا اگه روز و صاف هم باشه اون موقع خیلی زیاد میشن به هر حال من در مورد اجسام هم می تونم هاله هاشون رو تشخیص بدم ولی فقط یه لایه ی محو هست و اصلا رنگ رو تشخیص نمی دم .
    به هر صورت ممنون از لطفتون

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با عرض معذرت از دخالت در پست های شما
    میدونید من هم تقریبا حالاتی مثل شما رو دارم ولی خودم می دونم مال من تخیلاته ولی خب شما میگین حسشون می کنید و من پیشنهادی دارم که شاید کارگر باشه . فراموش کردن اونا در این چنین مواقع
    شما مسلما خاطرات خوبی در زندگی دارید هر چند هم کم باشه ، تو این مواقع به این خاطرات رجوع کنید تا ذهنتون درگیر مسایل وحشناک نشه . یا اصلا می تونید به خیالپردازی های قشنگ بپردازید ، مثلا با فلانی رفتم فلان جا و... .
    شاید کارگر باشه این راه به امتحانش می ارزه .
    طبق قانون جذب تمرکز دارای انرژی عظیمی است ، شما به هر چی تمرکز کنی به سمتتون کشیده میشه پس خیلی متمرکز نشین به این عوامل می بینین که برطرف میشه .
    سلام
    ممنونم که کمک کردید پیشنهادتون رو سعی میکنم عملی کنم اما این بیشتر به درد وقتای امتحان میخوره آخه سر درس خوب حواسم پرت میشه اما همینطوری ...
    مرسی سعی میکنم واسه شب ها هم یه برنامه ی درست حسابی بچینم ببخشید حالا یه چیز دیگه وقتی میخوایم هاله ی چیزی رو ببینیم فقط تمرکز کافیه یا باید چیز های دیگه هم باشه؟؟؟ صفحه های قبل این تاپیک رو که میخوندم یه دوستی بود از روی عکس اسکن میکرد بچه ها رو آخه چطور میشه ؟؟؟ یعنی باید چطور این تجربه رو بدست بیاریم؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

سلام بر همه عزیزان
    چند روزی نبودم و می بینم که بحث در رابطه با جن و این جور موجودات ادامه داشته ...

به شدت تایید می شود .

راستش دوستان ، اصلا حرفاتون برام قابل درک نبود . اصلا نمی دونم ترس برای چی ؟ نه اینکه من حالا خیلی شجاع باشما ! نه ، ولی ترس از جن و ... برام اصلا مفهوم نداره . آخه معنی نداره ، چه دلیلی می تونه داشته باشه .
    به نظر من هر توع ترسی در رابطه با این خلایق خدا ، زائیده تخیل و توهمات خود آدمه .
    از نظر من ، عزیزانی که این ترس درشون وجود داره بهتره به جای اینکه به دنبال روشی ، ذکری ، وردی ، برای مقابله یا دفاع از خطرات احتمالی این موجودات باشن ، بهتره که کاری کنید تا اون ترس از وجودتون ریشه کن بشه . و این رو ضمیر نا خود آگاهتون به معنای واقعی باور کنه . تلقین خیلی موثره . خوب به این موضوع فکر کنید که آخه چه دلیلی برای ترس باید وجود داشته باشه ؟ اون ها هم مخلوقات خدا ، دارن زندگیشون رو می کنن . چی کار به من و شما دارن . مگه اینکه ما خیلی اصرار داشته باشیم باهاشون کار داشته باشیم . که در این صورت هم باز خطری نداره . در صورت احتمال خطری از جانب اونها ( یعنی مثلا جن های پستشون ... وگرنه جن های مومن و خوبی هم هستن که ضرری ندارن ) می تونیم با همون گفتن بسم الله ... به این مفهوم که با یاد و تکیه به نیروی عظیم خدای بزرگ و توکل به اون و به زبون آوردن نام متبرکش ، انرژی منفی اونها رو از خودمون دور کنیم .
    بنابراین ترس معنی نداره یه کم زاویه دید رو نسبت به این قضیه تغییر بدیم و جور دیگه ای نگاه کنیم بد نیست . خیلی ریلکس ... بهتره بی جهت با مطرح کردن این مسائل و تفسیر و آب و تاب دادنش ، این مساله رو توی ذهن خودتون بزرگتر از اونچه که هست نکنید تا ترس بیشتر ایجاد شه . چون وقتی اهمیت بیش از حد به موضوع بدین اینطور خواهد شد .
    تا حدودی به شدت رد میشود

خیلی خوبه که شما نمیترسید
    دلیل ترس :اول باید مفهوم ترس برای خودمون معنی بده
    از قدرتشون ,از شکلشون ,از کارهاشون و.... بستگی به خودت داره دیگه
    این موجودات کاری به منو شما ندارن ولی اگه ما به طرفشون بریم اونا بیشتر به طرف ما میان.{قانون جذب}
    و ممکنه کارهایی انجام بدن که دوست ندارید.
    گفتید حتی اگر ما پا فشاری کنیم باز اونا هم کاری نمیکنند
    هنوز مثله اینکه جن سراغ شما نیومده
    جن های مومن از جن های شرور بهترن
    ولی اگه کاری کنید که به ظاهر اونا بد بیاد اون موقع اونا هستند که خطرناک میشن

همه، اینا در شرایطی هست که شما جنی طرف شما بیاد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

دوست خوبم HOaxe

من این فرکانسها رو دانلود کردم ولی انگار کامل نگرفتم
    لطفاً بگید این مدت زمانهایی که این فرکانسها ضبط شده برای هرچاکرایی درسته؟؟؟
    چاکرای 1 : 7:33
    چاکرای 2 : 7:42
    چاکرای 3: 7:42
    چاکرای 4: 7:42
    چاکرای 5: 6:02
    چاکرای 6: 7:40
    چاکری 7: 7:34

اگه نباشه جاش خالی می مونه darya_Sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تا حدودی به شدت رد میشود

خیلی خوبه که شما نمیترسید
    دلیل ترس :اول باید مفهوم ترس برای خودمون معنی بده
    از قدرتشون ,از شکلشون ,از کارهاشون و.... بستگی به خودت داره دیگه
    این موجودات کاری به منو شما ندارن ولی اگه ما به طرفشون بریم اونا بیشتر به طرف ما میان.{قانون جذب}
    و ممکنه کارهایی انجام بدن که دوست ندارید.
    هنوز مثله اینکه جن سراغ شما نیومده
    جن های مومن از جن های شرور بهترن
    ولی اگه کاری کنید که به ظاهر اونا بد بیاد اون موقع اونا هستند که خطرناک میشن

همه، اینا در شرایطی هست که شما جنی طرف شما بیاد.

در رابطه با ترس و اینکه می گید باید واسه خودمون مفهوم بده من متوجه هستم چی میگین شما . ولی باز هم میگم زائیده توهمات خودمونه . یعنی دست خودمونه .

من کی اینجوری گفتم ؟ یعنی به این مفهوم نگفتم .( نگفتن نمی تونن کاری کنن که ) گفتم اگه خیلی اصرار داشته باشیم باهاشون سرو کار داشته باشیم ، اونا هم ممکنه بیان طرفمون اما لزوما خطرناک نیستن . همشون که خطر ندارن . تازه می تونن کارای فوق العاده برامون انجام بدن ...
    اما در رابطه با اون خطر که شما میگید بله قبول دارم . ممکنه ما کاری انجام بدیم ، حرکتی انجام بدیم که بدشون بیاد . یعنی روش حساس باشن و بیان طرفمون و ما رو اذیت کنن . یه سری کارای خاص وجود داره که روشون حساس هستن و ما از اون طریق اونها رو به طرف خودمون جذب می کنیم .
    در کل منظور من این بود که طبیعت طبق قانون خودش عمل می کنه . اونا زندگی خودشون رو می کنن . دلیلی نداره کاری کنن که به ما آسیب برسونن . مگر اینکه ما خودمون زمینه ای فراهم کنیم که بیان سراغمون.
    در کل فکر نمی کنم حرفایی که زده بودم برخلاف چیزایی بود که الان گفتید .

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    ممنونم که کمک کردید پیشنهادتون رو سعی میکنم عملی کنم اما این بیشتر به درد وقتای امتحان میخوره آخه سر درس خوب حواسم پرت میشه اما همینطوری ...
    مرسی سعی میکنم واسه شب ها هم یه برنامه ی درست حسابی بچینم ببخشید حالا یه چیز دیگه وقتی میخوایم هاله ی چیزی رو ببینیم فقط تمرکز کافیه یا باید چیز های دیگه هم باشه؟؟؟ صفحه های قبل این تاپیک رو که میخوندم یه دوستی بود از روی عکس اسکن میکرد بچه ها رو آخه چطور میشه ؟؟؟ یعنی باید چطور این تجربه رو بدست بیاریم؟؟؟
    خواهش می کنم وظیفه ام بود . به هر حال شما خیلی کارا می تونید بکنید از راحت ترینشون اگه راهی که گفتم جواب نداد می تونید یه کتاب مهیج و شاد بگیرین و شب ها وقتی می خوابین با یه نور برای مطالعه انقدر بخونید تا خوابتون ببره هم تو روحیه ی شما اثر داره و هم باعث فراموش کردن عوامل دیگه میشه البته این کارایی بود که میشه انجام داد ولی ممکنه موثر تر و راحت تر هم باشه به هر حال سلیقه ی افراد فرق می کنه ممکنه شما چیز دیگه روحیه تون رو عوض کنه . در ضمن یه راه دیگه هم هست که با بقیه انجام بدین موثر تره اونم تغییر در وضعیت اتاقه ، چند تا چیز رو به صورت اساسی تغییر بدین شاید تاثیرش چند برابر بشه .

در مورد هاله هم باید بگم که من به طور اتفاقی یه بار خوابیده بودم روی زمین دو تا دستام رو رو بروی صورتم گرفتم ( کف دستام روبه صورتم بود و نوک انگشتان رو به هم ) البته رنگ سقف هم روشن بود . وقتی انگشتان دو دست رو از هم دور می کردم یه چیزی که یه مقدار محو بود بینشون می دیدم و وقتی زیاد تمرکز می کردم رنگش به سفیدی میزد ولی هنوز موفق نشدم به رنگ های دیگه نگاه کنم و فعلا هم دستام رو موفق شدم ببینم .
    به خاطر پر حرفیم عذر می خوام .
    موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

خواهش می کنم وظیفه ام بود . به هر حال شما خیلی کارا می تونید بکنید از راحت ترینشون اگه راهی که گفتم جواب نداد می تونید یه کتاب مهیج و شاد بگیرین و شب ها وقتی می خوابین با یه نور برای مطالعه انقدر بخونید تا خوابتون ببره هم تو روحیه ی شما اثر داره و هم باعث فراموش کردن عوامل دیگه میشه البته این کارایی بود که میشه انجام داد ولی ممکنه موثر تر و راحت تر هم باشه به هر حال سلیقه ی افراد فرق می کنه ممکنه شما چیز دیگه روحیه تون رو عوض کنه . در ضمن یه راه دیگه هم هست که با بقیه انجام بدین موثر تره اونم تغییر در وضعیت اتاقه ، چند تا چیز رو به صورت اساسی تغییر بدین شاید تاثیرش چند برابر بشه .
    یه روش که خیلی باحاله
    فیلمهای طنز نگاه کنید
    این روش ابدائیه خودمه
    چندا فیلم که من باحاشون حال میکنم
    more ants in the pants
    molibo stefani {نمیدونم درست نوشتم یا نه در کل تلفظش درسته}
    scare move 3
    the hot chick
    she is the man
    the next door girl
    فیلمهای mr bin

از جمله فیلمهایی هستند که پس از نگاه کردن حتی تا 1 هفته ذهن شما با سکانس فیلمها درگیره
    این فیلمها برای کسانی که مشکل تنفسی دارن توصیه نمیشود
    خودم 3بار داشم خفه میشدم.
    شرمنده اگه از موضوع تاپیک منحرف شد.
    Last edited by Ramin.badboy; 28-01-2008 at 22:24.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

سلام
    این آهنگ قشنگیه از نظر خودم
    این آهنگ برای کسانی که آهنگ های دل هرآور دوست دارند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته تو این سایت آهنگهای قدیمیه بسیار زیبایی داره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

در مورد فیلم هم موافقم ولی خب شاید مقدور نیست تلوزیون و دستگاه پخش ( در صورت متصل نبودن به ماهواره ) فراهم کرد ( تو اتاق ) ولی خیلی راه و فیلم ها جالبی بود فکر کنم چند تاش رو هم دیدم . ( البته در گوشی خارج از تاپیک می گم که موضوع منحرف نشه ولی فیلم hear no evil , see no evil هم جالبه و فکر کنم معنیش بشه شتر دیدی ندیدی ، من هم یه چیزی تو مایه های خفه شدن بودم واقعا موقع خنده چیزی تو گلوی آدم بپره چی میشه نمیدونی سرفه کنی یا بخندی )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •